שאלה.

שאלה.

לפני די הרבה זמן התחלתי לחקור קצת על מאגיה. הנושא הזה ממש מושך אותי, אבל כל כמה שאני לומדת, אני מרגישה כאילו אני לא יודעת מספיק. כל פעם שאני מנסה משהו אני מרגישה כאילו משהו חסר, כאילו לא עשיתי את הכל כמו שצריך. והבעיה העיקרית היא שאין לי בעצם את מי לשאול, וגם אם היה לי את מי, אני לא ממש יודעת מה לשאול. אני מודעת לעובדה שהפורום הזה, מתוקף היותו פורום, מין הסתם לא יוכל לתת לי את כל התשובות, כי הבעיה היא לא משהו ספציפי, אלא יותר איזו הרגשת חוסר אונים כללית. אבל אולי בכל זאת יש לכם איזשהו רעיון?

THE gray

New member
לדעתי..

אני לא בדיוק יודע לפי מה שכתבת אבל את פשוט נשמעת מבולבלת, תבחרי לך איזה דרך כלשהי- קבלה, וויקה וכו'... (משהו שמושך אותך) ותבקשי\תחפשי מקור אמין על הדרך שבחרת ואז תלמדי ותעמיקי בנושא ואם יתאים לך תמשיכי להעמיק ולחקור אם לא תעברי לנושא אחר. ובהצלחה...

St Frangelico

New member
היה לי מצב כזה גם

כל הזמן הרגשתי שהטקסים נורא לא עובדים,כאלו לא מהבחינה של התוצעה ,אלה מהבחינה של המעשה שאני עושה,כאלו שהטקס מת ושאני לא עושה אותו נכון והוא יצא גם משעמם נורא... אז התחלתי לחפש כל מיני דברים שיתנו לי פילפל בטקס, יותר תעסוקה בטקס,שהטקס יכך יותר זמן ויתן לי שימוש אפילו כפול בכל החושים שיש לי ובכל המחשבות שיש לי ,את צריכה להבין מה את רוצה וזה לא כזה קשה,פשוט תנסי ותראי מה כיף לך ואז תבני לך טקס..לעט לעט תראי איזה כיפי ואיכשפתאום הכל עובד טוב

white prophet

New member
קודם כל...

אין שום דבר רע בלהרגיש שלא למדת מספיק- זה רק דוחף אותך ללמוד יותר. לדעתי את לומדת יותר מדי בכלליות. אני לא ממליצה לך לבחור דת- חס וחלילה! אסור לבחור דת ככה סתם כדי למלות אישזהו צורך לסיפוק- דת היא דרך חיים וצריכה להיבחר בקפידה ולאחר החלטה שזה באמת הדבר המתאים ביותר. דבר שלאו דווקא יכולים להלחליט עליו בהתחלה. אם את מרגישה כאילו את לא עושה מספיק- סימן שאת צריכה דברים יותר עמוקים כדי להצליח ולקבל את ההרגשה של עומק. זה יכול להתבטא בתרגילים שונים שאת יכולה לפתח לעצמך על פי מה שנוח לך ועל פי דברים אחרים. גם יכול לעזור לנהל יומן בו את כותבת את כל שלבי ההתקדמות שלך. לפעמים זה ממלא אותך תחושה של שלמות להביט בהתקדמות שלך לאורך פרק זמן מסוים. אם את יכולה להגדיר יותר ספציפית את הבעיה- או היכן בדיוק את מרגישה חוסר סיפוק, אני אוכל לעזור יותר. אם תרצי לדבר בפרטיות- תגידי ואני אכתוב לך את האיי-סי-קיו שלי. מקווה שאני אוכל לעזור- הנביאה הלבנה.

jbu

New member
לי נראה שהבעיה היא

לי נראה שהבעיה היא שאת לא לומדת טוב, כלומר יש בעיה בשיטה שלך שאת שמה לב אליה ולא יכולה לשים עליה את היד בדיוק, אני ממליץ לקחת ספר בנושא שאת נמשכת אליו או ללמוד ממורה אני ממליץ על הספר modern magick, איזה ספרים קראת עד כו ובאיזה דרך\דת את הולכת?

שתי שאלות-והמון תודה

אני רוצה ממש להודות לכולכם, אלה שפנו אלי פה, ואלה שפנו אלי בפרטי עם הצעות עזרה. אתם לא יודעים כמה זה רומם את רוחי לראות שבאמת יש מי שזה אכפת לו. אז המון תודה. וחוץ מזה יש לי גם שתי שאלות: אתם יודעים אולי איפה יש, באיזור ירושלים/תל אביב (רצוי ירושלים) חנויות ספרים או ספריות רציניות עם ספרים ויקניים? אני פשוט לא מוצאת. בכל החנויות יש המון ספרי מיסטיקה בגרוש (איך תצליחו בראיון עבודה בעזרת קריסטלים?, היעזרו באסטרולוגיה להגברת הבטחון העצמי! (הספרים פיקטיביים, כמובן, אבל אני חושבת שהבנתם למה כוונתי)). ושאלה שניה: אני רוצה לבנות מזבח. באיזה גודל, אתם חושבים, כדאי לבנות אותו? ובאיזה גובה? חשבתי על משהו בגודל של 70X70ס"מ בגובה 30ס"מ. זה נראה לכם נוח?

white prophet

New member
קודם כל...

אני מצטערת, אני מאיזור חיפה ולכן אני לא יכולה לעזור לך בעניין החנויות. לדעתי לפני שאת מבקשת המלצות על חנויות- תבדקי איזה ספרים מומלצים לקריאה בנושא המאגיה וחפשי אותם בחנויות- ככה תמנעי מעצמך ליפול לים של ספרים שכמו שאמרת הם: "מיסטיקה בגרוש" :). בעניין המזבח: ובכן, אני עובדת על שולחן בערך בגובה חצי מטר אולי אפילו קצת יותר, כי בגובה שלושים ס"מ אתה מתכופף אליו כשאתה כורע ברך- וזה די לא נוח. בעניין השטח... זה תלוי. אם את עובדת עם הרבה מרכיבים בטקסים- כדאי להביא את כולם בחשבון ולוודא ש-70X70 באמת יכול להכיל את כולם. פשוט ציירי לך משטח של 70X70, שימי עליו את כל החפצים המאגיים שברשותך, ומצאי לכל אחד מהם מקום ככה שכולם יכולים לעמוד בנוחות על המשטח. אם אין מספיק מקום- כדאי שתגדילי, אם לכל דבר נמצא מקום מכובד- אז זה גודל השולחן שאת צריכה. מקווה שעזרתי :).

jbu

New member
לדבי השאלה הראשונה

את זה את יכולה לשאול בפורום פגאנזים אבל בגדול את יכולה לקנות ספרים מאמזון. לגבי השאלה השניה, כול גודל\צורה\צבע שאת רוצה.

למעלה