שאלה

DerBleistift

New member
שאלה

לימודי הגרמנית שלי העלו בי שאלה דומה באנגלית. מקווה לתשובה, עם זאת, רק מפי אדם הבטוח בתשובתו ויודע כי היא נכונה.
איך אומרים\מה יותר נכון לומר: Turn your speakers on OR Turn on your speakers תודה מראש.

תשאל את חברי הפורום, הם יספרו לך../images/Emo8.gif

בכל מקרה... אהבתי את הציטוט מקיסינג'ר בחתימה שלך

דפקתי בו מסמר כדי שישאר למעלה../images/Emo8.gif

למה? זה מציק? להוריד? לשלוף את הנעץ ולנסר את המסמר?

בעיקרון הנעיצה היא ל24 שעות

ועובדתית לאחר שהוספתי נעץ נוסף היום ב12 בצהריים אנשים עוד כתבו בו אז כנראה שזה עדיין נחוץ... בכל מקרה אם עד מחר ב12 לא נוספות בו הודעות אז הפעם הבאה שהוא ינעץ תהיה ביום חמישי ה18 לדצמבר - ארבעה ימים לפני המפגש - ואז הוא ישאר נעוץ עם סופר גלו 3 שניות

אמונה זוֹגית תפלה

בכל פעם שאתה מוצף ברגש שלילי כלשהו (עצב, כאב, כעס, וכדומה) אתה מאבד שנה מהחיים בכל פעם שאתה מוצף ברגש חיובי כלשהו (שמחה, אהבה, אושר, צחוק וכדומה) את מרוויח שנה בחיים... אז אני מנסה להעניק לאנשים חיים ארוכים

Athaclena

New member
אתה צריך לכתוב את זה בכרטיס האישי

שלך וזהו. או בחתימה. למה להסביר כל פעם מחדש? ועוד אתה צריך שחברי הפורום יוכיחו את מה שאתה אומר?!

You has a point there, me thinks

But my signature is used for better purposes: Alesha
MC
and my Democtatorship
and me thinks that my personal card ain't too popular

Athaclena

New member
אני הסתכלתי בכרטיס שלך

לכן אני יודעת שלא כתוב שם שאתה מזוג. וה2 שורות שכתוב שאתה מנהל פורום אנגלית הן קצת מיותרות אם אתה לא שורץ בשום פורום אחר. פה די ברור שאתה המנהל (השם שלך כתוב בכחול BOLD למי שלא שם לב). ויש אנשים עם חתימה עוד יותר ארוכה משלך.

Athaclena

New member
תתחדש!

אבל זה החלק האחרון, אני תוהה אם יקראו עד שם... שבת שלום!

טרודי

New member
מישהו שלמד דקדוק

(וזה לא אני) צריך לענות לך. יש כל מיני כללים לגבי split infinitives ו-ending a sentence with a proposition, ש א) לא לגמרי ברור לי אם אחד מהם חל על המשפט הזה ב) אף אחד לא מדבר לפי הכללים האלה ממילא בכל אופן, לאוזניי האמריקאיות, שניהם בסדר, אבל Turn your speakers on נשמע נכון יותר.

למעלה