אחד השמות הראשונים של לינקין פארק היה xero , מישו יודע אם הם הוציאו שירים תחת השם הזה? כי אני הורדתי כמה שירים מקאזה , שהלהקה היא xero וזה נשמע די תואם ללינקין....אז רק רציתי לדעת אם מישו מכיר שירים כאלו?
הוא אז לא היה בלהקה............אם יש לכם הייבריד ת'יאורי תראו מאחורה גם שהוא לא נמצא בתמונה. וגם בתודות שהם כתבו בספרון הוא לא נמצא, למרות שהוא ניגן שם (in the end)..............אכן מוזר............
שמות השירים שהורדתי מתחת לשם xero : reading my eyes fuse superxero אני כמעט בטוחה שאת השירים שרו לינקין , אבל עדיין הם קצת מוזרים....תנסו להוריד ולשמוע
אז כך... הנה ציטוט Phoenix was the original bass player in Xero. Phoenix played with Xero until he decided to tour w/ The Snax for a year and a half & then came back to Linkin Park. קיצור התיקון שלי הוא שהוא יצא לסבב הופעות עם ה"סנאקס" בזמן שיצא הייבריד, ה"סנאקס" היא להקה שהוא הצטרף אליה כשהוא עבר לקליפורניה. איך שהוא הוא הגיע ללהקה שקוראים לה xero ולפי מה שאתם אומרים זו לינקין בשמה הקודם... אז אני יודע שהשם הקודם של לינקין זה "הייבריד ת'יאורי" ואז בגלל שהיתה להקה עם שם דומה הם הפכו ללינקין. אז אחרי שהוא יצא לשנה וחצי סבב הופעות עם הסנאקס הוא חזר ללינקין... מוזמנים לתקן אותי כי אני לש ממש בטוח..
קראו להם xero עד שאיזו חברה החליטה פתאום שזה השם שלה ( חברה לציוד משרדי) והיא החליטה שהיא תובעת אותם אם הם לא משנים שם אז לא היתה להם ברירה..... ויש רק שיר 1 שבכל אופן אני מצאתי תחת השם הזה..... זה גרסה קצת שונה ל by myself ......