שאלה

lynne celtic

New member
שאלה

אני ממש רוצה ללמוד ולהתעסק במאגיה כבר המון זמן, רק מחסום אחד עומד מולי,וזה לא מחסום קטן... כל הקטע של רוחות מפחיד ומסוכן לפעמים... יש לכם הצעות איך אפשר להתגבר, או לשמור על שפיות?...

St Frangelico

New member
ללמוד טוב טוב

לפני שמתחילים אם תדעי מה את עושה ,לא צריך לקרות לך משהו מיוחד,וגם אם קורה,תלמדי איך להפסיק ולהלחם בזה.

lynne celtic

New member
לא דיברתי אפילו על כישופים

בעקרון יש לי ידע מסויים לא מעט, אבל אני אפילו לא מדברת על להעזר ברוחות, אלא על האפשרות שרוחות יתקשרו איתך ולראות אנשים מתים ויש גם רוחות שהם רעות ומנסות לפגוע בך, יש לי חבר נורא קרוב שאחת הרוחות הלא נחמדות פשוט נטפלה אליו כשהוא לא היה הכי מרוכז... ולחבר אחר שלי הופיעו רוחות , אתה יודע אנשים שמתו ובקשו ממנו לעשות דברים... על זה אני מדברת.

Envenom

New member
במקרה הזה..

אני אמנע מהודעות נוסח ג'בו, ולא אענה, כי באמת אין לי מושג

shataltal

New member
בפשטות

לאף "ישות" אין את הכח לעשות שום פעולה אלא אם את תתני לה את הכח הזה.

Envenom

New member
מאגיה זה לא רק רוחות

אני לא אגיד שאין כישופים בהם 'נעזרים' ברוחות, כי זה דווקא קורה ברוב הכישופים.. ואם לא רוח אז איזשהי ישות נעלה אחרת. כעיקרון אין מה לפחד.. הן לא יעשו לך כלום אם לא ממש ממש תעצבן אותן (או תגיד להן חח) כמו שההודעה מעלי אמר- בעזרת למידה אפשר להתגבר על זה. וגם לא חייבים להשתמש ברוחות.. אתה עצמך יכול להיות אישיות מאגית חזקה מאוד

jbu

New member
מה?!!!!!!

תגיד אתה רוצה לעצבן אותי או מה? אני ממש ניסיתי להימנע מלכתוב בפורום משום שאין לי זמן לזה ואת המעט שהיה לי רציתי לדבר עם אנשים אחרים. זה הקדמה, קודם כול ממתי ברוב הכישופים נעזרים ברוחות לעזאזל !!! למה אתה עונה על שאלה שאתה לא יודע עליה את התשובה! רוחות, לפעמים נמשכים בזמן טקס מאגי אבל בדר"כ הם עוזבות אחרי זה, וגם הם לא יכולות להיכנס בכלל למעגל. אין לך מה לפחד מרוחות, קרא את זה. ומי אמר לך שברוב הכישופים נעזרים "ישות נעלה אחרת" (רוח היא ממש "נעלה" ומי בכלל נעזר בה?) "בעזרת למידה אפשר להתגבר על זה" מה אם אני יפתור תרגלים הרוח תלך? בטח מרוב שיעמום, להיפתר מרוח זה לא כזה סיפור, בחית כול כך שקוף שאתה מחקה פה אנשים כמו תוכי
.

