שאלה
תתרגלו, אני שואל הרבה
בדקתי פה את השרשורים, וראיתי בשירשור של התמונות ש-the papercut כתב שצ'סטר הוא הסולן השני של לינקין הסולן השני הוא לא מייק ? אני חשבתי שהסולן הראשי זה צ'סטר כי זה בעצם מה שהוא עושה בעיקר, מייק הוא גם גיטריסט אז הוא אמור להיות הסולן השני *תקנו אותי אם אני טועה* ואנשים... אולי אני חדש וישתיקו אותי על זה שאני מתערב, אבל לדעתי כל הקטע הזה של המריבות עם החבר'ה מהפורום הרשמי זה ממש בזבוז זמן... מה זה בזבוז זמן - לא היה צריך לקרות בכלל. כשפורום אחד רב עם פורום אחר (כשמדובר בעצם על שני פורומים עם נושא משותף....) על "גניבת" חדשות וכאלה, זה כמו שאני אגלה לחבר שלי בבית ספר ששעה אחרונה התבטלה ואז אני אכעס עליו כי הוא הלך לספר לאחרים... הרי מדברים פה על חדשות וידיעות, אין פה להעתיק, בכל מקרה מתישהוא זה יגיע לאחד מכאן שיפרסם את זה... אז זה לא חשוב ממש אם "מעתיקים" את זה... זה הרי חדשות, וזה משהו שכל מעריץ מחפש, ובסוף יגיע אליו, ככה או ככה. זה לא שנגנב מהפורום ההוא איזה תמונה שמישהו ערך או איזה משהו מיוחד שמישהו סרק או איזה קובץ נדיר... בכל אופן נראה לי שקצת איחרתי עם זה, כי נראה שזה כבר מאחור כל המריבה הזאת, והאמת שטוב שכך אז אודה למי שיענה לי על השאלה...
תתרגלו, אני שואל הרבה