שאלה...

ס-ל-י-ח-ה!!!

צנוני הבחורה עסוקה והיא תרמה מזמנה לבוא הנה ועוד יש לך טענות??? ואולי היא התעסקה בפלאפון מתוך לחץ?? היא סה"כ צעירה וכבר יש לה כ"כ הרבה מעריצים הייתי אומרת שההתנהגות שלה שיקפה קצת ביישנות/לחץ זה הכל!! ממש לא זלזול!! מי שמזלזל כאן זה אתה. חוצפה!

היא באמת עשתה טובה בכך שהיא טרחה

ובאה ולפחות תעריך את זה צנוני. התגובות שלך ממש לא לעניין! מכעיסות אפילו.

אני מעריך את זה שהיא באה

אני רק אומר שלדעתי היא זילזלה, מוזר שאתם לא רואים את זה. במקומה הייתי מכבה את הפלאפון ומשתדל לענות על כמה שיותר שאלות שהמעריצים יהיו מרוצים. ולא אמרתי שום דבר על השיער או הסיגריות זה לא משנה כי זו זכותה ובאותו הזמן היא עדיין המשיכה לענות לשאלות. וגם היה נשמע כאילו היא מתה ללכת הביתה, כל מי שנתן לה מחמאה היא אמרה "תודה רבה" ואני לא יודע מה איתכם אבל לי זה נשמע היה בזילזול, כאילו היא מתה ללכת כבר.

לא בדיוק...

זה נכון שצילמו אותה אבל היא לא עישנה 5 סיגריות למה להגזים?!?! אני ספרתי והיא עישנה רק 2...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifנכון מאוד!!! זה לא עניינו

של אף אחד כמה סיגריות היא מעשנת!!!!

shirakl

New member
נכון מאוד../images/Emo45.gif

וכעת על אף שאתן מאוד תומכות אני מבקשת לעצור את הדיון הזה או שאני פשוט אמחק את השרשור
הוא הפך להיות חסר טעם לחלוטין
המון תודה לנירית קופל המקסימה על הזמן שהקדישה לנו
ומי שלא מוקיר לה תודה שישמור את הדעה שלו לעצמו או יעביר ביקורת בונה על דברים רציניים באמת
ובזה תם הדיון

MrJacKasS

New member
אוקיי...

"ומי שלא מוקיר לה תודה שישמור את הדעה שלו לעצמו או יעביר ביקורת בונה על דברים רציניים באמת" במילים אחרות - אסור לי להביע את דעתי.

shirakl

New member
לא...

במילים אחרות: מותר לך להביע ביקורת בונה בצורה רצינית ועניינית לא על דברים כמו עישון שהם דברים טבעיים (זכותו של אדם לעשן, גם באירועים ציבוריים, אם מדובר בחלק מהחיים שלו). אתה יודע טוב מאוד שעד היום לא מחקתי שום ביקורת על שחקנים או על דמויות בסדרה, אבל פשוט זה שאתם כל יום חוזרים על זה מחדש ולא יודעים להעריך את הבן אדם שבא והקדיש מזמנו עבורכם זה פשוט נורא, ועבר את כל גבולות הטעם הטוב

S m e l l y Cat

New member
כל יום?..../images/Emo108.gif

כמה זמן אני בפורום הזה...בוא נגיד משהו כמו שבוע, התחלתי לכתוב פה די קבוע מלפני שלושה ימים, וזאת הייתה הפעם הראשונה(וגם האחרונה) שביקרתי את נירית.

shirakl

New member
אם ככה, אז כנראה שאני לא מדברת

עלייך, חשבת על זה
האמיני לי שיש בפורום אנשים שזו ממש לא הפעם הראשונה שהם העבירו את הביקורת הזו
ושוב, כפי שכבר אמרתי, בזה תם הדיון, ומי שרוצה להבהיר איתי נקודות נוספות מוזמן לפנות אלי במסר אישי
אין לי כל כוונה להגיב יותר ל השרשור הזה

למעלה