שאלה

olly v

New member
שאלה

אחד השמות הראשונים של לינקין פארק היה xero , מישו יודע אם הם הוציאו שירים תחת השם הזה? כי אני הורדתי כמה שירים מקאזה , שהלהקה היא xero וזה נשמע די תואם ללינקין....אז רק רציתי לדעת אם מישו מכיר שירים כאלו?

ParanoidLq

New member
כן היו להם כמה שירים

נראה לי שהם שינו את כולם ללינקין פארק יש לי כמה שירים כאלה

../images/Emo2.gifוואלההה???../images/Emo19.gif

אני יוריד כמה שירים לבדוק לא ידעתי שהם הוציאו שירים תחת השם הזה
תודה

lgmtk

New member
הם אכן הוציאו שירים אך ללא פיניקס.

הוא אז לא היה בלהקה............אם יש לכם הייבריד ת'יאורי תראו מאחורה גם שהוא לא נמצא בתמונה. וגם בתודות שהם כתבו בספרון הוא לא נמצא, למרות שהוא ניגן שם (in the end)..............אכן מוזר............

olly v

New member
הנה...

שמות השירים שהורדתי מתחת לשם xero : reading my eyes fuse superxero אני כמעט בטוחה שאת השירים שרו לינקין , אבל עדיין הם קצת מוזרים....תנסו להוריד ולשמוע

the papercut

New member
מי היה על הבאס?

מוזר אבל בקליפים הוא השתתף זה הכי חשוב (מניאק קטן)

alivio

New member
אם אני לא טועה זו להקה...

קודמת של פיניקס... הוא יצא איתם למסע הופעות בדיוק כשהייבריד יצא לחנויות (בגלל זה יש הרבה תמונות של לינקין שאין בהן את פיניקס...

Deore

New member
תיקון טעות... וד.א. alivio=deore

אז כך... הנה ציטוט Phoenix was the original bass player in Xero. Phoenix played with Xero until he decided to tour w/ The Snax for a year and a half & then came back to Linkin Park. קיצור התיקון שלי הוא שהוא יצא לסבב הופעות עם ה"סנאקס" בזמן שיצא הייבריד, ה"סנאקס" היא להקה שהוא הצטרף אליה כשהוא עבר לקליפורניה. איך שהוא הוא הגיע ללהקה שקוראים לה xero ולפי מה שאתם אומרים זו לינקין בשמה הקודם... אז אני יודע שהשם הקודם של לינקין זה "הייבריד ת'יאורי" ואז בגלל שהיתה להקה עם שם דומה הם הפכו ללינקין. אז אחרי שהוא יצא לשנה וחצי סבב הופעות עם הסנאקס הוא חזר ללינקין... מוזמנים לתקן אותי כי אני לש ממש בטוח..

olly v

New member
תנו לי להבין...

השירים שהורדתי של xero בעצם שרים אותם לינקין רק בלי פיניקס?

Deore

New member
אני חושב שכן...

אבל תהיו בטוחים שפיניקס כתב ועזר לכתיבת כמה שירים בהייבריד. שלא תגידו שהוא בא רק לקליפים! אם אני לא טועה באותו זמן מייק ניגן על הבאס.

ksanya

New member
כן.....

קראו להם xero עד שאיזו חברה החליטה פתאום שזה השם שלה ( חברה לציוד משרדי) והיא החליטה שהיא תובעת אותם אם הם לא משנים שם אז לא היתה להם ברירה..... ויש רק שיר 1 שבכל אופן אני מצאתי תחת השם הזה..... זה גרסה קצת שונה ל by myself ......

למעלה