שאלה

ToryMaster

New member
שאלה

האם, לדעתכם, לבתולות יש עוצמה יותר גדולה מללא בתולות? כלומר... האם בגלל שהן כאילו יותר "טהורות" (לדעתי זה ממש לא נכון, אבל יש אנשים שחושבים שכן) יש להן כוח רב יותר? (לא קשור: אני לא מצליחה להסביר למה אני מתכוונת!)

Unblessed

New member
...

באופן עקרוני, לדעתי אנשים שהם יותר טהורים מבחינת תמימות (כולל בתולים), יש יותר מקום לאנרגיות מסויימות כי אין אנרגיות אחרות. וזה תופס גם לגבי בנים.

Tatu4Taty

New member
לא חושב ככה

האין אהבה והזדווגות היא מלאכת הבריאה והיצירה? אני חושב שישנה קדושה דווקא באהבה וה"טוהר" מצוי ביצר החיים. הוא זה שמניע אותנו לחיות והוא זה שבזכותו הגענו לכאן כיצירים של אנרגיה.

ToryMaster

New member
אבל

זבה לא שאני לא מסכימה איתך, גם מה שאתה אומר נכון. אך האין זה נכון כי ישנה טוהרה מסוימת בילדים תמימים? האין זה נכון שאפשר להגדיר נערה בתולה (אני מדברת רק על בנות כי באופן טבעי אני מרגישה יותר קרובה אליהן) כתמימה?

Tatu4Taty

New member
תלוי באיזה אופן

לפי התנהגות החברה כיום והפניה לאותו נושא של אהבה - כן היא תמימה, אך כאדם אשר הגיע ועדיין לא חווה אהבה כמשהו טהור הרבה יותר בנמצא בה כרדום - לא, היא לא תמימה אלא לא מנוסה. אנשים היום מחברים אהבה ותמימות כמי שלא חווה אהבה תמים הוא, אבל הוא תמים רק מפני הקונוטציות שהשתילו בנושא. אני רואה אדם הרבה יותר תמים כאשר הוא מאוהב, אין לו סיבה והוא לא יודע מה מסביבו אך דבר אחד הוא יודע - הוא מאוהב. כמובן שאהבה אבסולוטית אשר לא באה ממניע כלשהו "תמימה" יותר מאחת שכן.

Unblessed

New member
חמוד...

תקרא את ההודעה שלי שוב, לאט, ותנסה להבין מה אני אומרת. אם לא תבין אני אחזור על זה ביותר פירוט.

Tatu4Taty

New member
קראתי והתגובה עדיין תקפה

עניתי לך שם על מה שאני חושב, מבחינתי האהבה היא טהורה ולכן גם נערה שלא חוולתה אהבה לא עושה אותה טהורה יותר ממי שכן.

Unblessed

New member
טוב, אז אני אפרט.

בתגובה שלי כתבתי שאנשים שטהורים - לטוב או לרע, אז לפי דעתי האנרגיות שלהם חזקות יותר, כי יש אצלהם מקום רב יותר לאנרגיות מאותו הסוג. למשל, אם יש לך עם חצי צבע לבן וחצי צבע שחור, לא הלבן ולא השחור יהיו חזקים במיוחד. אם תהיה לך חבית עם רק שחור, אז הצבע יהיה חזק יותר. עכשיו, בד"כ בימינו, אנשים לא שוכבים עם אנשים מתוך אהבה, אלא לרוב מתוך שיכרות, סמים או לחץ חברתי מסויים. ברגע שזה קורה, ירצו או לא ירצו, רמת התמימות שלהם תרד, רגשות הופכים ליותר מעורבים ומסובכים וזה בא לידי ביטוי במידת האנרגיות המסויימות שלהם של תמימות וכל החרא הזה. אני מסכימה שיש לאהבה כוח שדווקא כן מחזק ומקצין אנרגיות, אבל היום כמעט ולא תראה דבר כזה. מקסימום נוחיות עם מישהו.

Tatu4Taty

New member
ממש חבל שזה מה שאת חושבת

כי אני מכיר הרבה שרוצים דווקא את האהבה ולא את הלחץ החברתי וכל הדאר והם יפעלו רק לפי אהבה. אני בכל אופן יודע שזה מה שאני יעשה, אין ספק שהחברה גרמה לזה להיראות כמשהו שלא קיים אבל הוא קיים ואני חושב שהכי נכון זה ללכת בדרך זו.

Unblessed

New member
דווקא לא כל כך חבל...

