שאלה

oldenburg

New member
שאלה

מממ.. אם אני רוצה לגדל סוס ואני בוחרת את הגזעים הגבוהים האלה..(שאתם רוכבים עליהם... כיף לכם..!) (אולדנבורג, טרקהיינר הנובר..) אני יכולה לרכב עליו אם אוכף ווסטרן?...(כי הוא מתאים לטיולים..) אפשר לרכב בטיולים גם אם אוכף אינגליש, אבל פשוט יהיה לא נוח?...

charliebr

New member
לפי דעתי

אם את רוצה סוס לטיולים אז הסוסים האלה לא מתאימים... תקחי קוורטר או משו כזה שמתאים לטיולים... אני אישית רוכבת כל הזמן עם אוכף אינגליש ולפעמים יוצאת לטיולים אבל לא רציניים כאילו שעה שעה וחצי משו כזה וזה אותו דבר.... כאילו אם את רגילה לרכב על אוכף אינגליש זה לא ישנה לך אם זה במנז' או בחוץ... לא יודעת איך ישב עליהם אוכף ווסטרן...

ממממ..

אם את רוצה סוס לטיולים אז לא נראה לי זה הגזע בשבילך.. יעני זה גזע לדברים אחרים! אז לא ממש.. קחי גזע אחר!!!!

Sweet SuGaR

New member
זה סוסי ספורט, מה שאומר שמתאים להם

אוכפי ספורט... רוצה סוס לשים עליו אוכף ווסטרן קחי ערבי, קחי קווטר... על הגזעים האלה בכלל לא צריך לעלות אוכף ווסטרן... ואוכף אינגליש נוח-תמיד...

oldenburg

New member
טוב... אבל...

אני יכולה לקנות סוס כזה כמו הנובר לשים עליו אוכף אינגליש ולצאת לטיולים של שעה-שעתיים?... עם זה אפשר אז אין בעיה... אני רוכבת ווסטרן ואני שונאת את האוכפים שלהם אבל אני מתמידה לשבת ישר.. ולפני כמה שבועות התחלתי לעשות תרגילים ברגליים כדי שהרגליים שלי ישארו בצידי הגוף של הסוס, קודם היו כאבים עזים
אבל עכשיו זה משתפר ואני יושבת ישר, מחר יש לי שיעור ואני אקח איתי מצלמה... וכשהצילומים יהיו מוכנים אראה לכם את הישיבה שלי

Sweet SuGaR

New member
את יכולה,ברור אבל לא עם אוכף ווסטרן

חוץ מזה שאם את רוצה סוס לטיולים קחי קווטר חחחח אני לא הייתי קונה וורמבלד לטיולים וכבר מהשם אפשר להבין שהם מטורפים
אפילו רעות יודעת חחח

OHIO

New member
אינדיד!! ../images/Emo6.gif

כשאני חושבת על זה אני מתחילה לרעודדד!! זה היה מפחייייייייייד

יש לי שאלה אליך....

את שונאת את האוכפים של הווסטרן.. ואת אוהבת גזעים של דרסז' וקפיצות.... אז למה לעזעזל את רוכבת ווסטרן?! ולא אינגליש!?!?

Edubite

New member
אם את כל כך אוהבת את

סוסי הספורט ואת לא אוהבת את האוכף ווסטרן- למה את לא רוכבת אינגליש?! זה פשוט נורא מצחיק כזה, לא?

Edubite

New member
אני יודעת... פחח התחלתי לכתוב ועד

ששלחתי- את כבר כתבת... פחחח

oldenburg

New member
ממממ..../images/Emo6.gif

כי לפני שאפילו הספקתי לומר סוס התחלתי לרכב ווסטרן... כי לא הבנתי כלום בספורט סוסים והלכתי על ווסטרן, אבל כשאגמור ללמוד ווסטרן אתחיל אינגליש.. וזה יהיה בערך בגיל 16 כי עכשיו אני בת 14 וייקח לי בערך שנתיים ללמוד ווסטרן...
אבל לא נורא, אני לא ממהרת לשום מקום
גרררר... אתכם!... אתם רוכבים על סוסים כאלה, אני לא

oldenburg

New member
טוב אני הולכת

יש לי מחר מבחן בפיזיקה ובכלל לא התכוננתי
אני הולכת עכשיו להציץ במחברת
ביי

אמ.......

אין כזה דבר לגמור ללמוד ווסטרן!! אף פעם לא מסיימים ללמוד רכיבה מסויימת.. הרוכבים הכי טובים בעולם עוד לא סיימו לרכב אינגליש או ווסטרן.. תמיד יש עוד דבירם ללמוד ולדעת וכמובן לשפר.. ועכשי שאת מבינה את יכולה לעבור לאינגליש.. אף אחד לא מכריח אותך להישאר בווסטרן רק בשביל ללמוד תרכיבה.. אין ממש מה ללמוד... וד"א אם את רוצה שייהיה לך ישיבה טובה אז תלכי לאינגליש כי אומנם זה קצת יותר קשה לשבת כמו שצריך אבל שמה הישיבה תראה הרבה יותר טוב.. ומי אמר שאנחנו רוכבים על כאלו סוסים... אמרתי לך שבארץ אין כמעט סוסים גזעיים.. יש לרוב וורמבלדים.. טרקהיינרים ואולדנבורגים יש ממש ממש ממש מעט.. והנובר גם אין הרבה.. אני מדברת על גזעיים... רוב הסוסים שרוכבים עליהם הם טורוברדים שהם לא פחות טובים מהגזעים האחרים כל אחד והיכולות שלו..

TauraMan

New member
חחחחח../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני רוצה לכתוב משהו עושה ריפרש ורואה שאת וקרן כתבתן את זה כבר
חחחחחחח

אמממ

גם אני רוכבת ווסטרן אבל אני חולה על אינגליש ואני הולכת לראות תחרויות של אינגליש ואני כל הזמן חושבת ומציקה להורים שלי על אינגליש ובמיוחד קפיצות.....אבל אני לא רוכבת אינגליש כי זה יותר רחוק ויותר יקר =\

oldenburg

New member
גזעים

אז איזה גזעים כן אפשר למצוא בישראל חוץ מהקווטר והערבי?..
אנדלוסה--->

למעלה