גם נכון.. :..(
• •° R£anima†ioN •° New member 22/1/04 #17 ../images/Emo6.gifחחח ... ../images/Emo182.gif בונע אתה יודע לרשום פיניקס..
D DreaDLorD New member 23/1/04 #22 אני יודע ש.. מייק כתב והלחין את BTH הוא כתב ת'מילים לפני כמה שנים אבל לא היה לו לחן מתאים אז הם הוציאו אותו רק במטאורה
אני יודע ש.. מייק כתב והלחין את BTH הוא כתב ת'מילים לפני כמה שנים אבל לא היה לו לחן מתאים אז הם הוציאו אותו רק במטאורה
• •° R£anima†ioN •° New member 23/1/04 #23 ממממממ../images/Emo26.gif את bth כתב מייק אני לא בטוחה אבל..
° °•°•Dark°•°Angel•°•° New member 24/1/04 #30 אם למישהו פה מגיע להיות מנהל... אז זה לאלה! היא הייתה פה הכי הרבה זמן היא משקיעה והיא חמודה! ובאמת הגיע הזמן שמישהו ינהל פה את הפורום.. כי מן הסתם מירי לא עושה את זה...
אם למישהו פה מגיע להיות מנהל... אז זה לאלה! היא הייתה פה הכי הרבה זמן היא משקיעה והיא חמודה! ובאמת הגיע הזמן שמישהו ינהל פה את הפורום.. כי מן הסתם מירי לא עושה את זה...
• •° R£anima†ioN •° New member 25/1/04 #32 ../images/Emo24.gif טנקס רותם ! אבלללץ אני לא רוצה להיות מנהלת
L lgmtk New member 26/1/04 #33 זו בעיה כי............. ככה הפורום סתם יקרוס.............אגב גמני רוצה שאת תיהי מנהלת אף אחד לא רוצה?????????????
זו בעיה כי............. ככה הפורום סתם יקרוס.............אגב גמני רוצה שאת תיהי מנהלת אף אחד לא רוצה?????????????