שאלה

ebonyW

New member
סוקי, השתגעת ???

אני ממש לא מאמינה למה שאני קוראת !!!!!!!! איזה אישה נורמלית תפנטז על אונס ????? מי שכתב את המאמר הזה הוא כנראה לא שפוי!!! אני מצטטת: "ככה הן יכולות להנות בלי להרגיש אשמות" - ראית פעם בחיים שלך אישה שנהנית מאונס??? זאת השקפה מעוותת לחלוטין !!! אני למדתי קרמינולוגיה באוניברסיטה, ואני חייבת להגיד לך שלהנחה הזו אין שום ביסוס. אחת ההרגשות החזקות ביותר שנשים שעברו אונס/ התעללות מרגישות היא אשמה. ועצוב לי מאוד שאת בתור אישה מאמינה מספיק בהנחה הזו כדי לפרסם אותה
ובנוסף, כיום, חלה התקדמות במבנה החברה וסקס כבר לא נתפש כדבר רע כבעבר. נכון, יש עוד דרך ארוכה לעבור, אבל עצם זה שאנחנו מכירים בכך, מאפשר לנו להתקדם. ודבר אחרון - הכתיבה שלי בהודעה הזו הייתה אולי קצת תקיפה, אבל זה ממש לא נגדך, אלא נגד המאמר שהעלית. אני מקווה שהצלחתי להראות לך שלא תמיד צריך להאמין לכל מאמר שמישהו כותב. Blessed Be
אבוני

suki da yo

New member
כמובן שלא אונס

אלא משחקי-מיטה מהסוג... אני לא המצאתי, לא להרוג את השליח...

ebonyW

New member
סוקי, את מתוקה, זה לא נגדך ../images/Emo13.gif

זה נגד המאמר. הבעיה שלי עם מאמרים כאלה היא שזה מוכח שמאמרים מהסוג הזה עלולים לתת רעיונות לכל מיני טיפוסים מפוקפקים... Blessed Be אבוני

suki da yo

New member
חח

תודה:) אבל כמובן, אני לא בעד אונס, אני רק מצביעה על עוד תופעת לואי לכמה שהחברה מלמדת נשים שסקס זה משהו שהם נותנות כשהן לא בסדר, וגברים מקבלים, כשהם גבריים במיוחד..

jbu

New member
קראתי את המאמר הזה

קראתי את המאמר הזה, ומי יודע אם זה נכון את לא יודעת מה עובר בראוש של כול בחורה בישראל. לגבי השאלה: אם את מאמינה שזה מחזק אותך עקב כך שזה מקרב אותך לאלוהים (או לאלים) אז זה כן מחזק אותך, אולם מבחינת האנרגיות זה משהוא אחר, כולנו בטח שמענו על sex magick. כך שזה תלוי באמונה שלך ולגבי מה שאת מיחסת לזה לפי השקפת עולמך.

ebonyW

New member
אני יודעת שזה לא נכון

כי ביליתי שנה שלמה בלימוד הנושאים האלה, וקראתי וערכתי יותר מחקרים ממה שאתה מסוגל לדמיין, ולא רק בישראל, והמחקר המדובר הופרך בכל דרך אפשרית אינספור פעמים. לא צריך להאמין לכל שטות שמישהו קורא לה מאמר. נכון, ישנם מקרים מעטים כאלה שנובעים מטראומות ישנות, אבל הנשים האלה פונות לטיפול כי הדבר מפריע להן, ובד"כ עם טיפול פסיכולוגי, זה עובר. יש הבדל גדול מאוד בין תופעה כזו לבין מאמר שטוען כי רוב הנשים נהנות לפנטז על אונס. זה כבר חולני!!! ואם נניח לרגע את המאמרים והמחקרים בצד ונחשוב בהיגיון - נראה לך שאדם נורמלי יכול לראות באונס פנטזיה ??? ממש לא. בכל אופן, אנחנו גולשים קצת מנושא הפורום, אז אולי כדאי שנחזור לנושאים יותר נעימים ויותר קשורים למאגיה. Blessed Be אבוני

לדעתי.........

