שאלה...

pain is MY love

New member
שאלה...

אני לא ממש יודעת עד כמה זה קשור לפורום הזה אבל אני אנסה בכל מקרה... אני חושבת שחברה שלי עושה עליי עין רעה! יש לי חברה די טובה שהיא מצחיקה וחמודה ואנחנו מסתדרות מצויין אבל משו באופי שלה ממש מסריח... אני אפילו לא יכולה להצביע על משהו ספציפי אבל היא אחת שמשדרת משהו רע... אמא שלי בכלל לא מכירה אותה ויום אחד היא נכנסה אלינו הביתה רק אמרה לאמא שלי שלום ואחרי דקה אמא שלי אמרה לי שהיא לא אוהבת אותה ושאני אזהר ממנה כי היא יכולה לעשות לי תרגילים מסריחים.... ואמא שלי בכלל לא ראתה אותה בחיים שלה ולא שמעה עליה שום דבר! בכל מקרה אני שמתי לב עד עכשיו שכל פעם שאני מספרת לה משהו שאני רוצה שיתגשם הוא לא מתגשם... ולפני כמה זמן הכרתי בחור מאוד נחמד שהסתבר שהיא רצתה אותו בעבר והכל הלך חלק ויפה עד שלפתע הוא פשוט איבד עניין בלי שום סיבה... אתמול נפגשתי איתו פעם אחרונה והבהרנו את העניין ששום דבר כבר לא יהיה בינינו... וחמש דקות אחרי שחזרתי הביתה פתאום נהיה לה משעמם והיא שלחה לי הודעה לפלאפון.. ושתבינו היא לא שלחה לי הודעות ככה סתם בחיים! עכשיו, היא לא מתעסקת במאגיה או כישוף וכאלה... ואני בטוחה שהיא לא יושבת ומתכננת לעשות לי עין רעה.. אבל אולי זה פשוט בטבע שלה להרוס לי?. ייתכן שיש בן אדם שיש בו כל כך הרבה רוע שהוא אפילו לא מודע אליו?. ויש לציין שאנשים רבים נרתעים ממנה.. למרות שהיא בן אדם מאוד חברותי וקלילי... ייתכן שאנשים פשוט מרגישים שמשהו רע בה?.. אני אשמח אם מישהו מבין בזה ויוכל לייעץ לי קצת...

ozzlove

New member
כן ... אין מה לעשות , כנראה ש

כח הרצון שלה משפיע עלייך... תראי לה שאת לא מפחדת ממנה, תעשי לה גם קצת מבטים מפחידים, או שתנתקי איתה קשר ויתחיל להיות בסדר...

pain is MY love

New member
אני לא חושבת

שהיא עושה את זה בכוונה כדי שאני אפחד ממנה... פשוט כנראה שיש בה משהו רע בבסיס.. איך מתמודדים עם זה?

THE gray

New member
לא נחמד.......

מצידך פשוט להגיד לבנאדם לנתק קשר... יש פשוט אנשים כאלה, כמו שיש אנשים שהם סתם נורא מתוסבכים ולא מי יודע מה שיא היופי אבל אתה תמצא את עצמך הפסקה שלמה מסתכל עליהם ( חי בהכחשה מי שיכתוב לי שזה לא קרה לו
) אז יש גם אנשים שפשוט מקרינים הרגשה לא טובה. ואולי בגלל זה אמא שלך הרגישה ככה כלפיה (אפשר להגיד שזה אולי מה שההילה שלה מקרינה אבל זה כבר לפי אמונה של בנאדם). ובקשר לעין הרעה נראה לי שאת אולי לא במודע מחפשת על מי לשים את האשמה והיא בנאדם שאפילו אמא שלך לא מחבבת אז נורא קל לחבר סיפור ולשים עליה את האשמה, אז חבל לא כדי לעשות את זה, אבל תחפשי קצת חומר על הנושא אולי בכל זאות יש לך סיפור עם מאגית צעירה מי יודע.

kitiara 6

New member
ווי איזה קטע...

כשקראתי את ההודעה שלך קיבלתי פלשבאק עצבני... הייתה לי חברה כזאת שמונה שנים וכל מה שאת מתארת קרה גם לי.. והדבר היחיד שאני יכולה להמליץ לך זה לנתק איתה קשר לא מדובר פה בשום כישוף אלא בעובדה שהיא כנראה מקנאה בך ולכן הכוח רצון שלה מקבל בוסט עצבני וזה משפיע עלייך. אחרי שאני התנתקתי מאותה חברה , רק אז הדברים התחילו להיסתדר כמו שאני רציתי... אני מקווה שהכל יסתדר.. ויום קסום לך

pain is MY love

New member
תודה רבה לך..

