שאלה...

הוא לא אמר שהא לא אוהב מזרחית

אלא בידיוק ההפך אז בבקשה אל תמציא דברים מהראש

bugib

New member
הוא כן אמר שהוא לא אוהב מזרחית

מתוך הראיון עם היפ. סאב: ... ומבחינת מוזיקה מזרחית, זמר שאני אוהב את המוזיקה שלו, שזה מאוד מאוד קשה כי המוזיקה שאני מקשיב לה זה אך ורק ראפ ואני לא ממש אוהב מזרחית זה בועז שרעבי, והייתה תקופה שנפלתי על איזה דיסק שלו ומאוד מאוד אהבתי את זה. הצל: את האמת, לי אין בחדר אף דיסק של אף אומן ישראלי, אולי חוץ משל שבק שאותם אני נהנה לשמוע, אני לא ממש יכול להגדיר את המוזיקה שהם עושים, כי הם נוגעים בהרבה סגנונות, קצת רוק, קצת ראפ, קצת רגאיי, קצת מטאל... וכמה שזה יישמע דפוק אני גם חושב שאביב גפן הוא כותב די טוב, אבל בכלליות אין בערך אף אומן ישראלי שאני יכול להגיד שאני מתחבר אליו. ועוד, לא פחות חשוב: שאלה: נניח והאור מציון היה נכשל או מאכזב במכירות והיית מעוניין להוציא אלבום נוסף, היית מוותר על חלק מהעקרונות שלך ומכוון ת'מוזיקה שלך לקהל הרחב? או שהיית ממשיך ליצור את אותו דבר בלי לוותר על העקרונות אפילו שאתה יודע שיש סיכוי גדול שתיכשל? סאב: תשובה פשוטה מאוד - לא. נורא נורא פשוט - אני עושה את המוזיקה שלי לא בשביל למכור, אם הייתי עושה אותה בשביל למכור, לא הייתי עושה ראפ. ואם הייתי עושה ראפ, אז לא בעיה לערבב ראפ עם אייל גולן או שרית חדד... העיקר כדי למכור. מה שאני מנסה לעשות זה לגרום לאנשים לאהוב את המוזיקה שאני עושה, כי אם זה יתפוס, אז באמת אני אוכל להתפרנס מזה, אבל אם אני למשל אעשה מזרחית, יהיה מישהו שיעשה את זה יותר טוב ממני ואני גם לא סובל את זה ולא אעשה את זה

כן אני דתייה

והתפלאתי לשמוע שהוא אמר את זה ידידים של אח שלי פשוט זרקו את הכרטיסים והלכו. אני חושבת שהיה עדיף שישמור את זה לעצמו ויהיה "צבוע" מאשר שיפגע בבני אדם. זאת זכותו להרגיש ולחשוב מה שהוא רוצה (למרות שזאת הכללה נוראית) אבל להביע את זה בפומבי כשבאו לראות אותו? חשבתי שאתם אולי מכירים את הדעות שלו ותוכלו להגיד לי אם זה באמת קרה. ובקשר לסאב, אני לא חושבת שהוא משחק את עצמו דתי.

בהביבו

New member
צר לי לשמוע את זה אם זה אכן

נכון. עקרונית, צר לי לשמוע שאם זה נכון הוא אמר את זה בפומבי, ועוד יותר ליד מעריצים שלו. אבל תראי, אם כל הכבוד, אני לא מכליל אף-אחד, אני לא אומר שמה שהוא עשה זה בסדר, אני לא מצדיק אותו! אבל רבים הם המצבי, שפשוט קורה שזמצרים או סבלריטיז אומרים דברים, שהגיוני ונפלטים להם, ואולי אחריי זה מ צטערים מאד על מה שאמרו ואולי לא. אני יכול לתת לך דוגמא, שאולי לא קשורה למוקי, אבל תשמעי: מכירה את נאור ציון? אם לא, נאור ציון הוא סטנדאפיסט מאד מוכשר בארצנו. הוא, וכולם יודעחם את זה: שונא את המבטא של הרוסים, שזה פשוט - הוא שונה לשמוע רוסים. קרה מקרה ממש מצער לפניי כמה חודשים נדמה לי, אם אני לא טועה שבהופעה שלו - ישבו בשורה הראשונה רוסים. וכמובן - במופא סטנד-אפ הכל בא והכל הולך. הסטנדאפיסטים הולכים לקהל, משתפים אותך וכו'. נאור ציון באותה הופעה מצא בשורה הראשונה רוסי, ופשוט התחיל לרדת עליו - אבל לרדת עליו בצורה כ"כ נבזית שלא הייתה הומור. את צופה, נבוך, שמאות אנשים מסתכלים עלייך וצוחקים, פשוט קם והלך. דובר רבות על המקרה הזה, והיום עדיין נאור ציון יורד על רוסים, אבל יותר בהומור (והם מחזירים לו שיש לו אוזניים ענקיות
) אז שוב: אני לא מצדיק את מה שמוק עשה (אם עשה!!) אבל... לפעמים קורה. אז אני מאמין שגם אם יש לו שינאה לדתים - הוא לא יבוא ויתחיל עכישו לקלל אותך, או לצחוק עלייך או להעליב אותך. אז... אם זה אכן קרה, אני חושב שצריך להמשיך הלאה, ואולי אפילו באחת ההופעות ללכת לדבר איתו ... (ואוהואהואהואהאהאאאהאה
)
כבוד

