שאלה...

דייב דנ

New member
חסרי אמונה

טוב שוב פעם אני מתנצל יש לי אותו במיני ככה שאת השמות של הקטעים אני לא מכיר אבל בעקרון הדיסק פחות טוב מהשניים הקודמים, חוץ מהקטע השלישי (one), השאר סתם מזכירים הרכבי דאנס אחרים או את האלבום סולו של dido אבל כמו תמיד אצל faitless אנחנו מחכים לאלבום של rmx ככה שהכל יכול להשתפר. דייב דנ

future prophecy

New member
עוד שאלה לגביהם...

ת`אמת להגיד לכם...אף פעם לא ממש הבנתי את הפייתלס.כלומר לא הבנתי את הסיגנון שלהם. מישהו יכול לעזור בזה?

דייב דנ

New member
לכל שאלה תשובה....

faitless כמו הרכבי דאנס רבים מורכבים מס` מפיקים אשר צרפו זמר ו/או זמרת לצורך שירה במקרה שלנו מדובר בשניים מאוד כישרונים סיסטר בליס ורולו (אח של דידו) אשר צרפו את הראפר מאקסי ג`אז אחרי האלבום הראשון הם ראו כי טוב והתחילו לימשוך לכיוונים שונים פחות דאנס ויותר אמביאט ואלקטרוניקה, בנוסף הם נוהגים להוציא אלבום rmx לכל אלבום אולפן שלפעמים טוב יותר מהאלבום המקורי את הרמקיסים עושים הם ומיטב התקליטנים בעולם. יש לך את האלבום, אם לא דבר איתי. דייב דנ (כרגע בבאר-שבע)

future prophecy

New member
לכל תשובה תגובה...

ת`אמת לא כ``כ הבנתי איזה סיגנון הם מגנים,אני מבקש אבהרה בטוב ליבך... ואיפה את בבאר7? (אני באר7עי) דרך אגב... למרות שהאלבום האחרון הוא לא כרובו אלקטרוני אלא רק נעימות... אני אוהב את הדיסק הזה.

דייב דנ

New member
תגובה אחרונה בהחלט

סיגנון מוסיקלי זוהי הגדרה של מבקרים ומוכרים בחנויות על מנת לקטלג אומנים על פי סדר מסוים, אם אתה אוהב את הדיסק הכל טוב ולא צריך לנסות למיין אותו. דייב דנ סטודנט

mr. man

New member
אבל

סגנון מוזיקלי זו גם הגדרה של כולם. חבר שלך אומר לך שהוא קונה דיסק חדש. אתה שואל אותו איזה דיסק? הוא אומר לך איזה שם לא מוכר. אז אתה שואל אותו איזה סגנון זה... יש הבדל בין קאונטרי להאוס.

למעלה