שאלה קצת רטורית אבל ננסה בכל זאת מישהו יודע על אפשרות לשלוח לברי כמה מילים? אימייל דואר משהו?
P pepill New member 13/10/03 #1 שאלה קצת רטורית אבל ננסה בכל זאת מישהו יודע על אפשרות לשלוח לברי כמה מילים? אימייל דואר משהו?
G giba70 New member 13/10/03 #2 אני מניח שאי אפשר ישירות תנסה ליצור קשר עם נענעדיסק, או עם מי שמייצג את ברי. זה לא כל כך קשור אבל הטלפון של נענע יחסי ציבור: 03-5105010 תנסה לדבר עם טלי דרבינסקי. או שאולי באתר שרשמי של ברי יש איזו כתובת www.berry.co.il
אני מניח שאי אפשר ישירות תנסה ליצור קשר עם נענעדיסק, או עם מי שמייצג את ברי. זה לא כל כך קשור אבל הטלפון של נענע יחסי ציבור: 03-5105010 תנסה לדבר עם טלי דרבינסקי. או שאולי באתר שרשמי של ברי יש איזו כתובת www.berry.co.il
ע ענת1986 New member 13/10/03 #3 אהלן! ערב טוב! ../images/Emo29.gif את יכולה לפנות לאימייל של נענע דיסק: [email protected], וגם לנסות ולהתקשר למספר שג'יבה נתן. אני מאמינה שתקבלי מענה . ברוכה הבאה לפורום שלנו מקווים שתהני! המשך יום טוב
אהלן! ערב טוב! ../images/Emo29.gif את יכולה לפנות לאימייל של נענע דיסק: [email protected], וגם לנסות ולהתקשר למספר שג'יבה נתן. אני מאמינה שתקבלי מענה . ברוכה הבאה לפורום שלנו מקווים שתהני! המשך יום טוב