שאלה...

שאלה...

אני הייתי מכורה (!!!) לדוסון קריק אבל את העונה הזו לא ממש ראיתי.. יצא לי לראות פה ושם... בערך הבנתי מה קורה אבל שראיתי את הפרק האחרון!! מה קרה לג'ן?!!?!?! מה קרה לה שהיא מתה? ומתי היא הספיקה ללדת את התינוקת?! פרק עצוב ....................

שני הפרקים האחרונים ../images/Emo66.gif

מראים לנו מה קרה 5 שנים אחרי. לא ראינו מה קרה במהלך השנים האלה. זאת בערך התשובה לכל השאלות שנשאלות פה בזמן האחרון. לג'ן היתה איזו בעיה בלב ובגלל זה היא מתה. ג'ן ילדה את התינוקת בערך לפני שנה, כלומר 4 שנים אחרי התקופה שבה מתרחשת רוב העונה השישית. לא ידוע מי האב.

THEchosen1

New member
היי לא יצא לי להודות לך .. קייטי .?

אקיצר .. תודה שענית לשאלה שלי (שעכשיו בדף 4) רק היום יצא לי לראות ת'תשובה .. בזמן האחרון אין לי זמן לכלום חוץ מלימודים , אני כיתה יא' למקרה שמעניין אתכם והיום בדיוק היה המבחן האחרון שלי עד לאחרי סוכות , בכימיה .. אזזזזז .. ממממממממ אם יש למישהו זמן לענות לי לעוד שאלה .. חח בעונה 3 בפרק "cinderella story" אז בקטע של ג'ואי ופייסי - נשיקה ראשונה , בהתחלה כשהם נוסעים מתנגן ברקע שיר , מאודדד יפה .. ואני מחפשת אותו המון זמןןןן , מופיע בסוף הפרק כשפייסי מנשק את ג'ואי אז אם מישהו יודע איך קוראים לשירררר פליזז טל מי !!..... טאנקסססססססססס פיפול (יש לי משהו עם אינגליש היום) שרי שרי ליידי

shira245

New member
ממממ זה פשוט..

לכי לאתר הזה-dawsonscreekmusic. האתר מקטלג כל שיר שאי פפעם הופיע בדוסון..לפי ABC וגם לפי עונות..לכי לעונה ה3 ולכי לפרק cinderella story ושם תמצאי את השיר שאת מחפשת

THEchosen1

New member
וואיי תודה רבה רבה רבה רבהההההההההה

למעלה