שאלה

Deadly Silence

New member
שאלה

אני הולכת לקנות בשעה טובה ומזל טוב את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי. וקנה המידה שלי של מחירי הגיטרות והמגברים- לקוי בחלקו, אז הנה... Fender Squier + מגבר Fender 15V ב- 2000 שקלים חדשים. כדאי/לא כדאי? תודה מראש

לא כדאי

עדיף שתחסכי עוד קצת ותקני איבנז SQUIER היא בין הגיטרות הדפוקות ביותר שאני מכיר ממש לא כדאי.

Deadly Silence

New member
אוקיי...ומה עם...

איבנז RG-270 + מגבר איבנז 15V ב 2500. מבחינת המחיר אני מתכוונת. אני מודעת לעובדה שהאיבנז יותר טובה.

נשמע אחלה

אפילו שהייתי משקיע עוד איזה 500 ש``ח במגבר. חוץ מזה המחיר מצויין גם המגבר יחסית טוב.

Meddle

New member
הדגם הזה הוא לא משהו...

תראי, את לא חייבת מגבר בהתחלה וב2,500 את יכולה לקנות איזו גיטרה אמריקאית טובה, אל תתפשרי, הכל פשוט תלוי בכמה חזק תחפשי... אני מכיר מישהו שמכר גיטרה מדהימה (פנדר סטראט פלוס) ב2,800... גרושים... הכל תלוי ברצון שלך לחפש ולהשקיע. אם את בקטע של לקנות משהו זול ומשם להתקדם, אז תחסכי לעצמך 2000 ש``ח וקני את הדגם הכי זול שיש משהו ממש ירוד ב500 או משהו כזה, כי למען האמת אין הרבה הבדל בין גיטרה של 500 וגיטרה של 1,500-2,000.

Deadly Silence

New member
אני עוד יחפש...

אני לא מעוניינת לקנות משהו זול בהתחלה-ואחר כך להחליף, אני מחפשת משהו טוב-כי אני מתכננת להישאר איתה עוד הרבה הרבה זמן, אבל בערך בגבול המחירים האלו, אני לא ממש צריכה יותר מזה. תודה רבה :)

יש את פרננדז, אבל לא ניסיתי

גם לא ממש יודע מחירים. ואפיפון...אבל גם לא ניסיתי, אני יודע שהן זולות.

The DestroyeR

New member
אפיפון

אני יודע שאפיפון לס פול עולה משהו כמו 3.000 אז גיטרה חשמלית פשוטה יותר תעלה כמו סקוואייר...

wiz

New member
לא להתקרב לאפיפון...

הגיטרות אולי נראות טוב, אבל הן לא נוחות, יש להן צליל מתכתי ומגעיל, ואי אפשר בכלל להשוות אותן לגיבסון ! ולא כדאי לקנות בכלי-זמר!!! הם גנבים! וגם לא כדאי לקנות את ה -RG270. זאת גיטרה בסדר, אבל יש לה צליל לא ממש טוב ב- Clean, ואם את לא מתכוונת להתעסק רק בדיסטורשן אז לא כדאי. כמו שהצעתי לך בפורום השני, תחכי, ותקני גיטרה יותר טובה, ומגבר יד שניה בזול. כשתתקדמי ותרצי מגבר חדש (ואת תרצי...) לא תצטערי שהשקעת המון כסף במגבר שהוא לא משהו, וגם תהיה לך כבר גיטרה טובה, שלא תחליפי מהר...

wiz

New member
לא נכון...

חייבים מגבר. אם לא מנגנים אם מגבר אז לא מתקדמים. לא שומעים את הגיטרה בלי מגבר, והמון דברים שאפשר לעבוד עליהם רק עם מגבר אי אפשר לעשות, וזה לא טוב. וד``א, בסוליד רוק, יש מישהו שמוכר פנדר סטראט אמריקאית ב-2500 שקל. תנסי ותראי, אולי יצא מזה משהו.

Hell is beige

New member
איבנז תקני רק אם את מטאליסטית

זאת גיטרה צעצוע עדיף לך איזה פרננדז (דשא! נורא אהב) ואם לא אז תתפשרי על גיבסון (יש גם בתווך שלך) ערכת הסקוויר ממש ממש גרועה ועוד המלצה של דשא!, תתרחקי מכלי זמר, לכי לגיטר כל

לכלי זמר יש ערכה שכוללת

סיקוור סטראטוקסטר מגבר סיקוור או פנדר (לא זוכר איזה) 15 וואט טיונר מפרטים מיתרים ומתקן למפרטים ואולי עוד משהו אני לא בטוח. כל זה עולה איהז 2000 ש``ח.

Deadly Silence

New member
;-()

אוףףףףףףף...עכשיו בילבלתם אותי. אני לא הולכת לקנות יד שניה- מהסיבה הפשוטה- שיעבדו עליי בעיניים! אני לא מבינה בזה (ולא מתיימרת להבין) אז אני מעדיפה לקנות משהו חדש, דגם טוב, לא חייב להיות הכי טוב, כי אני לא צריכה יותר מזה, אני כולה מנגנת לעצמי (מנגנת חרא-אבל זה כבר סיפור אחר שלא ממש קשור לסוג הגיטרה). ואני צריכה משהו בתווח המחירים של 2500-3000 מקסימום. ונראה לי-אני ילך על האיבנז RG-270 והמגבר ב- 25000, כי זה מעל ומעבר בשבילי. תודה בכל אופן, ועוד הצעות של דגמים בתווח המחירים-בחנות יד ראשונה- יתקבלו בברכה (עם כי בבלבול רב.

wiz

New member
את יכולה

לקנות גיטרה באיזה 2000 שקל (חבר שלי קנה שנה שעברה איבנז RG550 מעולה באיזה מבצע של כלי זמר ב-2000 שקל), ואת השאר להשקיע במגבר. מגברים טובים של מרשל יש בחלילית, ובמחירים נוחים. תבדקי.

Meddle

New member
גיטרה מדהימה במחיר מצחיק

תבדקי את הראדיאטור של בחרת GODIN. הגיטרה עולה בארץ קצת מעל 2100 ש``ח. מבחיר הזה את מקבלץ גיטרה שמצלצלת נהדר ועשויה באיכות גבוהה. מוכרים אותן במיוזיק-כל.

למעלה