שאלה...

niki purple

New member
שאלה...

מה זה סוסים בשבילכם בחיים? יעני עד כמה זה חשוב לכם? מי מכאן חושב שיש מצב שזה יהיה המקצוע שלו? ואיזה חלק הסוסים יהיו בחיים שלכם כשתהיו יותר מבוגרים? (שוברת שיאים בכמות השאלות...
)

Vintage Queen

New member
וול... את

העתיד אני עוד לא יכולה לראות אני רק יכולה לקוות שהסוסים ימשיכו להיות כזה חלק ענק מהחיים שלי! סוסים זה תמיד בעדיפות ראשונה אצלי.... החיים שלי סובבים סביב זה... אני אוהבת את זה ואת הסוסים עצמם כמו שבחיים לא אהבתי משהו...

../images/Emo9.gif

אני לא יגדי שסוסים זה החיים שלי וזה כל מה שחשוב לי כי זה לא היה נכון! הסוסים חשובים לי מאוד מאוד מאוד ואני מקריבה בשבילם המון המון המון דברים שחשובים לי אבל המשפחה וחברים שלי יותר חשוב לי....וגם כל מה שמסביב....אני לא יכולה להגיד שסוסים זה הדבר היחידי שאני עושה... מקצוע..... לא חושבת אולי בתור עבודה שניה או בתור עבודה נוספת או בתור עבודה זמנית כי אחרי הכול אולי אני לא ימצא עבודה...אני יעושה קורס מדריכים ילמד כמה שיותר וכמה שאני יכולה אבל לא יודעת עם על זה אני יבנה חיים כי אחרי הכול תראו הרוכבים בארץ לא ממש מצליעחים אפילו הרוכבים שמתחרים בחול אין מה להשוות לרודריגו וכל אלה שמסודרים לכלכ החייים מכל הקטע של הסוסים... ואני גם לא חשובת שאני יגיע למצב כמוהם.... אבל בתור עוד אופציה לחיים ברור שכן!!!! שאני יהיה מבוגרת יותר אני אולי יקח חצי או פנסיון או שאולי אני יקנה סוס....מי יודע....אבל מה שברור זה שאני לא ישאר בבית ספר לריכבה....

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפפ..

סוסים, זה דבר מאוד חשוב לי! משהייתי קטנה התחלתי לרכב.. קראתי יומן שלי ובכל דף שלישי כתוב שאני אוהבת סוסים וזה דבר מיוחד וכו'... חחח.. המשפחה שלי [ואני מחשיבה ת'חברות הקרובות ביותר כמשפחה ועוד כמה אנשים..] יותר חשובה לי מזה. כאילו, אני לא אסכיםפ לאבד מישהו מהם [חס וחלילה] בשביל הסוסים. אבל אני אוותר על מלאאאאאאאא דברים בשביל זה!! נראה לי רוב הדברים. זה ממש משמ חשוב לי.. אני כל הזמן כל הזמן חושבת על זה!!
והייתי מאוד רוצה שמישהו יבין באמת עד כמה זה חשוב לי... אני מקווה בעתיד, שהחיים שלי יהיו עם סוסים. קורס מדריכים אני חושבת שאני אעשה... והלאה אנ'לא יודעת. אני רק מקווה שאני לא יעשה ת'החלטה הכי טיפשית בחיים שלי ויום אחד יבוא לי לפרוש.. כי זה באמת באמת חשוב לי!

harazy

New member
אני...

נראה לי כבר שמרוב שאני מתנחל בחווה כל הזמן אז בלי זה לא יהיה לי מה לעשות בחיים.. חחח אני כל יום בשבוע בחווה אלה אם יש לי מבחן ואז אני נשאר יום אחד לפני בבית ולומד.. הכי קצת שאני בא בשבוע זה ארבע פעמים.. זה מה שאני אוהב לעשות ובלי זה אני לא יודע מה יקרה.. במיוחד אם אני יסבול עוד אכזבה שיכחו לי גם את שלוק!!!!! חס וחלילה!! אני פשוט חולה סוסים!!!!!