RC2003

New member
נאור ציון מלך

אתה יודע למה יש לו אוזניים גדולות? שאחותך תוכל למשוך חזק...! אז אל תהיה געעעעערי פועטטטטר...

סטאנד אפ

בסטאנד אפ יש סיכון לשבת בשורה הראשונה ואם מישהו החליט לשבת בשורה הראשונה זה בעיה שלו כי די בטוח שיירדו עליו ציטוט של אייל קיציס: "בשורה הראשונה בהופעות סטאנד אפ יש 3 סוגים של אנשים: 1) אערסים שרק מחכים שהסטנדאפיסט יספר בדיחה והם יוכלו להגיד: "לא מצחיק". 2) כאלה שהגיעו מאוחר ורק בשורה הראשונה נשאר מקום 3) תמימים שהולכים לשורה הראשונה כי רואים משם יותר טוב"

בן וכולם...

יש לי משהו להגיד בנושא... כמו שבן אמר להרבה אנשים בינהם גם מפורסמים יש פליטות פה... קורה אף אחד מאיתנו לא היה שם אז זה די דבילי לנתח ולהתעצבן... ובקשר לצביעות של סאב ובלה בלה כל האנשים בעולם כל אחד צבוע במידה כזאת או אחרת אל אנשים כאלה או אחרים... הצביעות קיימת בכולנו ולא מרוע... תתפלאו... אז אני לא אוהבת לשמוע סאב צבוע מוק צבוע זה ככה וזה ככה... חוץ מזה שהם לא חברים שלנו או משהו ואנחנו לא יוצאים איתם ושיט... אין לנו זכות כי כולם צבועים.

בהביבו

New member
פאק!

אני ממש מסכים עם מה שמיכל רשמה! צביעות יש בכולנו, וזה גם טבעי שאנחנו מתכחשים, ולפעמים זה נשמע מגוחך.. בעעע!! בכל מקרה, מיכלי כפרעעעות עליך: אולי אני לא חבל של סאב, ואין לי מטרה גם להיות. העיניין הוא שהוא ... "סלבריטי" ואתה לא יכול שלא לשים לב לצביעות הגועלית שלו. אבל אין מה לעשות... ואין קשר לבין הצביעות שיש בכל-בן - אדם לבין מה שמדברים על סאבלימינל (כ"כ היה קשה לו לבחור שם יתר קצר.. "סיבי")

המממ

אני לא יכול לענות לך כי לא הייתי בהופעה אבל ממה שהבנתי הוא לא מת על דתיים, הוא בעד חופש ושכל אחד יעשה מה שבראש שלו אם זה לא פוגע באחרים אני גם חושב אותו דבר והדתי היחיד שאני אוהב זה נייג'ל האדמו"ר

גם אני בעד חופש

אם הוא בעד חופש כמו שאתה אומר אז הוא לא היה צריך להגיד את זה. מי זה נייג'ל האדמור? :)

RC2003

New member
ראפר דוס(!)

חומוס זה מטמטם זה מטמטם זה מטמטם, "" "" "" "" "" ""

double M

New member
אוקיי, נזכרתי על מה דיברת.....

היה מקרה שמוקי הופיע בקריית שמונה, וההופעה התקיימה מספר ימים אחרי שבעיתון נכתב על גננת דתיה שאמרה לילד אתיופי שיש לו לב שחור ושהוא פחות טוש משאר הילדים, או משהו בסגנון. מוקי סיפר על הקטע עם הגננת באמצע ההופעה ובסוף העיר הערה על דתיים, שאם זכור לי נכון התייחסה לערכים המזוייפים שלהם שבאים לידי ביטוי באירוע המצער הזה. אל תתפסו אותי במילה כי זה קרה מזמן. בכל מקרה, אחרי ההופעה באו אליו הרבה ילדים דתיים ודיברו איתו והם ליבנו את העניינים. תודה ושלום.

למעלה