שאלה

TRANSFER

New member
שאלה

איפה אני נרשם על מנת לעשות את המבחנים הפסיכומטרים? איפה עושים את זה? כמה עולה בכדי לעשות את המבחנים? באיזה מקצועות נבחנים בפסיכמוטרי?

n u t

New member
קודם כל...

אתה צריך לקנות ערכת הרשמה בקרביץ או סטימצקי ושם יהיו לך הוראות איך להמשיך... הערכה עולה חמישים ש"ח ובהמשך תצטרך לשלם בערך 450 ש"ח בדואר כהרשמה עצמה למבחן...

TRANSFER

New member
תודה......

450 ש"ח+50 ש"ח????????????. מה זה לא יותר מדי?? אני רוצה לעשות מבחנים על מנת להתקבל לעתודה.. מה הצבא לא יכול לממן את את הבחינות?

כבר דיברנו על זה. שוחטים אותנו

ולאף אחד לא איכפת בתקופתי (98) זה עלה 260 שקל

TRANSFER

New member
ואחרי זה אומרים שעשירים מקבלים

את אותו חינוך שמקבלים הפחות עשירים.. רציתי לעשות פסיכומטרי לעתודה (רציתי להתקבל למדעי המדינה) אבל התייאשתי כששמעתי על הסכום.. חבל..

000שירה000

New member
אם אתה כל כך רוצה עתודה...

לא עדיף לך לשלם 500 ש"ח ולקבל מימון ללימודים, מאשר לא לשלם את ה-500 שקל, לחכות אחרי צבא, אז כן לשלם 500 שקל+ אלפי שקלים בשנה לשנת לימוד??? לא שאני חושבת שזה צריך להיות השיקול לעתודה, אבל אם השיקול שלך הוא בעיקר כלכלי אז תחשוב על זה שוב... אחרי הצבא זה יעלה לך הרבה יותר!!! 500 שקל זה אכן סכום לא ממש הגיוני אבל אין ברירה, אז או שתצא להפגין מול המרכז הארצי על הפקעת מחירים ובאמת תנסה לשנות משהו, או שכמונו (חסרי לוחמנות שכמותנו) תעבוד 4 משמרות בשכר מינימום ותוכל לממן את ההרשמה לבחינה (ועם עוד 2 משמרות גם תוכל לקנות ספרים)...

TRANSFER

New member
לעבוד לא כל כך יצא לי כי אני ב- י"ב

וחוץ מזה, מי אמר שאני יעבור את המבחנים, ואקבל ציון גבוה?

n u t

New member
אל תשכח...

שפסיכומטרי זה לא חובה... אם אתה לא עושה פסיכומטרי, אתה עדיין יכול לגשת לעתודה עם ציוני המצרף שלך...

n u t

New member
זה לא נכון...

אני ניגשת לעתודה... אף אחד לא חייב אותי לעשות פסיכומטרי...

qet1

New member
גם אף אחד לא חייב אותך להתקבל...

חייבים פסיכו בשביל להתקבל לעתודה.

עבדו עלייך חייבים פסיכו לכל מקום

דבר ראשון העתודה לא רוצה מצרף ואת האמת האוניברסיטאות יעדיפו פסיכו על מצרף לפי מה ששמעתי אפילו אם המצרף של מישהוא גדול ובכמה נקודות (5 או 10) מפסיכו של מישהוא עדיין יקבלו את זה עם הפסיכומטרי המצרף זה שטות ודבר הכי מצחיק זה את תכניסו את הציונים 100 כל פעם עדיין המצרף המקסימלי 773 : http://ug.technion.ac.il/admissions/calc/calc_set.html תבדקו לבד ובשביל מצרף טוב צריך אנגלית ומתמטיקה 5 יחידות 3 יחידות בכלל לא מקבלים

n u t

New member
לא מדברת על...

שמועות... לגבי זה אין לי מה להתווכח... אבל בכנס שהיינו בטכניון בחיפה לגבי העתודה אמרו שיש שתי אפשרויות לציונים בשביל העותדה והן או המצרף או הפסיכומטרי...

תתפלא...דווקא שם כל העתודה

מצויירת באור ורוד למדיי ולכן הם נוטים שם לעגל פינות לטובתם...בחוברת הרשמה לעתודה שתקבלו בקרוב תראו שתחוייבו (עד אפריל נדמה לי) לעשות פסיכומטרי.....בהצלחה בכ"א

n u t

New member
צודקים...

טעות שלי... לא יודעת למה היה לי נדמה שזה מה שאמרו לנו בעתודה... יכול להיות שאני טועה וזה לא מה שאמרו... בכל מקרה צודקים...

למעלה