אמרתי, יש אהבה, אבל נדיר למצוא. ושוב, יש הבדל בין זה שנוח למישהו עם מישהו ובין זה שכיף למישהו עם מישהו ובין זה שטוב למישהו עם מישהו ובין זה שמישהו מחבב מישהו לבין אהבה.

ebonyW

New member
באמת חבל ... ../images/Emo10.gif

אני חושבת שממש חבל שאת מרגישה ככה. אני יודעת שאצלי לפחות, העוצמה קשורה להרבה דברים ואחד מהם זו אהבה. וכשאני אוהבת יש לי עוצמה עצומה. ולשמחתי אני אישית ממש לא מכירה אנשים מהסוג שדיברת עליו בהודעה שלך - שמחפשים או מוצאים רק נוחיות עם מישהו ולא אהבה. וזה עצוב אם זה ככה. ולגבי עניין הבתולים - אני לא חושבת שזה כ"כ קשור לתמימות. התמימות באה מחיבור עם הילד הפנימי שלנו והיא גם עניין של אופי. אדם תמים יישאר כזה גם לאחר שיאבד את בתוליו ( כל עוד הדבר נעשה מרצונו החופשי כמובן ). בנוסף, במצוות האלה נאמר "כל מעשי העונג הם פולחני... " מכאן שאדם שמחובר לאנרגיות גם מכיוון זה, יחווה כוח גדול יותר לדעתי. הדת הוויקנית רואה בסקס דבר קדוש שאינו גורע מן האנרגיות אלא מעצים אותן. Blessed Be אבוני

nubis

New member
אני מפריד בין

תמימות לתום. תום היא איכות נקיה של אור שאפשר לראות בעיניים של אדם שמשחקים והלכלוך החברה לא דבקו בו למרות שהוא מודע להם, כלומר אדם מנוסה ובעל אישיות חזקה שמודע באותה מידה לחרה החברתי כמו כל אחד אחר ועדין בוחר לחיות בצד של האור. תמימות היא פראיריות שנובעת מחוסר ניסיון או חוסר רצון לפקוח עיניים ולכן נפילה במישחקים. עד כמה שראיתי אנשים (בארץ) שוכבים עם אנשים אחרים בד"כ מתוך מישחק של כוחות מי מזיין את מי וזה כולל מי מסמם את מי יותר ונשאר בקונטרול או מי יש לו יותר פאסון או מי יכול לגרום לשני להרגיש חלש רגשית. מעבר לזה בלי המשחקי כוחות האלו ממש בלתי אפשרי להשיג סקס כי הכוחניות כל כך מושרשת בתרבות. אנשים שהתחילו כתמימים נופלים במישחקים האלו מחוסר ניסיון מצתלקים ונכווים ואז רואים את עצמם כקורבן של החברה ונשארים במצב של חוסר שליטה, מעט מאוד אנשים קמים אחר כך ולוקחים אחריות על הצלקות שלהם (מנסיון שלי ושל חברים זה ממש ממש קשה לעשות את זה) ולכן את האיכות הכל כך יפה הזו של תום לא קל למצוא. בברכה אלמוג

ebonyW

New member
איפה אתם חיים ???

אני קוראת את ההודעות שלכם וקשה לי להאמין שאנחנו חיים באותו המקום. אני ממש לא מבינה את המסקנות שלכם. אני מצטטת מההודעה של אלמוג " בלי משחקי הכוחות האלה ממש בלתי אפשרי להשיג סקס כי הכוחניות כל כך מושרשת בתרבות..." מתי התמימות הפכה לפראייריות? מתי התחלנו לדבר על "להשיג סקס" והפסקנו לדבר על "לעשות אהבה" ?!? ומי בכלל משחק את המשחקים האלה של מי מזיין / מסמם וכו' ??? ייתכן ששפר מזלי ולא "זכיתי" להכיר חברה כזו ואנשים כאלה. בהחלט ייתכן. אבל לדעתי, ייתכן שלא כ"כ קשה למצוא את התום, פשוט צריך לדעת איפה לחפש ... Blessed Be אבוני

suki da yo

New member
תסלחו לי

אבל אני חושבת שאני והחבר שלי שנינו נשמח לשמוע שבעצם כל מה שישבנינו זה נוחות ושקרים.... מה קרה? אף אחד ממכם לא אהב? לא עשה אהבה עם האדם שהוא אוהב? באותה מידה אפשר להכריז על האהבה כדבר ישן ולא אופנתי...