אבל תראי.. אני בטוחה שהיא מקנאה בי באיזשהו מקום... אבל לא תמיד זה משפיע לרעה. אני באמת מתוסכלת מכל מה שקורה לי ואני מחפשת איכשהו לתרץ את הכל ולהפיל עליה את האשמה ואני לא ממש בטוחה שזה עובד ככה אז פשוט רציתי לדעת אם יש מצב שהעין הרעה באמת נובעת ממנה גם בלי שהיא תהייה מודעת לזה... כי בטוח שיש עלי איזה עין רעה אחרת לא הגיוני שכל כך הרבה דברים שהסתדרו כל כך טוב נדפקים לפתע פתאום...

כרמית.

New member
אין שום דרך להתמודד עם עין הרע

או עם כל התקפה מאגית כלשהי, מבלי לנתק קודם מגע עם האדם המתקיף. העצה שקיבלת כאן מחברי הפורום נכונה וטובה - נתקי איתה קשר והמשיכי בחיים שלך. הכל כבר יסתדר מאליו.

ג ר ו ש ה

New member
לי קורה משהו דומה...

אני לא מבינה בכל מה שקשור לכישוף וכו', אבל גם לי יש חברה כזו שכל הזמן שטוב לי, אני מרגישה שממש רע לה, למה ? רק אלוהים יודע (יש לי אינטואיציה חזקה למה שאנשים מרגישים, מגיבים) קינאה כזו חולנית, כשהלכתי לראיון עבודה לא סיפרתי לה וקיבלו אותי, מקומות אחרים שסיפרתי לה מיד קבלתי תשובה שלילית, לא יודעת האם יש קשר .. לי נראה שכן.. וזו לא רק היא, לפי דעתי זה קיים בהמון אנשים יצר ההרס והקנאה.. תשמרי על עצמך ומאנשים שיש בהם אנרגיות שליליות תתרחקי אפילו שהם חברים טובים... בהצלחה..

רוי100

New member
גם לי

גם לי קרה משהו דומה, חברה שלי כל הזמן מקנאה בקשר שיש לי עם חבר שלי ויש לנ אנרגיות מאוד שליליות ומבטים נחשיים כאלה שהיא לא שמחה מזה שאני מאושרת וכל פעם קורה איזה משהו כשאני נפגשת איתה או רואה אותה, השבוע למשל היא ביקשה ממני לראות מתנה שחבר שלי קנה לי היתה שם מראה והמראה נשברה לי באותו יום, היא מנסה לסכסך בינינו מספרת לחברה שחבר שלי דלוק עליה

jbu

New member
לצערי יש טיפוסים כאלה.

קודם מנתקים את הקשר כמו שאמרו לך שנית הינה משהוא שאת יכולה לעשות במשך כמה שבועות כדי להיות בטוחה ש"נפתרת" מהעין
. אור ואהבה.

לא לנתק סתם קשר

לפי מה שאני רואה את כן מנסה להגן על חברתך כאשר אומרים לך פה לנתק איתה את הקשר. אם היא חשובה לך אז תשקלי טוב מאוד בעניין. אני חושבת שאולי לאמא שלך יש השפעה גדולה על החיים שלך ולכן כשמשהו לא טוב קורה אז את ישר מנסה לקשר את המקרה הרע שקרה לך אליה (חברתך). אני לא חושבת שזה עין רעה אני חושבת שזה הכל בראש. האם זה קרה גם לפני שאמא שלך ראתה אותה? את צריכה לשאול את עצמך האם אני מחפשת אשמים או שבאמת לא טוב לי עם אותה החברה. אולי את בכלל לא אוהבת אותה? אולי את לא מרגישה חופשיה בסביבתה? אולי יש לה משהו מעצבן באופי? אולי אתם פשוט לא מתאימות להיות חברות וזהו ? תשאלי את עצמך את השאלות הללו!

pain is MY love

New member
אוקיי תראי..

אני לא ממש יכולה ככה סתם לנתק איתה את הקשר כי היא חברה ממש טובה שלי ואנחנו באותה כיתה ואנחנו מכירות את אותם אנשים ויוצאות לאותם מקומות וכ'ו.. ואני לא רוצה סתם להפיל עליה את כל הרע שיש לי בחיים אבל אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שהיא פשוט מקרינה משהו רע... ואני רוצה לדעת איך אפשר להתחמק מהאנרגיות שליליות שהיא משדרת. כי יש תקופות שאני ממש מפחדת מהנוכחות שלה....

