שאלה.

Dragon Roar

New member
שאלה.

אני חושב שזה המקום שכדאי לשאול. מישהו יודע מה זה- דמות שלבושה בשחור (חלוק שחור) היא מרחפת ועוברת דרך קירות. וצבע העור שלה חום רקוב והפנים שלה כעוסות. ומה התפקיד שלה? תודה מראש, אלון.

Rounin

New member
איזו שאלה

מאיפה מצאת אותה??? אולי אתה מתכוון ל wriath או ל banshi death אני לא יודע את צבעם ואני גם לא בטוח שזה מה שאתה מחפש

shining moon

New member
אני חושבת שאתה מדבר על באנשי../images/Emo176.gif

זאת רוח מיללת המקום הנכון לשאול על זה זה פורום פיות שדונים וכול השאר אבל אני יענה לך פה אוקי אז ככה התיאור שאתה מתאר פה נראה לי מאוד כמו באנשי ------> באנשי או באנגלית Banshee יש ארבעה סוגים שונים של באנשי 1.Banshee-שזהו הסוג שעליו קראוי גם השם הכללי של יצורים אלו. זוהי רוח מוות אירית בעלת שיער ארוך וגולש הן לבושות בשמלות ירוקות ומגלימות אפורות ועינהן אדומות כסימן לבכי התמידי שלהן 2.The Bean-Nighe סוג של באנשי בסביבות נחלים בסקוטלנד ובאירלנד. היא הייתה רוחצת את בגדיהם המוכתמים בדם של אלה הנוטים למות. היו שמועות כי הבאנשי היו רוחות-רפאים של נשים שנהרגו בילדותן וימשיכו לכבס עד ליום בו היו אמורות למות 3.Ban Shee מצויה באירלנד,מקור השם הוא "אישה יפה" זוהי רוח המקושרת למשפחות מסוימות,כשמותו של אחד מחברי המשפחה קרב, המשפחה תשמע את הבאן-שי מייללת. 4.Cyhyraeth ויילס. סוג של באנשי. בדרך-כלל בוכה או נאנחת לפני מקרי מוות כפולים כתוצאה ממגפה או מתאונה מקווה שעזרתי
C כול הזכויות שמורות למילון המונחים של פורום פיות,שדונים וכול השאר

ToryMaster

New member
אממממם

מותר לי להעתיק את זה לפורום פיות שדונים וכל השאר?

shining moon

New member
חחחח אני גם מהפורום הזה../images/Emo176.gif

ואם לש שמת לב אז כתבתי למטה כול הזכויות שמורות לפורום פיות שדונים וכול השאר

ToryMaster

New member
הא

לא שמתי לב... חיפחיפ *מתביישת* בכל מקרה, איך שאנחנו משתלטים על הפורום הזה!

shining moon

New member
חחחח..זה בסדר מותק../images/Emo176.gif

לא נורא
וכן אנחנו אשכרה משטלתים פה על הפורום

Dragon Roar

New member
כן, אבל זה לא כך....

כי זה לא קרה לי. קשה לומר. בערוץ 8 היה משהו דומה. על אותו עיקרון(דמות מאוד דומה) קראו לה "מכשפת השינה" יודעת משהו על זה?

קולוביה

New member
לdragon roar ../images/Emo13.gif

לאלון! הייתי רוצה אם תוכל לרשום עוד פרטים, לדוגמא: הדמות נמצאת בביתך? רק אתה רואה את הדמות? מה אתה חש כאשר הדמות נמצאת לצידך? בברכה קולומביה

Dragon Roar

New member
לקולוביה ../images/Emo13.gif

שלום לך. לא אני ראיתי את הדמות. 1) קראתי על מקרה כזה. 2) ידיד שלי (מהפורומים השונים ומהרשת) ראה את הדמות הזאת. הוא אמר שהוא פחד וזה לא היה ממש נעים. אני יגיד לו שכדאי שהוא יתאר זאת. --- הדמות הייתה מחוץ לבית שלו. הוא ראה אותה מהחלון---

RainBird

New member
נשמע כמו ערפד אנרגטי. בדרך כלל מתואורות תגובות כמו פחד ואימה, ותחושת שיתוק. ומצויין תיאור של עיניים צהובות.

למעלה