שאלה...
הרבה זמן לא כתבתי בפורום כי הייתי במחנה קיץ... טוב בקיצור יש לי כמה שאלות לגבי הקוקטייל שלי: 1. מה המידות לכלוב קוקטייל? 2. כרגע הוא אוכל:VITAKRAFT ואני לא נותנת לו פירות וירקות כל יום, אלא כל 4 ימים, כי לא תמיד יוצא לי... זה אוכל טוב? 3. יש לו זנב ממש ממש ממש ארוך. אני מגדירה את עצמי כאחת שמבינה פחות או יותר בתוכים (בעיקר בזכות הפורום
) ובחיים שלי לא ראיתי זנב כל כך ארוך בקוקטיילים האחרים. לתוכית הראשונה שלי, נשרף הזנב כי היא הלכה צמוד למחבת, וזה לא נורא כמו אתם חושבים... נשרף הקצה ונשאר שחור וזהו!!! השאלה היא: אני מפחדת שזה יקרה גם לו, כי אני לא מפקחת עליו כל היום, אפשר לעשות משהו? 4. התוכי שלי עף אחרי בכל הבית, יש לנו 2 קומות ומן קומה 3. הכנפיים שלו קצוצות ולפעמים הוא עף מהקומה ה-3 לקומה השנייה ומתרסק על הרצפה, אבל על הרגליים. אז עכשיו הוא פיתח לעצמו שיטה חדשה: הוא יודע שאנחנו לא רוצים שהוא יעוף ככה, אז כל פעם שעוזבים אותו הוא מתחיל לצפצף, אפילו שאנחנו מטר ממנו, הוא לא יכול (רוצה) ללכת, ואז אני באה לקחת אותו. זה קורה רק שאני עוזבת אותו. איך להפסיק את זה? זה מראה שהוא אוהב אותי? 5. שאלה לגבי הסנגל שלי (איזה כיף להגיד הסנגל שלי): הוא כרגע נמצא אצל אנשים ששומרים עליו כי אנחנו טסים לחו"ל ואני לא רוצה שייראה אותי ויומיים אחרי אני אעזוב אותו..., והשאלה היא: מה המידות לכלוב לסנגל, כי נראה לי שנתנו לו כלוב קטן... אתם יודעים איפה אפשר למצוא פורום למכרסמים? יש לי 20,000 שאלות על הצי'נצ'ילה שלי... תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיקרא את המגילה שכתבתי, ויענה להכל, ואני מצטערת... ואני לא רוצה שתחשבו שאני מתעללת בחיות או משהו (לגבי זה שהזנב נשרף) כי זה ממש לא נכון! זה היה ממש ממש בטעות, ואני חולה על חיות יש לי 3 (תראו בחתימה) טל
הרבה זמן לא כתבתי בפורום כי הייתי במחנה קיץ... טוב בקיצור יש לי כמה שאלות לגבי הקוקטייל שלי: 1. מה המידות לכלוב קוקטייל? 2. כרגע הוא אוכל:VITAKRAFT ואני לא נותנת לו פירות וירקות כל יום, אלא כל 4 ימים, כי לא תמיד יוצא לי... זה אוכל טוב? 3. יש לו זנב ממש ממש ממש ארוך. אני מגדירה את עצמי כאחת שמבינה פחות או יותר בתוכים (בעיקר בזכות הפורום