שאלה

matrixtrinity

New member
שאלה

-הושפעתי מהשרשור של האלבום הרביעי- אמ.... אם הייתם רוצים שבריט תעשה לכם קליפ, איזה הייתם בוחרים??? ( מהאלבום השלישי )? אצלי: הייתי נורא רוצה שבריט תעשה את הקליפ: Lonely - בהופעה בלאס ואגס היא רקדה עם מסך ענק וזה היה מדהים!!!! וגם לעשות על השיר הזה קליפ , בטח ריקוד משגע. Anticipating - כנ'ל, אבל לא רקדה עם מסך.. אבל עדיין שיר מדהים. Cinderella - בטח קליפ מהמם What It's Like To Be Me - שיר מדהים!!! מה איתכם? בכלל, נורא אהבתי את השירים בדיסק השלישי , גם הראשון, גם השני, וגם הרביעי למרות שהוא שונה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifיש ל-anticipating קליפ

והוא יצא בצרפת. בכל מקרה, אני ממש מסכים איתך
גם אני הכי הייתי רוצה קליפ ל-lonely ול-cinderlla. והייתי מוכן להתפשר על bombastic love.. והייתי בקלות מכניס אותם במקום: לא ילדה, רוקנ'רול ואנטיסיפטינג.

i4britney

New member
במקום לא ילדה?

חצוף! בזכות השיר הזה בריטני הצליחה עם האלבום הקודם , הוא בהחלט עשה לה את האלבום כמו שצריך ונגע בלבבותיהן של מלא נערות , אם היא לא הייתה מוציאה אותו כבלדה הייתי מפסיק להעריץ אותה :) !

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifסורי

הוא שיר טוב...אבל ארוך מידי..ומשעמם כזה באמת..הדיסק השלישי הוא כ"כ טוב
אבל יש בו חוסר בבלדות...

i4britney

New member
ארוך מידי?

קודם כל הוא שיר ממש לא ארוך, הוא מדהים והמילים בו והמלודיה שלו פשוט הורסים ... חוץ מזה שהקול של בריטני הכי נשמע טוב בשיר הזה באלבום הקודם! שיר מצויין...

i4britney

New member
אני לא רב איתו.

הוא יודע את זה ואת העובדה שאני מטורף על השיר הזה!

iRiS009

New member
השיר לא ילדה לדעתי..

היה מאוד חשוב לבריטני להוצי אותו כקליפ בגלל שבאותה תקופה כולם חושבים שהיא ילדה קטנה כשבעצם היא כבר אישה צעירה ואני זוכרת שאז ממש דיברו על הנושא הזה..אבל טוב שהיא הוציאה כקליפ..חבל שהיא לא הוציאה כקליפ את i run away..זה היה יכול להיותת ממממש יפהה

GuItAr2

New member
לא ילדה........

זה השיר הכי מדהים שלה!!!!!!!!!!!!!1 זה שיר פשוט נוגע ללב.......

i4britney

New member
בכלל האלבום אין דה זון מושלם!

כל שיר שם מיועד להיות סינגל!

למעלה