nubis

New member
מה זה משחקים

אם לא ניסיון להחליש את ההגנות של השני ולצאת בלי פגע? שירים את ידו מי שעדיין לא ניפגע, נדחה רומה או הושפל על ידי המין השני כי זה המבחן האמיתי, כשהמבט של העגל בעיניים מפנה מקום לכאב והצלקת מופיע על פני השטח. אז מתחילים לשים איפור על הצלקת ולפגוש אנשים עם אגו במקום עם הלב אז מי שנשאר חסוף לפגיעה נוספת מפתח את העוצמה האמיתית ה אור בעיניים שאי אפשר לכבות. כל האינטראקציה החברתית מבוססת הרי על סטטוס וסטטוס נקנה במטבע כל שהוא ידע,כסף,כריזמה, יכולת מילולית זה לא משנה אם אין אותו אז אין במה להמר במישחק. נכון אני לא מכיר את כול המקומות והחברות בארץ ויכול להיות שיש מקומות נטולי משחקים שבהם אנשים זורמים ונפתחים אחד לשני לפי ההכתבה של הלב. ראיתי כבר זוגות שהאיכות של אהבה אינטימית ובונה זורמת מסביבם בשפע אך זו טיפה בים. שמתם לב במה כישופי אהבה, החזרת אהבה או הפטרות מאהבה מבקשים בפורום, הרי הקשר לאהבה לא קיים זה מושג על אהבה שמגיע מאגו טהור: אני רוצה, היא חייבת להיות שלי אני לא יכול בלעדיה אין קשר לאהבה. נחזור לנושא המרכזי - תמימות היא פראיריות כי ככה זה ניתפס חברתית ומי שלא רואה את זה בסביבה שלו אולי לא חי בארץ ישראל. תמימות מושכת מניקים כי זו תכונה שניתן לנצל, תום מרחיק מניקים כי זה מפחיד אותם לראות אור בעיניים של אישיות חזקה. אגב וויקי אני אשמח אם תפרטי למה עלי לשמור על פי
בברכה אלמוג

ebonyW

New member
אני חושבת...

שהלב שלנו מספיק גדול ורחב כדי להתגבר על טעויות ולהמשיך לאהוב, והוא גם מספיק חכם כדי לא לחזור על הטעויות האלה. הבלגאן מתחיל כשאנחנו מדברים עם האגו ולא עם הלב ואז אנחנו גם נפגעים. כשאנחנו מדברים עם הלב, ויותר חשוב, מקשיבים עם הלב - אחוז הפגיעות שואף לאפס. אני חושבת שדווקא אנשים שעוסקים במאגיה צריכים להיות קשובים לקול הפנימי שלהם, ואם מקשיבים טוב, הוא מספק את התשובות - במי אפשר לבטוח ובמי לא וכו'. אני עוד לא הגעתי לדיוק של 100%, אבל תחשבו כמה כאב לב חסך לי הדיוק של 90%
ושוב, אם אתה נמצא בחברה שבה הסטטוס משמש כבסיס לאינטרקציה חברתית,וזה לא מתאים לך, אולי הגיע הזמן לעבור הלאה או לנסות לשנות את הקיים. אני לא אומרת שיש חברות נטולות "משחקים" לחלוטין כי לכל חברה יש כללים משלה, אבל הכללים שאני מתכוונת אליהם הם הרבה יותר תמימים וטהורים מאשר הכללים שאתה מתאר. יש הבדל בין משחק מלוכלך למשחק תמים... ובחזרה לנושא המרכזי - אם נתרגם את המילים "תום" ו"תמימות" לאנגלית, נקבל את אותו הפירוש - Innocence . האבחנה שאתה מדבר עליה היא סמנטית בלבד. וכן, אני חיה בארץ, ולא, אני לא חושבת שתמימות זה דבר רע, להיפך. אבל מכיוון שבעירי אני יושבת
אני מבינה למה אתה מתכוון. אני רק חושבת שאולי הגיע הזמן לשנות קצת. Blessed Be אבוני

suki da yo

New member
מה?

אף פעם לא אהבת? אני יכולה להבטיח לך שאהבה היא ממש לא קטע של אגו. דוקא ההפך. אני מוצאת את עצמי מותרת, בלי שאפילו הוא יבקש, כי אני רוצה שיהיה לו טוב. והוא עושה את ההפך, בלי שאני אבקש. אהבה היא מחילה על האגו שלך בשביל האושר של השני והאושר המשותף.

suki da yo

New member
לא

ממש לא. זה חלק מהחינוך שלנו, שבו סקס ה דבר רע שצריך להתבייש בו, ולכן מי שלא עושה את זה, הוא יותר טוב. תשימו לב, שאפילו היום, סקס הוא דבר שצריך להתביש בו. בעיקר בחורות. קראתי לא מזמן מאמר נורא מעניין שאחת הנקודות בו היתה שנשים רבות מפנטזות על סצנות אונס ואיבוד שליטה כי ככה הן יכולות להנות בלי להרגיש אשמות0 כי הן לא עושות את זה, עושים להן ת זה .

למעלה