שאלה -

AviRosen

New member
הופעת קאברים אקוסטית לרוק קלאסי

Deep Purple, Rainbow, Uriah Heep, Santana, Doors, Foriegner, Pink Floyd, Eagles, … וגם שמות יותר חדשים כמו Dream Theater,Pain of Salavation, Radiohead... אבי ואילן רוזנפלד – גיטרות ושירה. 06.08.03 22:00 פאב "פלורנטין" בטכניון , חיפה. הכניסה חופשית!

Jam Head

New member
שאלה -

מישהו פה ביקר במוזיאון הביטלס שנמצא בליברפול ? אחרי טיול של עשרה ימים באנגליה רוצה לבדוק עם מישהו היה שם ??

AviRosen

New member
ההופעה מבוטלת

עקב שריפה במקום אנו נאלצים לבטל את ההופעה.

ערןלוי

New member
הייתי במוזיאון ביטלס בליברפול...

לא יודע אם זה אותו אחד. הוא נמצא בנמל? בכל אופן זה היה לפני 8 שנים כשהייתי עולל בן 14. אני לא זוכר שהמוזיאון ספציפית עשה עלי רושם מי יודע מה... אבל היו מקומות מגניבים אחרים בעיר. ובכלל כמובן אווירת הקדושה במקום.

Sheick Yarbouti

אלבום כפול שיצא לפראנק זאפה ב-1979. מה אתם אומרים עליו? לפני חצי שעה קניתי אותו במחיר מציאה (50 ש"ח לתקליט כפול במצב מעולה). עדיין לא הספקתי לשמוע אותו. מכירים? אוהבים? לא אוהבים?

Rubycon

New member
זה Sheik Yerbouti

אלבום גדול של זאפה בכיכובו של השייח ירבוטי :)

giba70

New member
אלבום טוב מאוד ../images/Emo79.gif

רוב הקטעים קצרים ואין הרבה קטעי סולו ארוכים, אלא יותר שירים פארודיים וסרקסטיים קצרים על דמויות שונות. האלבום הוא מעין ירידה על כל תקופת הדיסקו של סוף שנות ה-70 (אחרי שזאפה ירד על ילדי הפרחים באלבום We're Only In It For The Money) ועל הסלוגן Shake Your Bootie יעני, "תנענע/י ת'תחת" שהוביל את הרוקדים ברחבות הריקודים. השיר הפותח I Have Been In You הוא פארודיה על השיר המתקתק של פיטר פרמפטון I'm In You, עם רמיזות מיניות בוטות כנהוג אצל זאפה, השיר השני, אחד הקטעים הטובים יותר הוא Flakes, שיר תלונה על מוסכניקים "מאכערים" שעובדים על אנשים כמו שאנחנו מכירים גם מאצלנו, וכולל חיקוי מעולה של בוב דילן על ידי לא אחר מאשר Adrian Belew. יש סולו גיטרה מעולה. השיר Baby Snakes היה אפילו להיט וצעד במקום הראשון במצעד כלשהו (אני לא חזק במצעדים). השיר Dancin' Fool מדבר על אחד שמשחק אותה ג'ון טרבולטה למרות שהוא עקום מטבעו, כמעין עדות של זאפה על עצמו כאשר הוא שר: One of my legs is shorter than the other N' both of my feet's too long' (כאמור, רגל אחת של זאפה התקצרה לאחר תאונה באחת ההופעות כאשר נדחף ונפל אל מתחת לקלעים ע"י צופה זועם) זאפה גם לא שוכח את הנקודה היהודית ושולח שיר הלל לנסיכות היהודיות החסודות Jewish Princess, אך אל דאגה, באלבום Joe's Garage הוא ישחרר את חרצובות לשונו על הנערות הקתוליות... הקטע המסיים Yo Mama הוא יותר ארוך ויש בו סולו מענג למדיי. בקיצור, עיסקה מצוינת מבחינתך!

Grimble’s BPD III תזכורת

יש כבר 21 משתתפים ויש כמה משתתפים חדשים כבר, המון נקודות יחולקו השבוע וחבל להפסיד, אז תשלחו תשובות, להזכירכם המשחק נסגר ביום חמישי בבוקר.

תזכורת 2, ההגדרות

בשביל שלא תצטרכו לחפש בדפים קודמים (זה כבר עבר דף אחורה), הנה ההגדרות: 1. סולן (זמר) הרכב פרוג, הכוונה היא למי שנחשב לסולן של הרכב פרוגרסיבי בין אם הוא ניגן בכלי נוסף ובין אם לאו. 2. אלבום הופעה של להקת פרוג, גם אלבומים שחלקם אלבומי הופעה וחלקם אלבומי אולפן נחשבים. 3. כאמור אנחנו עוסקים גם בתפר שבין הפרוג לפסיכדליה ועל כן בשאלה השלישית אנחנו מחפשים הרכב פרוג, שנוסד לפני 1970. 4. אחד מחברי להקת yes על שלל גילגוליה. 5. עוד שאלה הקשורה לשורשי הפרוג: אלבום קונספט שיצא לשוק לפני 1970 (לא ממש נקפיד על מידת הקונספט אבל תשדלו להשאר בגבולות הסביר)

Paranoid Y

New member
../images/Emo49.gif לפורום!!!

בעקבות חגיגות השנה, שיניתי קצת את הלוגו, שיהיה חגיגי בתקופת החגיגות
, חיחיחיחי, מזל טוב!!
ואולי אם אצליח, אחרי החגיגות יהיה לוגו חדש, אם יהיה לי משעמם, אני מבטיח , חחחחח

יאפי,

תעשי לי תמונה שתהיה לי בכרטיס משתמש. אני סומך עליך. משהו שיתאר אותי טוב.

ThePiper

New member
אני מוכנה לעשות לך משהו...

ברגע שאני אלמד להשתמש בפוטושופ
אתם בטח ראיתם את התמונה שעשיתי, אבל שיהיה, הנה היא שוב ==>

ThePiper

New member
פויה! שלח פעמיים + תזכורת 3

לא נורא, זה ליתר בטחון, שתראו את התמונה
. ביום שבת בביביסי פריים החל משעה 8 בערב בערך יהיו תכניות מעניינות. הראשונה על תולדות הפופ, תעסוק בשנות השישים, השניה על הפרוג (עם דגש על ELP ויס), השלישית על בלאק סאבאת' (לא מעניין במיוחד
) והרביעית על דייויד בואי. בקיצור, בערך 3 וחצי שעות של צפיה מהנה\מענה. (לא יודעת מה איתכם אבל לתוכנית של הפרוג שמתי תזכורת בפלאפון
)

Chocoholic

New member
או שאני לא הבנתי אותך

או שאתה לא הבנת אותי. עזוב, קח הכל בקלות. זה קורה

למעלה