שאלה

איפה תסתובבו? ../images/Emo9.gif

אם ללכת לפי הכרטיס שלך, אני מבין שמדובר באיזור תל אביב. אישית, אני מעדיף בתי קפה (צ'ונגבון
), ולכן אלך על בתי קפה שאני מכיר. אם אתה מחפש מקומות לגייז, אז יש את ה"קפקא" (יש להם אייס קפה בן זונה
) וה"קראפה דיאם" (שזה יותר דאנס-בר כזה
) שנמצאים בסביבות אלנבי (מונטיפיורי-יבנה... כל האיזור שם). תמיד אפשר לשבת בבתי הקפה שעל החוף, או בכל אחד מבתי הקפה השכונתיים והקטנים, כמו "ג'ורג'יה" {קראו למקום ג'ורג'יה למיטב זכרוני... משהו עם ג'ורג'... *מתחיל לברר פרטים על סניליות בגיל צעיר*} שנמצא בסוף אבן גבירול, קצת לפני הירידה לכיכר רבין, או כמו "Post cafe" שנמצא באבן גבירול פינת רש"י. תמיד אפשר להתנחל בגן שעשועים ריק מאדם ולהעביר כמה שעות בשיחה קלילה (אחלה בילוי, אם כי לא לכל אחד יש את הראש לזה
)

resputin

New member
אני עם מתן.

ת"א, במיוחד בסופ"ש (חמישי זה גם סוף שבוע..!), פתוחה בלא מעט מקומות. לשבת בבית קפה או איזה פאב (גיי פרנדלי או סתם רגיל), מועדון (גיי פרנדלי או סתם רגיל) או אפילו איזה סרט קצרצר ואז ישיבה באיזה גן ציבורי ולשוחח עמוקות על הא ועל דא, הן אופציות שאין בהכרח ברוב הערים (וחבל!). ונראה לי שקוראים אכן למקום ההוא "ג'ורג'יה"
. (ברור לך מראש שאתה חוזר עם כל הפרטים והרכילויות, כן?)

אווו... זה סתם ../images/Emo22.gif

*אחק אחק*... שיעול? רק אני מכיר את זה מקומיקסים?

נההה... אני לא חובב קומיקסים ../images/Emo29.gif

הייתי מנוי כמה שנים ל"מעריב לנוער", ובסוף היה "זבנג"... אז שנים של קריאת זבנג כל שבוע כנראה חלחלו פנימה

TwelveEyes

New member
Hello, my name is Dana...

and I, too, was addicted to Zbeng! -We love you Dana! אחק זה מ"זבנג"? בחיים לא ראיתי שם את המילה הזו, וקראתי באדיקות בין 96' - 01' (כאילו זה משהו להתגאות בו
)

ברור! זה כמו... ../images/Emo6.gif

"אחק", "בוינג", "גלפ"... כל אלה הם קולות יוצאי זבנג
חוץ מזה! גם פה בפורום אנחנו מרבים להשתמש ב"אחק"... אף אחד לא תהה מאיפה הוא הגיע

הזמינו אותי לשרשור הזה... אממ..

אז רק רציתי להגיד- איפה הייתם כולכם שניהלתי את פורום זבנג בכשלון מחריד?!?!?!?!? תתביישו, יש לי הרבה לומר על מר פינק....

למעלה