שאלה...

shahar2222

New member
שאלה...

איך אפשר לשפר את החלק המילולי בבחינה? האם לעבור על כל המילים במילון? (ואם כן , איזה מילון כדאי לקנות?), כנ"ל לגבי החלק המתמטי...

אל תקנה מילון

אם בא לך צור קשר ואני אשלח לך עותק מצולם של מילון, אולי של כמה חברות אפילו ואולי אחד מקורי של החברה בה אני עובדת. סתם כי בא לי לעזור. עיינתי בכמה מילונים ולדעתי עדיף גבע הוא הכי גדול, למרות שהם מתחרים שלנו...

לא לומדים ממילון!!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=182&QID=3651 לומדים מאוצר מילים שנמצא בכל חוברת הכנה לפסיכומטרי או מתוך כרטיסיות לגבי החלק המתמטי - תרגול תרגול ועוד תרגול. חשוב מאוד לנתח טוב את התרגילים שאתה טועה בהם (במילולי וכמותי) ולהבין מה בדיוק היה הגורם לטעות שיהיה בהצלחה!

הוא מתכוון

למילון פסיכומטרי השלם או איך שלא קוראים לזה. אוצר המילים לפסיכומטרי = מילון.

../images/Emo6.gif

זה לא שאני כזה דפוק - כבר היה פה מישהו שרצה ללמוד אוצר מילים ממילון אבן שושן

הבנתי אותך

מה פתאום דפוק... תראה, זה לא שאני דפוקה, אבל את העברית שלי למדתי ממילון ספיר - כי עדיף תרגום מעברית לעברית אחרת זה פחות אפקטיבי. ויצא לי להכיר מישהוא שאכן למד מהמילון שהזכרת... כשהכרתי אותו הוא בדיוק עבר לאות ב'. הוא דגל בשיטה שחייבים להשתמש בכל המילים שלומדים אחרת זה לא נקלט. לקח לי בערך יומיים להבין שאני לא אבין על מה הוא מדבר כי יש גבול ליכולת אנושית לזכור את הנאמר ולתרגם מאבן-ש. בבית אחרי היציאה... ככה בטח עדיין מסתובב לו לבד בעולם האינטלקטואל ומחפש את החצי שלו... בחזרה לנושא הפסיכומטרי שמעתי דווקא שלא הלך לו במתמטיקה כל כך...

למעלה