אממ../images/Emo1.gif

כרגע סוסים זה הדבר הכי חשוב לי בעולם ואני מקווה שהוא ימשיך גם להיות! אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדי זה.. אממ אם אני לא יהיה מדריכה אני בטוח ימשיך לרכב..

popi199

New member
בשבילי

סוסים זה הדבר הכי הכי מרכזי בחיים, אני מקריבה בשביל זה המון, אני פחות עם חברות ויותר עם הסוס שלי, אני כל יום רוכבת ואני בחווה מהצהריים עד הערב, אתמול לא הייתי כל היום כי הייתי חולה עם חום אבל בסוף בכל זאת הלכתי...קיצר סוסים זה הדבר אצלי והייתי שמחה מאוד לעשות מזה מקצוע.

המממ

סוסים הם בהחלט משהו שמניע אותי קדימה... יותר ויותר. אני לא מאמינה שאי פעם סוסים לא היו חלק כזה עצום מהחיים שלי... אני מקווה שהם יהיו.

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifתשובות../images/Emo9.gif

הסוסים בשבילי זה החייםםםם אני לא יודעת מה אני אעשה אם לא תהיה לי החווה, הרכיבה והכי הכי הכי חשוב הסוסים! הסוסים זה הדבר הכי חשוב בחיים שלי... אני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה יהיה המקצוע שלי... כאילו... אני רוצה ואני אעשה הכל בשביל שזה באמת יהיה... הסוסים תמיד ישארו החלק הכי חשוב בחיים שלי

serdonix

New member
אני....

סוסים זה כול החיים זה לא חלק מהחיים
זה הדבר היחידי בחיים שבאמת באמת אכפת לי ממנו ושאם יקחו את הרכיבה ממני אני לא יודעת מה אני יעשה,
החלום שלי הוא להיות וטרינרית, ולרכב בשביל התחביב, אבל בינתיים אני רוכבת אצל וסילי שהוא מדריך ברמה ממש גבוהה, (בלי להשוויץ או משהו..) אני רוצה לטוס ללמוד וטרינריה בהולנד או לונדון ושיהיה לי שם איפה לרכב גם, וכשאני יחזור לארץ לקנות בית במושב ושתהיה לי אורווה קטנה בבית,

S H I L G I

New member
אממ

לפני שנה יכוטלתי להגיד בבירור שאני ממשיכה עם זה השנה אני מרגישה שפחות היתי רוצה שזה ימשיך בתור תחביב ואני אעבוד איתם (וטרינרית מתמחה בסוסיםן או משהו..) סה"כ זה מאד כיפי

סוסים סוסים ועוד סוסים

הסוסים הם בערך 75% מהחיים שלי וזה מאד חשוב לי לי כי זה די מה שמייצב לי תעולם המושגע שיש לי אני אוהבת חיות ובעיקר סוסים אני בטוחה ורוצה בעיקר רוצה שהסוסים ימשיכו להיות חלק מהחיים שלי כי אני רוצה להיות וטרינרית רואני מניחה שהם יהיו בחיים שלי אבל אם אני לא יהיה וטרינרית אני רוצה להיות מדריכה לרכיבה טיפולי אולי קצת לרגיל

שכחתי להגיד ש..

הבכנתי פעם מצגת על סוסים בחיי וגם על מונטה אז מי שרוצה שאני אעלה שיגיד

AnDaLuSiAn

New member
אני

סוסים זה כל חיי חחח חשוב כמו החיים שלי אני הייתי רוצה שזה היה המקצוע שלי

nriushka

New member
אז ככה-

יש עוד כול כך הרבה דברים בספורט הזה, שאני עוד לא יודעת.... כך שאני לא חושבת שאי פעם אפסיק . בעתיד אני חושבת שלחיה הזאת תמיד יהיה חלק בחיי

טוב......

לי סוסים בנתיים זה חלק נרחב מהחיים....חשוב-זה מאוד חשוב לי כרגע וזה כן בראש סדר העדיפויות שלי....אמפפפפ מקצוע לעתיד לא נראה לי.... הובי זה מה שזה יהיה...הובי שאני ישקיע בו המון בנוסף למקצוע שיהיה לי

../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

הסוסים דיי חשובים לי, אבל לא כל החיים שלי זה הסוסים. הם הסוסים ומיקה
רק שיהיה לי כסף לקנות אפילו מגפיים משלי
הם יהיו חלק גדול מאוד...אני מקווה

roly rulz

New member
בשבילי סוסים זה.....

כ-ל ה-ח-י-י-ם-!-!-! ואני אמשיך לרכב כל החיים!!!!!

למעלה