לדעתי הקשר בין בתולה לטוהר ויותר אנרגיה בא מהנצרות היותר שמרנית בתקופת המכשפות. החברה הגיעה למסקנה שהרבה מאוד נחשפים כבר למכשפות ומעשי כישוף - לכן הם ניצלו את העובדה הזאת והפיצו שמועה שבתולה נחשבת לבעלת יותר אנרגיה וכך יותר בנות שמרו (או ניסו כמה שיותר לפחות) על בתוליהן. ובחברה שלנו בזמן הזה - שמועה כזאת לא תזיק...

Tatu4Taty

New member
ebonyW

סוקי אמרה דברים נכונים, היא לא אמרה שאותן נשים רצו להיאנס אך הרבה מן הנשים והדבר הוכח בכמה מחקרים מפנטזות על סצינת האונס לא כי הן רוצות להיאנס אלא שהמחשבה הזאת היא מחשבה על סקס כדבר שאינו תלוי בך ואז יש את מי להאשים. אני לא אומר שנשים שנאנסו רצו להיאנס, חס וחלילה, אני רק אומר שנשים לא רואות את אותה סצינת אונס כדבר רע, הן מדמיינות אותה בדיוק כמו שהן רוצות שזה יבוא מאהבה רק שהפעם זה כאילו לא תלוי בהם, שוב, אותן נשים לא מבקשות להיאנס! זוהי המחשבה בלבד על דבר שאינו בשליטתן שעושה להן טוב, ואלו לא נשים משוגעות, אלה נשים שבד"כ קשה להן להודות שהן רוצות ביחסי מין או שהן יודעות שהחברה הסובבת לא תקבל את זה בעין יפה.

ebonyW

New member
תראה...

לדעתי, ולדעת חוקרים מאוד מכובדים בתחום, המחקרים שאתה מדבר עליהם הם שטותיים ולא נכונים לחלוטין. יש הבדל גדול מאוד בין רצון להיות כביכול פסיבי בסקס לבין אונס. אי אפשר לדמיין אונס שבא מאהבה - אלו שני דברים שסותרים אחד את השני לחלוטין. נשים כמו שאתה מתאר בד"כ מגיעות אל פסיכיאטר - ולא שזה דבר רע, אבל הרעיונות שהעלית ( דמיונות על סצינת אונס) הם הרסניים ולכן צריך לטפל בהם. וזה גם נובע ממה שכתבת - נשים שקשה להן להודות וכו' , זה בד"כ דבר שמצריך טיפול. אתה טוען שנשים רבות מפנטזות... אתה מודע לכך שהנתון הזה פשוט לא נכון ?!? יש מתי מעט של נשים שאכן חושבות כך ובד"כ זה קורה עקב טראומות קשות בעברן - ואני לא ממציאה או מנחשת, למדתי את זה במשך שנה. בכל אופן, זו דעתי ואנחנו בהחלט יכולים לא להסכים על הנקודה הזו. ורק שתדע, מנקודת מבט של אישה - אונס זה תמיד דבר רע, ולא משנה איך, איפה ולמה. אתה יודע שבמחקר שנערך מסתבר שנשים מפחדות מאונס יותר מרצח? זה נראה לך הגיוני שמישהי עוד תפנטז על זה אח"כ? אני חושבת שיש פה בילבול בין רצון להיות מדי פעם פסיבית בסקס ושמישהו אחר יהיה אקטיבי, אבל זה בד"כ בא מנקודה של אמון וביטחון וזה ממש לא קשור לאונס משום בחינה שהיא. Blessed Be אבוני