אז ככה...

הסתובבתי בעבר עם 3 בנות שקטנות ממני בשנה, ושמתי לב לדבר נורא מוזר בדיוק כמוך- בכל פעם שהייתי מספרת להם על משהו שאני רוצה או על מישהו שאני רוצה..זה לא היה קורה. כשהתרקחתי מהן, והפסקתי לשתף אותן בכל הקשור בי= הכרתי את החבר שלי, שד"א היום אנחנו חברים קרוב לשנתיים. מהרגע שניהיו חברים= ניתקתי כל קשר איתן. דברים כאלה יכולים לקרות וקורים. פשוט תתפסי מרחק ותראי שהכל יסתדר מעצמו. השוטרת.

rina00b

New member
עצה פשוטה

היי תאמיני לי שגם לי יש מין חברה כזאת. מהרגע שהבנתי את זה פשוט לא סיפרתי לה כל מיני דברים שיש להם משמעות. אני לומדת שנה באונ' בהתחלה היא ידעה את זה ואז ממש הרגשתי בום ובאופן רציני עזבתי את הלימודים כעבור וחודשיים. סיפרתי לה משאני עוזבת. כמה ימים לאחר מכן הרגשתי יותר טוב וחזרתי לאחר העדרות ממושכת. עד היום (10 חודשים) היא לא יודעת שחזרתי ויש לי ציונים ממש טובים. בחיים מישהו לא היה מדמיין שרציתי לעזוב. תצאי איתה, ותעשו חיים. תבלו. וזהו.. מקווה שעזרתי

GREENSsss

New member
אני מזדהה איתך

אחד החברים הכי טובים שלי כזה. פשוט בחודש האחרון, אני עשיתי עליו ניסויים, ובאמת דברים שהוא ידע עליהם מראש "השתבשו" להם, בעוד שהדברים שהסתרתי ממנו, פעלו מצויין. היה לי קשר, שהתחיל, והוא חיבל בו, וחבל על הזמן, ועד היום אני מצטערת ששיתפתי אותו בכל הרגשות שלי, וכל האירועים שקרו, הוא ממש חיבל בהם, ושוב, אני לא בטוחה שהוא מודע לרוע שהוא מפזר. אני לא מאמינה שהוא רע. יש פשוט אנשים שאנרגיה טובה, מלווה אותם בכל חייהם, ואנשים שאנרגיה רעה מלווה אותם. כשאת מתערבבת עם אנשים, הטוב והרע מתערבב, ואין מה לעשות, צריך שיהיה איזון, ולכן תנסי להרחיק אותה קצת מחייך, אפילו שהיא חברה ממש טובה. אני מבינה את העניין וגם לי מאוד קשה "לחתוך את הקשר" איתו, אבל לא הכרחי ניתוק גמור. כמו שמישהי כאן הציעה, צאי תבלי איתה, אבל זהו, אל תשתפי אותה ממש בדברים החשובים.

pain is MY love

New member
כולכם צודקים...

אני באמת כבר שוקל 300 פעם לפני שאני משתפת אותה במשהו ובזמן האחרון אני כמעט ולא משתפת אותה בדברים ממש אישיים... אני יודעת שהיא לא אשמה אבל כנראה שיש סביבה איזה הילה של רוע ואני מעדיפה להתרחק מזה...

cast a

New member
אל תנתקי איתה קשרים

ואל תכנסי לסרטים שהיא מכשפה או משהו. זה פשוט צירוף מקרים, זה שהיא שלחה לך הודעה בדיוק לאחר המקרה אומר שהיא קשורה לזה?? אם היא היתה שולחת לך הודעה לפני שהכל התחיל, שזה יגמר לא טוב, אז הייתי מרים גבה, אבל מה כל כך תמוה בלשלוח הודעה?? לדעתי תמשיכו להיות חברות טובות ותשימו את כל השטויות האלו בצד.

THE gray

New member
מסכים...

דיי עם כל הסרטים, אם היא הייתה נורא לפגוע בך היא לא הייתה חברה שלך. אתםצריכים לשמוח שהן חברים שלכם ולחפש את האשמים במקום אחר...אתם זאות תהיה התחלה טובה.

למעלה