שאלה :

אני לא הורה אבל יש לי שאלה שקשורה..

אני ואחי רוצים ללכת למצעד הגאווה ובהתחשב בהורי ההומופוביים עדיף לספר להם או להסתיר, אמנם אנחנו די גדולים אך גרים בבית וכך יש להם יותר בקרה וחיטוט בחיינו, האם עדיף לא לומר ולפגוע, לשקר או לומר את האמת?

יש עוד זמן רב למצעד../images/Emo24.gif

המצעד בת"א בדרך כלל מתקיים בסופ"ש האחרון של יוני כך שיש מעל חצי שנה !
ועד אז,,, אלוהים גדול,, אול עד אז תיווצר כבר סיטואציה של תיקשורת בינכם לבין ההורים, ע"פ הבנתי אין הרבה סיכוי שההורים ישתתפו יחד עם הורים נוספים במצעד
אבל תקשורת ראשונית זה גם צעד אל המטרה
בהצלחה,

Yuval Y

New member
משיחה עם פעילים בתהל"ה

נראה לי שהבעיה העיקרית של השתתפות הורים במצעד היא מזג אוויר לוהט. אולי כדאי לעשות מצעד גאווה או מצעד הורים וילדים בעונה נעימה יותר? נאמר... אפריל?

מה, לא?

בפורים שפיל היית? בריקודי שמחת תורה??? זה בדיוק כמו מצעד הגאווה: אירוע שבו קהילה שאת משתייכת אליה, חוגגת ומשתטה. מה ההבדל?

colourful

New member
נראה לי ש

מה שאמא של מתכוונת זה, שבבית כנסת על פי רוב (ייתכן ויש יוצאים מהכלל...
) האנשים לא מקפצים ורוקדים כשהם חצי מעורטלים.... מתומרת?

ש.... אני מניחה שלא...

אבל - זה עדיין לא מזכה את המצעד (ואותנו שצעדנו בו..) בתואר "פורנוגרפיה". אני לא ראיתי במצעד שום דבר שמזכיר פורנוגרפיה.. לא יותר מכל אחה"צ פורימי.

FireDragon

New member
באמת?

אולי לא פורנוגרפיה, אבל הרבה מאוד רמיזות מאוד לא עדינות על סקס- ראית? ואם לא- איזה מספר משקפיים את לובשת? אמנם לא הייתי במצעד עצמו, אבל ראיתי סרטונים, ראיתי תמונות, שמעתי את הסיפורים. כולם אמרו שהם מאוד נהנו, היה מדהים, היה נחמד- והיה הרבה מאוד ערום-מחצי, גופות חשופים, ורמיזות סקסיות. לא פורנו, אבל רמיזות אירוטיות. זה סתם עניין של ניסוח פוליטיקלי קורקט.

../images/Emo54.gifזהו שלא היית

ואני הייתי. ותאמין לי שבמסיבה רגילה במועדון יש הרבה יותר פורנוגרפיה "שמעתי...קראתי...אמרו לי..." זה נחמד ויקירי אם אתה מגיב לי אני מעדיף בתמציתיות ההודעות שלך לפעמים מתישות

FireDragon

New member
מה שתגיד...

צודק- לא הייתי, ואם אני טועה- אז סבבה, קבל תיקון. זה מה שנאמר לי, זה מה שהבנתי מהרבה מאוד אנשים שאני מאוד מעריך. אבלאם הם (ואני) טועים- מצטער. בקשר להודעות שלי- deal with it. מתיש אותך? אל תקרא. אף אחד לא מכריח אותך. ומעניין לי את התחת אם זה מעיק/מתיש/מייגע/מעצבן... באמת שנמאס לי להמשיך ולהגיד את זה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב. ההודעות שלי ברורות, קריאות, מפוסקות, לא עוברות על כללי הפורום, או על כללי תפוז. לא אוהב להגיב ב"לא" או "כן" ועוד שניים-שלושה משפטים. ככה אני מגיב, לא נוח לך- אל תקרא.

../images/Emo54.gifתנוחי

ותבוא למצעד הבא. אתה רואה כשאתה רוצה ההודעה שלך קצרה ומובנה אבל מתוק למה להתעצבן?

היי לא התכוונתי לפגוע

גם אנחנו הלכנו למצעד האחרון וגםלזה שלפניו בי-ם ובראשון לא ראנו שום דבר בעייתי ונורא שמחנו לראות את כל המשפחות כולל הרבה משפחות סטריטיות(גם דתיות) שמגיעות לתמוך אממה במצעד השני שהיה בירושליים היו נשים מכביסה שחורה שהתהלכו חצי ערומות (אני מודעת לזה שגם בשפת הים יש כאלו אבל יש הבדל...) אחת היתה מעורטלת עם טלית. על הבמה היו כמה סוגי הופעות שבחלקם חוץ מלהזכיר את שמות אברי המין של הגבר והאשה כל שניה לא אמרו כלום (רב ההופעות היו ראיות ואף רקדתי עם ילדי שם) אז חבל לי אני הייתי רוצה שזה יהיה אחרת. ואני עדיין חושבת שתרבות מועדונית טוה לה שתשאר במועדונים.וילד בן 3 4 5 וכו לא אמור לראות הופעות מיניות כל כך

כן... כביסה שחורה...

זה באמת קטע בעייתי. בשעתו היה לנו עימות לא קטן בפורום סביב הנושא... אני , בדעת מיעוט, חשבתי שמקומם אכן לא במצעד. למרות שאני מסכימה איתן (ואיתו) , רעיונית כמעט ללא סייג - אני חושבת שגם רעיונות נכונים צריך הציג בדרך ראוייה. הבוטות שלהן אכן מקוממת.

אבל זה לא רק הם

גם הופעות הן מאוד פרובקטביות ואנילא יודעת אם אני רוצה לחשוף את הילדים שלי לזה . ולגביהרעיון של כביסה שחורה אפילו אני לא יודעת מה הוא מרב שהם מזעזעים אותי. מאוד מאוד חבל לי שהמצעד שהוא חשוב מאוד מבחינתי הולך למקומות האלו. ואני חושבת שאם אין לילדים שלי מקום במצעד אז זה בעיתי מאוד עוד לא ראיתי שום הפנינג משפחתי עם כל כך הרבה מיניות. וחבל

אורי 0

New member
תקראי!

כביסה שחורה תמיד מסתובבות עם שלטים ומחלקות פליירים. אפשר פשוט לקרוא את המסרים שלהן. וחוץ מזה חוץ מהזאת שהיתה עם הטלית לא ראיתי הרבה פרובוקציות השנה. לעשות שרשרת וכאילו-גדר מסביב לשטח של ההפנינג זה פרובוקטיבי? מיני? בקשר למה שילדים צריכים או לא צריכים לראות. אני לא חושב שיזיק לילדים לראות מישהו עם תחתונים או מישהי בלי חולצה (או את הזאת עם הטלית, שאוהבת ללכת עם זין מפלסטיק) אבל זו החלטה שלך. אני, למשל, לא בטוח שצריך לתת לילדים לקרוא בתנ"ך - ערמות של פורנוגרפיה (אם כי בלי תמונות). אני מבין גם א/נשים שלא רוצים שהילדים שלהם יראו דראג קוינס, קרוס-דרסרים וכאלה, שלא יהיה להם בלבול בזהות המגדר. יש גם אנשים שחושבים שילדים לא צריכים לראות זוג מתנשק. זה גם מין ומצעד הגאוה הוא מבחינתם למבוגרים בלבד.

למעלה