שאלה........

xflil

New member
שאלה........

שאלה לי אליכם... אפילו עוד לא התחלתי לנגן על אקוסטית זאת אומרת קניתי גיטרה כבר....אבל אני עדיין מחפש מורה פרטי.... השאלה שלי היא בערך....אחרי כמה זמן אפשר לעבור לחשמלית.... בערך...ברור שזה תלוי במי שמנגן ואיך הוא מנגן אבל בממוצע...4-5 שנים? תודה.....ואם וכשאני אעבור לחשמלית מה כדאי? כי אני ממממממממממש לא מבין בזה..... תודה

מומלץ שנה.

זה בעיקר בשביל ללמוד טכניקות פריטה ולחזק את היד. בחשמלית השריגים יותר קטנים אז יותר קל ללחוץ, וזה לא ממש נחמד שאתה מנגן על חשמלית אקורדים ואז מנסה אותם על קלאסית (זה הרבה יותר קשה) שאתה עובר לחשמלית מומלצות הגיטרות של פנדר, גיבסון, איבנז ועוד הרבה תלוי בכסף. ותתחדש.

xflil

New member
כסף

לוקחים מאבא למרות שיש לי כסף כבר עכשיו לממן חשמלית...

NKstuff

New member
מתי שבא לך- בתנאי שתדע את הבסיס...

אבל למה לך לעבור לחשמלית???

xflil

New member
למה לא......

למה כן? כי חשמלית מוציאה צלילים שונים במקצת חחח ואני אוהב את הצלילים האלה אני שומע היהודים מוניקה סקס וכ´ו.....

untitled

New member
אמנם רוק נשמע יותר טוב

על חשמלית, אבל בשביל להיות נגן טוב באמת ולפתח טכניקות אתה צריך לנגן על קלאסית ובכלל זה גם יותר כיף, אם אתה מתחיל לשמוע דברים אחרים גם בנוסף לרוק, כמו ג´אז ובלוז, אז זה הרבה יותר נחמד על הקלאסית. לא צריך בכלל לדעתי להסתכל על זה כמו "מתי עוברים לחשמלית". היא נמצאת שם, אבל באופן כללי הרבה יותר טוב וכדאי וגם כיף על קלאסית לדעתי לפחות

xflil

New member
אגב בקשר לגיטרה הקלאסית...

קניתי גיטרה ספרדית.... RAIMUNDO גיטרות ספרדיות הן טובות? סתם סקרנות....

xflil

New member
נשמע הגיוני

הרי גיטרה זה כלי ספרדי... ובחשמליות? אמריקאי? יפני?

חשמליות:

אמריקאיות, יפניות ומקסיקניות (לא כולן) ויש גם שוודיות (ריקנברייקר אם אני זוכר נכון)

NKstuff

New member
בחירה טובה

כמובן שזה תלוי בדגם. היה לי ריימנדו לפני 4 שנים... אחת הגיטרות הטובות יותר שיש לשוק להציע (אלא אם כן השוק כולל גם ייבוא אישי).

למעלה