שאלה?

frikin shin

New member
שאלה?

יש סיכוי שאוונסנס יבואו אלינו להופעה? והאם הם עובדים על דיסק שני?

Evanescence1

New member
הלוואי../images/Emo13.gif

והם עכשיו בסיבוב הופעות באירופה, איימי אמרה שהיא מתה כבר להתחיל לכתוב את האלבום הבא אני מאמינה שכבר בתחילת השנה הבאה הם יתחילו לעבוד על הדיסק הבא.

The Dark One

New member
האלבום החדש

לפי מה ששמעתי מאיימי היא כבר יש להם מספיק חומר כדי להוציא את האלבום החדש! רק נשאר להקליט :)

Torn

New member
אל תפתחו ציפיות מוקדם מדי../images/Emo122.gif

קודם כל שהם יסיימו עם סיבוב ההופעות, אח"כ נדבר על הדיסק החדש.

Torn

New member
ד"א אני מתכנן להכין עצומה

להבאת אוונסנס לישראל (כמו שעשו ללינקין פארק), בימים הקרובים אני איתן לכם לינק לעצומה.

עדיין חותמים....../images/Emo122.gif../images/Emo60.gif

אנחנו צריכים להגיע ל6000 חתימות... אבל שזה יסתיים אני מקווה שזה יעזור!:) ורעיון טוב להכין עצומה לאוונסנס אני בטוחה שהרבה יחתמו שם ואני מבינהם!:)

בהצלחה! :)

דווקא אני רוצה שלינקין יבואו גם לארץ.. למרות שפעם הייתי מעריצה יותר גדולה שלהם.. אוהבת -

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהאממ אני חתמתי ממזמן..

וגם גרמתי לכל אלה שאני מכירה לחתום בעצמם.. למרות שהם לא אוהבים את לינקין!!! אניוואי.. מקווה שהם יבואו!!!!!

Torn

New member
אוי../images/Emo7.gif

טוב נו זה עדיין לא מוכן, שזה יהיה מוכן תקבלי קרדיט ענקי, ואם זה יעזור להביא את אוונסנס לכאן אני אקנה לך גם את הכרטיסים
. אז קרדיט ל-LoverGirl *השם שמור במערכת*.

LoverGirl1

New member
חיח:)

אל תדאג... לקנות כרטיסים זה לא הבעיה:) חחח אבא שלי אמר שגם אם זה עולה 2000 שקל הוא קונה לי... הוא לא יוכל להתמודד עם זה שיישב לו על המצפון שבגלל זה לא הלכתי..:) בייחוד אחרי התגובה שלי כשלא זכיתי בכרטיסים להופעה בלונדון... בתחרות.

למעלה