שאלה

שאלה

יש לי כבר איזה 5 שנים ספר שנקרא: "ברכות וקללות,אוסף פרטי" של נתיבה בן יהודה. לא מדובר פה על קללות וברכות במאגיה,אלא קללות של ממש- "איזה תחת יפה!הלוואי ותורישי אותי לבנותייך!" ""כבוד השופט,"שק בתחת" זה לא קללה,זה בסך הכל הבעת משאלה". הבנתם את העניין? עכשיו קטגוריית קללות יש תת קטגוריה-שנאה.ובשנאה מצאתי דבר מוזר: "לשונא:קח ___,חתוך את ראשו,ידיו ורגליו,קבור אותו בבית שונאך וקלל אותו קללות נמרצות-והוא ימות תוך זמן קצר". (השמטתי בכוונה..תמיד פחדתי מהחלק הזה..וזה לא עובר) הקללה לקוחה מהספר: "לחש וקמע",שם מחברו -יצחק יצחקי. הספר הזה הוא.....מה?לא ראיתי אותו בחנוית..שום דבר. הוא לא נראה לי ספר אמין..אבל אולי יש בו כמה דברים מועילים?או שלא? ועוד משהו..זה יצחקי מנהל האתר הבזוי והנתעב? חביב הקסם

אם נתיבה בן יהודה לקחה אותו מספר

זה ספר שיכול מאוד להיות שכבר מזמן לא ראה אור בארצנו. הספר של נתיבה בן יהודה (מקסים! ספר מצויין - "שתהיה כמו נר - שביום יחרבנו עליך זבובים ובלילה תשרף!") הוא לפחות בן 20 שנה. להשיג עותק שלו יהיה קצת קשה. אולי בחנויות יד שניה. ולא קשור לשום ספר של יצחק מזרחי (מנהל אתר בית הרוחות). אני מניח שהוא היה קטן מדי כשכתבו את הספר ההוא (חוץ מזה, זה לא אותו שם).

למעלה