הוא כן אמר שהוא לא אוהב מזרחית
מתוך הראיון עם היפ. סאב: ... ומבחינת מוזיקה מזרחית, זמר שאני אוהב את המוזיקה שלו, שזה מאוד מאוד קשה כי המוזיקה שאני מקשיב לה זה אך ורק ראפ ואני לא ממש אוהב מזרחית זה בועז שרעבי, והייתה תקופה שנפלתי על איזה דיסק שלו ומאוד מאוד אהבתי את זה. הצל: את האמת, לי אין בחדר אף דיסק של אף אומן ישראלי, אולי חוץ משל שבק שאותם אני נהנה לשמוע, אני לא ממש יכול להגדיר את המוזיקה שהם עושים, כי הם נוגעים בהרבה סגנונות, קצת רוק, קצת ראפ, קצת רגאיי, קצת מטאל... וכמה שזה יישמע דפוק אני גם חושב שאביב גפן הוא כותב די טוב, אבל בכלליות אין בערך אף אומן ישראלי שאני יכול להגיד שאני מתחבר אליו. ועוד, לא פחות חשוב: שאלה: נניח והאור מציון היה נכשל או מאכזב במכירות והיית מעוניין להוציא אלבום נוסף, היית מוותר על חלק מהעקרונות שלך ומכוון ת'מוזיקה שלך לקהל הרחב? או שהיית ממשיך ליצור את אותו דבר בלי לוותר על העקרונות אפילו שאתה יודע שיש סיכוי גדול שתיכשל? סאב: תשובה פשוטה מאוד - לא. נורא נורא פשוט - אני עושה את המוזיקה שלי לא בשביל למכור, אם הייתי עושה אותה בשביל למכור, לא הייתי עושה ראפ. ואם הייתי עושה ראפ, אז לא בעיה לערבב ראפ עם אייל גולן או שרית חדד... העיקר כדי למכור. מה שאני מנסה לעשות זה לגרום לאנשים לאהוב את המוזיקה שאני עושה, כי אם זה יתפוס, אז באמת אני אוכל להתפרנס מזה, אבל אם אני למשל אעשה מזרחית, יהיה מישהו שיעשה את זה יותר טוב ממני ואני גם לא סובל את זה ולא אעשה את זה