שאלה -

וזה כבר

נמצא כאן, כל הכבוד רוג'ר. כולם מוזמנים אגב לחגיגות השנה שתערכנה ביום ד' בערב. אני אשתדל שהחגיגות תחל בשעה 15:04 בדיוק (שעת ההודעה הראשונה) אבל את הבוס שלי זה לא מעניין כל כך אז אולי זה ידחה בכמה שעות, או שהמשימה על מישהו אחר... בין השאר, יהיה כאן סיכום קצר של השנה האחרונה, חידון טריביה פורום ושרשור מזל טוב מהגדולים שידע תפוז (אני מקווה), ביום חמישי אגב יהיה BPD מיוחד לחגיגות השנה ויוקדש לפרוייקט מאה האלבומים.

../images/Emo41.gifעדכון סקר

בעוד כמה ימים יוחלף סקר ההופעות בסקר הופעות חדש (אחרון?), נכון לעכשיו מסתמנת הפתעה ענקית, כשההופעה של הריסון וקלפטון ביפן נמצא במקום הראשון עם 6 קולות, במקום השני, ג'טרו טאל ופינק פלוייד עם 5 קולות כל אחד ויוריה הייפ עם 4, באופן מוזר לדורס יש רק 3 קולות ולהנדריקס 2, עדיין אפשר להצביע, לכו על זה.

פרווה חמה!

פרווה חמה חוזרת להופיע, לאחר שלוש שנים של העדרות בימתית, עם מופע מטורף שלא נראה כמותו בארץ! מופע ג'אז-רוק מינימליסטי רפיטטיבי בהשפעות קלאסיות מודרניות, שבו יבוצעו כמה מקלאסיקות הלהקה, שהוקלטו בין השנים 1998-2000 ובעיקר - חומרים חדשים לקראת האלבום השלישי העומד לצאת בקרוב! "אין בארץ להקות כמו פרווה חמה" (בן שלו, העיר, 19.2.99) "הדבר הטוב ביותר שקרה למוסיקה הישראלית מזה שנים" (אביב רון, 5.4.01, Ynet) "חייבים לעבור לכוכב אחר" (http://www.geocities.com/hotfurensemble/) לאחר ההופעה - הקרנות וידאו של אמן הג'אז האוונגארדי ג'ון זורן! בארבי ת"א, רח' קיבוץ גלויות 52, יום חמישי, 7.8.03, 22:00

כן, זה אני ../images/Emo13.gif

ואני מסכים איתך, באמת להקה גדולה. ממש בקרוב - האלבום, וההשקה בירושלים. תקרא על זה באתר ובטח גם נפרסם את זה.

אתה צוחק עלי.

חשבתי שהתפרקתם. אתם מופיעים בירושלים? רק לא בסינדרום. תופיעו בפרגוד... פליז!!!!!!

לא.

ההרכב לא יופיע עוד. שגיא עוזב את הארץ בקרוב לאנגליה ה"חוקית", ועד אז לא נופיע, אבל כן הספקנו להקליט את האלבום ולדעתי יצא פצצה. בוא/י להשקה, יהיה מגניב

הלינק בסדר, האתר קצת שבור

לא יודע למה, אבל האתר אמור לפעול. נסה בעוד כמה שעות, ואם יש בעיות אז אני אבדוק עם "המפעיל".

למעלה