Envenom

New member
סליחה

אז טעיתי.. זה לא שהרסתי את העולם. אפשר להגיד את זה בצורה יותר רגועה.. אני אישית משתמש ברוחות ברוב הכישופים שלי, ולכם אמרתי מה שאמרתי. מחקה אנשים? תעשה לי טובה.. אני לא יחקה פה אף אחד גם אם הוא היה המאג החזק ביותר בעולם. ובלמידה התכוונתי לכך שאפשר ללמוד את הרוחות, מה הן עושות, מה הן לא עושות, איך אפשר לגרום להן לעשות \ לא לעשות דברים וכו' וכו'.. אני לא מתכוון לפתירת תרגילים במתמטיקה, אני מתכוון ללמידת המאגיה. ותגיד שאין קשר בין למידה למאגיה. אתה לא חייב להתעצבן עלי כל כך מהר. סה"כ ניסיתי לעזור. אפשר להגיד לבנאדם שהוא טועה בדרכים הרבה יותר נחמדות (פשוט תקרא ת'הודעה הזאת.) אה, ועוד דבר אחד- אל תסיק עלי מסקנות. אתה לא מכיר אותי, לא תכיר אותי, ואני די בטוח שאתה אפילו לא רוצה להכיר אותי. אז אם אתה עדיין חושב שאני תוכי שמחקה פה אנשים- סבבה לך. תחייה עם זה. אל תפרסם את זה בפורום, ואל תכתוב הודעות כאלה חריפות. בסדר. טעיתי. מודה. קורה. לא ביג-דיל.

Envenom

New member
אפשר אולי למחוק את זה, ד"א?

זה נהיה אישי מדי בשביל הפורום הזה. אם למישהו יש תשובות בקשר לטופיק הוא עדיין מוזמן לכתוב

Weirdi

New member
הממממ

לפי מה שאני יודעת (שזה לא הרבה... למדתי רק איזה 5 שנים) בכישופים קוראים מידי פעם , אולי לא לרוחות, אבל לאלמנטים. לאלים אם מאמינים בהם. וכו. אם אלו ישויות נעלות או לא זה פתוח לדיון אבל לדעתי זה מה שהוא התכוון... אני לא חושבת שהוא צריך לקבל הצלפה על משהו שלפחות חצי נכון (אם לא יותר) . בקשר לבחור (ה?) עם הרוחות. אני מאמינה שרוחות הם במובן כמו כלבים (או כמו ערסים מגודלים) כשמישהו מפחד הם יכולים לדעת ולנצל את זה לטובתם. אז תקרא הרבה, תלמד ותשכיל ואז תחליט אם אתה רוצה ללכת לשם בכלל. may light be about you לאורה

St Frangelico

New member
ערסים מגודלים יכולים להיות דבר

מאד מאד מצחיק אם יודעים לעלף אותם אפילו אפשר לגרום להם לעשות כל מיני דברים בישבילך.

lynne celtic

New member
תקשיבו רגע על משהו

איזה קטע היה לי שהייתי במצב אלפא , שמעתי קול שאומר "הרוח של ** חן משה פה" (הכוכביות זה משהו לא ברור) ואז הסתכלתי לכוון התקרה, וראיתי משהו אבל לא ראיתי , (כאילו לא ראיתי בעניים פיסיות אבל ראיתי) ואז הרגשתי כאילו משהו חונק אותי, ונמלולים בכל הגוף שלי, ניסיתי לצעוק לזה שישן לידי כי לא יכולתי לזוז כמעט... ואיך שאבא שלו פתח את הדלת וקרן של אור נכנסה לחדר, אז זה נפסק מה שזה לא היה עזב אותי, למחורת בבוקר האדם שישן לידי סיפר לי שאבא של חן משה מת בפיגוע כשהיא הייתה בת שנתיים... רק כמה ימים אחרי ידעתי מי זאת חן משה...

אתם מתווכחים על כלום../images/Emo70.gif

כל כישוף בנוי בצורה מסוימת ולא כל הכישופים כוללים בתוכם זימון רוחות..
מזה השטויות האילו
לפעמים אפילו לא מזמנים אף ישות\רוח\שד ומה שזה לא יהיה.. עוד מעט תגידו שזה חוק להזמין לפחות רוח אחת (לדוגמא) לכישוף שלכם ואם אתם לא מזמנים אז זה לא באמת כישוף.. מזה החרטה הזה

St Frangelico

New member
גם לא כל ישות זה רוח

יש המון דברים שאפשר לזמן והם לא מפחידים או מרושעים כמו שאתם אומרים שימוש בישויות זה דבר נחמד נורא בכישוף,אבל כמובן שצריך לדעת מה עושים אחרת אפשר לזמן את מלך הפלאפל או החומר ניקוי הלא נכון

למעלה