שאלה!...

rainbow16

New member
שאלה!...

הציעו לי לבוא לאגודה בת"א מתישהו... המממ... אז למי שהיה - זה שווה ללכת?.. מה עושים שם בכלל?...

rainbow16

New member
אף אחד? ../images/Emo10.gif

אני לא מבקש הרבה.... רק תסבירו לי על זה....

פריפטס

New member
מאוד בקצרה ../images/Emo13.gif

לגילאי 18 ומטה האגודה מציעה פגישות בימי שבת. יש פגישה של הקבוצה החברתית שנפגשת בשמונה וחצי בימי שבת אם אינני טועה (רצוי לבדוק לפני שהולכים). יכול להיות שעכשיו הקבוצה בפגרה, עוד דבר שרצוי לבדוק, אבל אם אינני טועה זו התקופה שהם צריכים להתחיל את הפעילות השנתית שלהם. חוץ מהקבוצה הזאת יש גם את "שבת על הגג" שמתחיל בעשר (שוב, לא בטוח בקשר לזמנים) שאפשר פשוט לשהות באגודה ולדבר עם מי שמכירים, וזה בערך הרעיון... אפשר לבוא גם לפני השעה הרשמית שזה מתחיל, אבל אם תבוא מוקדם מדי לא יהיה שם אף אחד. הקבוצה החברתית היא עד גילאי 18, ושבת על הגג זה עד 23 (אולי 24...). למרות מאמצי הועד, לא קל להשתלב במקום. רצוי (חובה) לבוא בפעם הראשונה עם מישהו שמכירים, ולנסות להיות ידידותיים... בהצלחה!

פריפטס

New member
מה זאת אומרת פתוחה?...

אם אין סיבה שתהיה פתוחה היא לא פתוחה. דהיינו- בשביל אנשים שלא בועד או משתתפים בכל מיני ארועים ודברים שונים שיש שם, האגודה פתוחה כשיש קבוצות.

אולי אפשר לציין

שאם מכל סיבה הזוייה שהיא מתחשק לאדם לראות את האגודה כשהיא פתוחה, ללא שום קשר לקבוצות, היא פתוחה בימים א-ה בין השעות 19:30-22:00, השעות שבהן מתנדבי "יש עם מי לדבר" יושבים בה. אה, מצאתי סיבה! אם מישהו הולך לעשות קניות בשינקין, והוא יודע שתמיד יש לו פיפי אחריי השופינג, והוא רוצה לתכנן מראש איפה יהיו שירותים זמינים. אז - בבקשה. ולרשימה של הקבוצות השונות שקיימות באגודה, אם בא לך גם קבוצת ספרדית או קבוצת נשים או וואטאבר - בלינק הזה.

למעלה