jbu

New member
הנושא הזה מרוכב בעיקר מאמונה

הנושא הזה מרוכב בעיקר מאמונה, אם את מאמינה שבתולין מביא לך כוח משום שזה עושה אותך יותר טהורה אז כנראה זה מה שיקרה, אבל האקט עצמו אין לו השפעה מאגית חוץ מהחשיבות שאת מיחסת לו, אולם בזמן הקיום יחסי המין רמת האנרגיה עולה. לגבי התמימות או התום, מעשים בכלליות לא ישנו את זה זה היחוס שהבן אדם נותן לה הוא מה שחשוב, אני רואה בכול פגיעה בלב שלי משהוא שעושה אותי יותר עצמאי ואני לומד מכול טעות ולכן אני שמח על כול הפגיעות שקבלתי, ואני רק מצטער על הפגיעות שגרמתי (בלי כוונה). לגבי האונס {למרות שזה לא קשור}: הפנטזיה של האונס היא פנטזיה, הבן אתם יודע באיזה מקום במוח שזה לא אמתי ואם מדובר בחלום אז הבן אדם יזרום עם הפנטזיה כי המוח שלו מנסה לעביר לו את המסר( חוויה) שלה, כשאתם חולמים אתם לא פועלים מתוך מחשבה של מה יהיו ההשפעות של זה? או האם אני באמת רוצה את זה עם כול מה שנלווה עם זה? הפנטזיה נשלטת על ידי האדם החולם אותה והיא תיהייה מהנה משום שהבן אדם חולם עליה, האונס כמו שהבחורה תרצה והיא לא תרגיש שום כאב אלה רק תהנה מעצם הפנטזיה, אני חלמתי שהורגים אותי וזה לא אומר שאני רוצה את זה. ebonyW אני מבין לגמרי את הסלידה שלך מזה אבל גם אני סולד מתסביך אדיפוס ובכול זאות הוא קיים אצל כולם (בדרגות שונות) אף אחד לא מושלם.

Tatu4Taty

New member
אני אמרתי שהוא בא מאהבה?

אותו אונס בא כמו שהמפנטזת רוצה לראות אותו, זה לא אומר שהיא רוצה שזה יקרה לה. אינני יודע כמה נשים מפנטזות אבל אני יודע שמאלו שמפנטזות יש הרבה שמפנטזות על האונס שהוא יחסי מין שלא בבחירה שלך ואז אין לך אחריות עליהם. שוב, מאיפה זה מגיע? אני לא יודע. את אמרת שזה מטראומות, אני לא חושב שפנטזיה מגיעה מטראומה כלשהי, פנטזיות מגיעות מהדמיון, ממקום שבו אתה יכול לעשות הכל, זה לא רע לפנטז וזוהי תכונה אנושית למדיי, תרצי בזאת או לא. מנקודת מבט של אישה? מה זה אמור להביע?! שמנקודת מבטו של גבר זה דבר טוב?! זוהי הכללה בוטה ואני בטוח שהרבה ואם לא רוב הגברים היו מפחדים מכזה מצב, אגב, ישנם הרבה סיפורי אונס של נערים שנאנסו על ידי גברים והסיפורים פשוט מושתקים בגלל שהם "משניים או מינורים". אף אישה לא תפנטז על אונס אחרי שהיא חוותה אותו מהפחד מהמציאות של האונס שלא התאימה לתיאור הדימיוני (למרות שהיא ידעה מראש שזה לא דבר טוב).

ebonyW

New member
למען האמת ... ../images/Emo9.gif

אני חושבת ש"קצת" סטינו מנושא הפורום, אז אולי כדאי שנעבור לנושאים יותר רלוונטים לפני שלסטט ימחק את כל השרשור. ולסיום הפרשה העגומה הזו: באמת שלא התכוונתי לפגוע כשדיברתי על נקודת מבט נשית, זו פשוט נקודת המבט שלי ואני מצטערת אם פגעתי. ממש לא התכוונתי לזה כמו שחשבת. העניין הוא שבמסגרת הלימודים יצא לי לפגוש נשים שעברו דברים נוראיים כאלה, ואם היית בא ואומר להן שכל הנשים מפנטזות על זה, הן היו פושטות את עורך ומעלות אותך על המוקד. ובגלל ההיכרות הזו, קשה לי עם הדעה שהעלית, ובמיוחד כי מאמר כזה עלול לגרום לטיפוסים מפוקפקים לחשוב שאונס זה דבר טוב. אבל זה לא הזמן ולא המקום ואם אתה רוצה להמשיך את הדיון, אתה מוזמן לפנות אליי במייל. Blessed Be
אבוני

Tatu4Taty

New member
אכן.

ההתנצלות התקבלה ובאמת סטינו מנושא הפורום. אני מבין את מה שאת מנסה לומר בקשר לאותן נשים אך זהו דבר שעדיין קיים וזה חבל שכך. אני רק העליתי את זה. הדעה שלי לא באה כדי לגרום לאותם טיפוסים תירוץ כדי לעשות את זה, זהו דבר נוראי וצריך באמת להיות חסר נשמה כדי לעשות כזה דבר אם אתה מבין את ההשלכות. אני מצטער אם הדעה שלי פגעה בך.

למעלה