שאלה

Hurakano

New member
שאלה

תתרגלו, אני שואל הרבה
בדקתי פה את השרשורים, וראיתי בשירשור של התמונות ש-the papercut כתב שצ'סטר הוא הסולן השני של לינקין הסולן השני הוא לא מייק ? אני חשבתי שהסולן הראשי זה צ'סטר כי זה בעצם מה שהוא עושה בעיקר, מייק הוא גם גיטריסט אז הוא אמור להיות הסולן השני *תקנו אותי אם אני טועה* ואנשים... אולי אני חדש וישתיקו אותי על זה שאני מתערב, אבל לדעתי כל הקטע הזה של המריבות עם החבר'ה מהפורום הרשמי זה ממש בזבוז זמן... מה זה בזבוז זמן - לא היה צריך לקרות בכלל. כשפורום אחד רב עם פורום אחר (כשמדובר בעצם על שני פורומים עם נושא משותף....) על "גניבת" חדשות וכאלה, זה כמו שאני אגלה לחבר שלי בבית ספר ששעה אחרונה התבטלה ואז אני אכעס עליו כי הוא הלך לספר לאחרים... הרי מדברים פה על חדשות וידיעות, אין פה להעתיק, בכל מקרה מתישהוא זה יגיע לאחד מכאן שיפרסם את זה... אז זה לא חשוב ממש אם "מעתיקים" את זה... זה הרי חדשות, וזה משהו שכל מעריץ מחפש, ובסוף יגיע אליו, ככה או ככה. זה לא שנגנב מהפורום ההוא איזה תמונה שמישהו ערך או איזה משהו מיוחד שמישהו סרק או איזה קובץ נדיר... בכל אופן נראה לי שקצת איחרתי עם זה, כי נראה שזה כבר מאחור כל המריבה הזאת, והאמת שטוב שכך אז אודה למי שיענה לי על השאלה...

the papercut

New member
מייק היה לפני צ'סטר

מייק היה עוד לפני שלינקין פארק הייתה ידועה צ'סטר הצארף יותר מאוחר וגם שר יותר באין די אנד מייק שר את שתי הבתים הראשונים שהם ארוכים בפפרקטא הוא שר כמעא הכול

lgmtk

New member
אתה טועה אני מתקן

תראה. כמו שאמרו מייק יותר ישן-עוד לפני צ'אזי. מייק היה מתקופתם כזירו............והוא גם הראשי. נכון יש לו גיטרה. נכון הוא אמ.סי והוא נשמע משני אבל הוא ראשי.........תתפלא........אגב אתה צודק בקשר למריבות!!!!!! ילד חכם!!! תשתלב אחלה בפורום

Cupid In Hell

New member
קצת שכל לפורום לא יזיק!

צ'סטר הוא הסולן ומייק הוא האם סי (ראפר) אין דבר כזה סולן שני סולן ראשון לכל אחד יש תפקיד שונה ומה זה יותר ישן יותר חדש? בולשיט אנשים!!!

../images/Emo4.gif חחחחח ../images/Emo105.gif

יש לו שכל
ובאמת אין דבר כזה חדש וישן, לכל אחד יש תפקיד שונה למשל צ'סטר לא עושה ראפ ומייק לא צורח

V i k o

New member
צודק....../images/Emo8.gif

לדעתי אתה צודק במאה אחוז בקשר למריבות.... ולדעתי צ'סטר צריך להיות הראשי.... בגלל סדר הביצועים...

Cupid In Hell

New member
פאק איזה טימטום רץ בפורום!!!

אין דברים כזה סדר ביצועים תקלטו כל אחד והקול שלו ומה שכולם החליטו יותר נכון מה שדון גילמור החליט המפיק של הדיסקים ואין ראשי ושלישי וכזה כל אחד עושה את תפקידו

אתה צודק במאה אחוז!../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

סוף סוףףףףףףף... זה מה שניסיתי להגיד.. תודה רבה!! (אני מדברת על מה שרשמת בקשר למריבות אם זה לא היה ברור..)

Hurakano

New member
תודה על התגובות

חשבתי שיש "סולן ראשון" ו"סולן שני" כי זה בדרך כלל מה שהולך בלהקות שיש להם שני סולנים... אבל הבנתי את העיקרון, מייק הוא על הקטעי ראפ וצ'סטר צורח... אחלה להקה

למעלה