שאלה-

eyallz

New member
שאלה-

מה המצב? שנים שנים שלא כתבתי פה.. אל תשאלו רציתי לדעת.. האם למישהו יש את הפרק של חלומות בהקיציס שאדם מתארח? תודה..אייל :)

kfm

New member
אדם? מה?..מהעונה הראשונה או משו?../images/Emo12.gif

כי זלא מוכר לי.....

eyallz

New member
עונה השנייה

הוא היה זה שהצופים היו צריכים לנחש מי הדמות המוסתרת בחושך? ואז הגיע אדם באמצע התוכנית מתפלא עלייך :)

kfm

New member
אההההההה אדם הזהההההההה!!

הייתי בטוחה שהתכוונת לזה שפרידמן התחפש לאדם מאדם וחווה.....חח עזוב..
כן, אז כמעט 100 אחוז שיש לי את זה כי אמור ליות לי כל העונה השניה....רק יש לך מושג אולי איזה לאיזה דמות פרידמן התחפש? או מה קיציס לבש?..

צוריאל 5

New member
תשובה

זה היה בתכנית שט'ל היה ישו. עם אילנה ברקוביץ' ודני שטג (בתקופות הטובות שלו, לפני שהתדרדר לטלנובלות זולות...) שבת יפה. שרי.

kfm

New member
אז יש לי את זה!! פרק מעולה אגב....

כן....אז איך אני יכולה לעזור לך?..

eyallz

New member
דני שטג עדיין בסדר..

אני עדיין מחזיק ממנו אחלה שחקן פגשתי אותו מתחת לבניין שלי באחד מימי הצילום לאהבה מעבר לפינה :)

eyallz

New member
הסדרה צולמה באופלן ברעננה

ואני מרעננה ובאחד מהימי צילום הם יצאו לשטח והחליטו לצלם..ממש ליד הבניין שלי אני יוצא לי מהבית לכיוון ביתספר,ואת מי אני קולט מול העינים? דני שטג עומד ומחייך. קטעים אה? אחרים הספיקו לראות את יודה לוי סמי הורי...

פIלי

New member
יהודה לוי?!?!?!

יווו איזה כיף להם! הוא כזההה *חמוווווד*!

mati88

New member
חחחח מה שרציתי להגיד...חחחח

ודני שטג, וואי איזה מלך הוא...היה...זתומרת הוא עדיין....אבל בכל זאת, זה נראה לי די השפלה שהוא ישחק בטלהנובלה כזו...בהחלט לא לרמה שלא...(כנל שיק'ה לוי באסתי המכוערת...)

eyallz

New member
שי קפון

ודרך אגב,אהבה מעבר לפינה זאת לא בדיוק טלנובלה אלה דרמה יומית יש הבדל הסדרה כתובה בצורה איכותית ולא מבזה.

mati88

New member
לא לא...

אני התכוונתי לשם הפרטי של הדמות "ויצמן"... לא לשם של השחקן...אותו אני יודעת...
כאילו כמו שהשם של מרקוביצ' היה עידו, אז השם של ויצמן היה...? זה משו שאני כבר חודשים מנסה לפתור ואפחד פשוט לא יודע...אני אשמח אם תוכל לעזור לי... ואיכותית או לא...זה עניין של טעם,ריח, מישוש ועניינים...אז אין עוד מה להוסחף בעניין...

eyallz

New member
לדעתי..

אף פעם לא קראו לו בשם אחר רק ויצמן וזה אחרי שצפיתי הרבה בסדרה אבל..אולי גם אני פספסתי משהו

mati88

New member
כן, זה גם מה שאמרו בפורום

טלויזיה...אבל אפחד לא יודע בודאות.... אפחד לא זוכר אולי את הפרק הראשון נגיד? או אם היה פרק עם המשפחה שלו? כאילו מתי שהוא היו ח-י-ב-י-ם להגיד תשם שלו....אפחד לא זוכר בודאות?

היה איזה פרק

שאמא שלו חזרה או משהו, והיא קראה לו חזי בקיצור. ואחרי זה עידו כל הזמן צחק עליו שקוראים לו יחזקאל, אם אני זוכרת נכון.

למעלה