אני לא ידעתי איפה אני יכולה לשאול את זה ומה המקום המתאים,אז חשבתי אולי אתם יודעים,האם האלכימאים ניסו להפוך רק סוגי מתכת לזהב, או שהיו חמרים נוספים חוץ מסוגי מתכת או עופרת,נחושת וכו',אני אודה לכם מאוד מאוד אם תענו לי. שלכם מימיל.
והאלכימאים התהדרו באבן החכמים שהיתה מסוגלת להפוך "מתכות לא מושלמות" לזהב, שנחשב למתכת אצילה. עם זאת, מירב הסיכויים שאדם מן הישוב לא היה מצליח להשתמש באבן החכמים גם אם מצא אותה, משום שהיה צריך למצוא ולפענח את טבלת הברקת טרם התחלת העבודה.. על מנת להפוך משהו ל"מושלם" יש צורך שתהיה ה"מושלמות" בתוכך.
הם ניסו להפוך כל מתכת אפשרית לזהב.. חוץ מאולי פלטינום =\ אבל בכל מקרה- התהליך שהאלכימאים עברו (או היו אמורים לעבור) בכדי להפוך מתכת מסוג כלשהו לזהב (שנחשב ל"טהור" כביכול), הוא דומה לתהליך שעובר המאג בזמן ביצוע כישוף. כמובן, אני צפוי למטח עגבניות רקובות שאומר שאני טועה, אבל יסוד האלכימיה אינו דווקא בחומרים בהם אתה משתמש- אלא איך אתה משתמש בהם, ומה השינויים שאתה עצמך עובר. (במקרה של הפיכת מתכת לזהב- תהליך "היטהרות" של הנפש)
... רקובות .. חח אתה די צודק האלכימאי היה גם משנה את גופו ונשמתו בתהליך להשגת המטרה של שינוי מתכת לזהב ... כמו שהמתכת הייתה הופכת לטהורה כך גם נשמתו של האלכימאי ודרכו ! .. בלה בלה בלה ...
אבל לפי מה שהבנתי אלכימיה היא התפתחות נפשית-רוחנית ולא פיזית (כלומר, שהפיכת "מתכות לזהב" היא אלגוריה לצמיחה רוחנית). אבל כמו שאמרתי - אני לא מבין יותר מדי באלכימיה.