שאלה..

Dawson girl

New member
../images/Emo12.gif

ליאונרדו??? או וול.... חחחח הזכרת לי ת'קטע בעונה השניה שג'ואי ישבה עם ג'ק בקפיטריה והם בחנו כל מיני בנים, "ליאו" ו"פרנקשטיין" (Tו משו כזה.....)

../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

זה היה קטע מצחיק. אבל הוא ממש דומה לליאונרדו! אף אחד לא שם לב לזה?

Dawson girl

New member
ממממממ אולי עם השומן....

כי היו לו פנים שמנות... בחיי! וליאת... אייסיקיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא לא עובד ../images/Emo66.gif

נורא עצוב לי.

shiray

New member
הוא באמת דומה!

וגם אמרו את זה עליו... היה את הפרק שהנרי עבד במסעדה יחד עם ג' ואז הייתה את המלצרית הזאת שנדלקה על הנרי והיא אמרה לג' שיש לו את המראה של לאונרדו דיקפריו (ואז היא עברה לזה שבא לה לקחת אותו אליה הביתה ולעשות לו אמבטיה...)

shira245

New member
נכון אני בקושי זוכרת דברים מהעונה

הראשונה והשנייה.. *תוהה מתי ערוץ 3 יואיל בטובו לשדר את דוסון קריק מההתחלה

shiray

New member
הקטע הוא מהעונה השלישית

ובגלל זה אני זוכרת אותו- הקלטתי את העונות השלישית והרביעית וטוב שלא חרשתי על הקלטות שלי... עוד שניה כבר נקרע שם הכל מרוב הפעמים שראיתי את זה... ולפני כמה זמן קיבלתי את הדיוידי של העונה הראשונה ככה שעכשיו העונות שאני לא זוכרת טוב הם השניה, החמישית והשישית...

shiray

New member
והציטוט:

כמעט שכחתי- זה עוד מהפרק "נשיקות חטופות" שראיתי עוד פי כמה משאר הפרקים... פתאום חשבתי לי מאיזה פרק זה ואז עשיתי אחד ועוד אחד (זה התחיל מזה שזכרתי שג'ן אמרה להנרי שהוא מושלם על זה שהוא מעדיף לבלות את חופשת האביב במסעדת דגים כדי להיות עם חברה שלו... ואיפה הייתה שאר החבורה בחופשת האביב באותה שנה? בבית של גוון....). בקיצור הנה הקטע: Shelly:Who's the new b-boy? Jen:Oh, that's Henry. He's a funny little creature. Shelly:Make that a yummy little creature. He is so my type-- tall, lanky, a branch right off the DiCaprio family tree. Jen:Yeah, you think? Shelly:I definitely think. He's got that cute little ragamuffin- with-a-dream look. Makes you want to take him home and give him a bath. And then maybe hop in the tub with him, and, um...

למעלה