שאלה!

סי15

New member
שאלה!

היי יש לי שאלה: אם מי אתם חושבים שג'ואי תהיה בסוף? מצד אחד מתחילת הסידרה היה ברור שדוסון וגואי יהיו ביחד אבל במהלך הזמן הם כבר זרקו אחד את השני והתרחקו אחד מהשני ושכחו אחד מהשני וזה יהיה קצת מגוחך אם הם יגלו פתאום שהם תמיד אהבו אחד את השני... מצד שני פייסי וגואי שהם זוג מאוד חמוד ולדעתי צריכים להיות ביחד אבל רק לפני כמה זמן גואי זרקה את פייסי ואמרה שהיא לא מרגישה שזה נכון אז גם לא הגיוני שהם יהיו ביחד. מה דעתכם??

Dawson girl

New member
יש שרשור בדיוק כזה למטה!

שפתחה אריקה! לא חבל לבזבז הודעה חדשה?.... תלמד להבא....

סי15

New member
לדוסון גירל

דבר ראשון אל תתנפלי עליי! סליחה שאני לא קוראת את כל מה שכותבים כאן!... דבר שני רק מישהו אחד כתב מה דעתו למטה ואני רוצה לדעת מה האנשים חושבים כי לי אין מושג

אממ ../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

היא לא התנפלה...! וסי מתוקה, תגלגלי טיפה למטה- שירשור של אריקה יש את השאלה.. את יכולה להגיב גם.. את מוזמנת בשמחה.. תראי שרובנו הגבנו שם..

THEchosen1

New member
עוד שאלה .. !

מישהו יודע אם יהיו שידורים חוזרים של דוסון כל העונות , או מקסימום מעונה שלישית .?.?? ואם אכן יהיו שידורים מתי ????. שרי ליידי

ערוץ 3 הבטיח ../images/Emo66.gif

די מזמן שאחרי העונה השישית יהיו שידורים חוזרים של כל העונות מההתחלה. כדאי להם מאוד לעמוד בהבטחה שלהם!

פיית

New member
באמת כדי להם

כי אני מתה לראות שוב את כל הסדרה מההתחלה.....

Dawson girl

New member
לסי 15

דבר ראשון- לא התנפלתי. רק הערתי לך על משו, זה לא נקרא להתנפל. בחייאת. דבר שני- כאחת שבאה לפורום אפשר לצפות ממך שתעיפי מבט, אפילו ברפרוף בלבד, על השרשורים פה.... מהסיבה שיכולים להיות בדיוק אותו שרשורים כמו אלו שאת פותחת, וחבל על ההודעות!!! זה רק מוסיף עבודה למנהלת הפורום וזה דוחק שרשורים והודעות חשובות לדף הקודם, לא חבל?? ורוב אנשי הפורום כתבו שם ככה שאם אמרת שרק מישהו אחד כתב את דעתו זה לא נכון.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתומכת חלקית...

מה שכתבו בהודעה למעלה כתוב גם בהודעת המנהלת, אני כבר מזמן אמרתי להתחיל להכניס שאלות ששואלים הרבה לשאלות נפוצות בפורום... הסגנון כבר משהו אחר, היה אפשר לנסח את ההודעה בקצת פחות תוקפנות ובלי הרבה סימני קריאה עצבניים...

Dawson girl

New member
לא הייתי תוקפנית.

תקראי שוב ותביני שהנימה שלי לא היתה תוקפנית. רק הערתי, אסור????

למעלה