שאלה...

Lopezit

New member
שאלה...

מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את הדיוידי של ההופעה בפורטו ריקו??? ההופעה המלאה! ובבקשה תענוווווווווווווו

QueIronia

New member
חשבתי שאת מחפשת בחנויות כמו

טאוור רקורדס, אבל אם את אומרת שאת מחפשת גם ב
ות, אז שיהיה...

XXX Lover

New member
ארז תחליף תסקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

XXX Lover

New member
אני יודע!!! אבל ...

לא נראה לי שתרצו להוריד את זה. (הרי אתם רק קונים)

XXX Lover

New member
אבל את צריכה להוריד את זה מהאינטרנט

הרי אתם רק קונים!!! (ואני עכשיו ברגע זה מוריד את ההופעה באינטרנט

Lopezit

New member
מאיפה??????

אין לי בעיה להוריד!!! אבל זה ההופעה המלאה נכון? לא של ה45 דקות! תגיד לי מאיפה!!!!

J To The Lo

New member
בחנות צליל

אני יודעת שיש בטוח ובבלוקבאסטר ראיתי אבל הם נגמרו נורא מהר ולא ראיתי שהם הביאו עוד..תנסי בסניף הקרוב לביתך ברשת מצאתי רק את החלקים של מה ששודר בערוץ 3 תנו לי כדור בראש- פאפי ואיב חברים!!

J To The Lo

New member
צליל זה רשת של חנויות

אני יודעת שיש בבאר בראשון ובקניון בת-ים זה לא מוכר כמו טאוור רקורדס אבל יש להם דברים ששוים בדיקה (כמו ספיישל של טופאק וספיישל של כריסטינה שלא ראיתי בשום מקום אחר) והורדתי בקאזה תחפשי תחת המונח Jennifer Lopez Live in Puerto Rico אבל כמו שאמרתי זה רק הגירסא הקצרה

Lopezit

New member
בבאר בראשון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני גרה בראשון ובבאר אין חנות דיסקים את יודעת בדיוק איפה זה?

J To The Lo

New member
בטח שיש!!

כשנכנסים בכניסה למעלה עוברים את השומר החמוד(לפעמים הם שמים שם אחד מכוער סמאללה) את מסתכלת רואה מנגו מצד ימין שלך וחנות דיסקים בצד שמאל ליד החנות דיסקים יש TNT..זה לא ממש בתוך הקניון עצמו..יותר בחוץ ומאיפה את בראשון? יש כאן עוד אחת מראשון,לא? ואם את באה לבאר דברי איתי במסרים אולי ניפגש..

Lopezit

New member
אמממ...

אני גרה 2 דקות מהבאר... ולא הבנתי כלום ממה שאמרת!!! ליד איזה חנות זאת וTNT זה בקניון!

J To The Lo

New member
תקשיבי,

בכניסה העליונה יש רחבה גדולה שהיא לא איפה שהחנויות אלא סתם שטח ענקי ששם עושים את המופעים ואת הריקודי סלסה שם ממש ליד יש חנות דיסקים פשוט כנסי מלמעלה סתכלי שמאלה עד הסוף תראי חנות פינתית כזאת ואם את 2 דקות מהבאר זה אומר שאת כרמים,שקמה או דקלים? והקטע שהם חברים זה לא רשמי,זה רכילות אני מניחה שהכל התברר בvma אם הם יבואו יחד,אם ג'ן ובן יבואו יחד

למעלה