שאלה...

עדן לוי

New member
שאלה...

זה נכון שהאירוח של נירית צולם במצלמה ואתם ראיתם את זה???????? וזה נכון שהיא עישנה תוך כדי איזה 5 סיגריות ושיחקה בפלאפון וכאלה...?

aieeoh

New member
אכן נכון...

ועצוב...לא יכלה להניח לסגיות לאיזה שעה???

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

תודה שיש מישהו שלא מצדיק אותה על כל דבר אפשרי..

עדן לוי

New member
באמת חבל שהיא מעשנת

ויותר חבל שהיא מעשנת הרבה... אבל עדיין, אל תשפטו אותה בגלל זה מה לעשות? גם אבא שלי מעשן...(נכון אין קשר)

S m e l l y Cat

New member
אני גם בטוחה..../images/Emo108.gif

שאבא שלך לא היה מעשן בראיון בטלוויזיה/או משו בסגנון.. *להודעה הזאת אין שום כוונה לפתוח ריב*

עדן לוי

New member
אבל את לא מכירה את אבא שלי

אבא שלי מעשן כשנוח לו, אני בטוחה שנירית מראה לנו אותה באמת ולא משחקת אותה מישהי אחרת מה לעשות? אף אחד לא מושלם! למרות שאני חושבת שעישון זה דבר נורא אבל לפחות היא לא מנסה לשחק אותה מושלמת ליד המעריצים שלה היא מעבירה את המסר שצריך לקבל אותה כמו שהיא וזה מאוד אמיץ מצידה...

עדן לוי

New member
התכוונתי

לא: "אבל את לא מכירה את אבא שלי" אלא: "אז כנראה את לא מכירה את אבא שלי"

מה הקשר????????????? לסיגריות אהה?

מה????????????? אז מה אם מישהו מעשן!!!!!!!!!! סיגריה זה מה שהיא בוחרת לעשות כמו לאכול לא ראיתי שהתלוננתם על האוכל שהיא אוכלת אבל על סיגריות כן???? ואם היתה לועסת מסטיק?? גם על זה בטח היה לכם מה לומר,,, זה לא היא לא האופי שלה ולא שום דבר פרט למשהו שהיא עושה זה הכל אופפפפפפפפפפפ כבר עלה לי הסעיף מהטמטום הזה!

חיובי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

לא זכור לי שהיא שיחקה בפלאפון אבל את כל השאר היא עשתה...

heart breaker

New member
נ"ש כנסו בקשה

אני יודעת שזה לא נהוג ממש פה בפורום.. אבל מישהו מוכן לתת לי ספוילרים לטווח הארוך של משחק החיים? או לפחות של החודש הקרוב?

יודע מה? צודק.

אם זה מה שאתה רוצה לשמוע - אתה צודק! היא לא ענתה על שאלות בכלל. כל מה שהיא עשתה שם היה לבהות בקירות ולשחק בפלאפון שלה. מרוצה?? לפני שאתה מדבר, תקרא את השרשור. היא ענתה על כמה שאלות שהיא יכלה, ועם הפלאפון היא שיחקה רק בהתחלה, כשהיא חיכתה לזה שאמור להקליד את התשובות שלה. אתה טוען שהיא התייחסה בזלזול? אז למה אתה בעצמך מזלזל? אני בטוחה שאם היא הייתה עונה לך על השאלות <בהנחה ששאלת אותה משהו> אתה לא היית חושב ככה.

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifנכון ויש לי עוד משהו להגיד...

כדי לעשות סדר בבלגאן הזה: קודם כל נירית שיחקה בפלאפון רק בהתחלה (ובעצם היא בכלל לא שיחקה היא נגעה בו לכמה שניות ואז החזירה אותו). בקשר לזה ש"היא זילזלה ועשה טובה שהיא ענתה" זה ממש לא נכון
היא ענתה על הרבה שאלות! ואפשר לראות את זה בשירשור של האירוח! היא ענתה על לפחות 20 שאלות
ובקשר לזה שהיא משחקת בשיער, מה איכפת לכם אנשיייייים
|!
יש אנשים שזה אובססיה אצלם, מה זה מפריע
ודבר אחרון על הסיגריות, היא בסך הכול עישנה 3 סיגריות, מה הקטע שלכם? ולפי מה שאני הבנתי היא בכלל לא ידעה שרואים אותה, ואני בטוחה שאם היא הייתה יודעת היא לא הייתה מעשנת, ונגיד שכן אז אולי בגלל שהיא הייתה קצת לחוצה

shirakl

New member
ההתנהגות שלך חצופה ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נירית קופל היא אדם קודם כל ורק אח"כ שחקנית. היא עשתה לנו טובה ונתנה לנו מזמנה הפרטי בשביל להנעים את זמננו ולענות על שאלותינו
היא ענתה על כל השאלות שיכלה במן הקצר שעמד לרשותה. עד אשר אמרו לה שתם האירוח
זכותה המלאה לעשן ולהסתכל על הפלאפון כדי לוודא שאין לה הודעות דחופות מדי פעם, ויותר מכך - לדעתי זה דווקא ממש יפה שהיא התנהגה בטבעיות בזמן האירוח ולא היתה רשמית כזו
כל היופי של האירוח הוא לראות את השחקנית כפי שהיא בחיים
ורק לצורך ההבהרה - בפעם הבאה שנפתח כזה שרשור שמטרתו להעביר ביקורת חסרת טעם על האירוח הזה - השרשור ימחק מיידית וללא הודעה מוקדמת

shirakl

New member
ואגב, סליחה שהתנפלתי דוקא עליך../images/Emo4.gif

הכוונה היתה לכל אותם אלה שהתנהגו כמוך

shirakl

New member
ועוד דבר קטן...../images/Emo4.gif

בפעם הבאה שאני אראה הודעה של המשתמשים שהתנהגו באופן שאותו ציינתי ולא רק בכל הקשור לנירית קופל אלא בכלל ירידות חסרות טעם חוזרות ונשנות על שחקני הסדרה באשר הם ההודעה של אותם משתמשים לא רק תימחק, אלא הם אף יחסמו עד להודעה חדשה
יש כמה חברים שפשוט כבר עברו את הגבול מבחינתי וזוהי אזהרה אחרונה בהחלט עבורם
מצטערת על היותי תוקפנית הבוקר, העניין כבר ממש עבר את גבול הטעם הטוב

צודקת!! 100% ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

נירית תרמה מזמנה להיות כאן למען אלו שרצו לשאול שאלות. וכל מה שאתם יודעים לעשות זה ללכלך עליה? איזו צורה יש לזה?? תסלחו לי ממש התביישתי לקרוא את השרשור ואני מקווה שאין לה זמן בכלל להיכנס ולראות אותו כי זאת בושה! איך תרצו שאנשים בכלל יגיעו להתארח בפורום אם אח"כ אנשים כאן מדברים בצורה כזאת אהה?? מזה הקינאה מדברת מגרונכם?? לדעתי היא נראית בחורה מקסימה שסה"כ עובדת קשה כמו כולנו ולמרות זאת היא תרמה מזמנה בשביל פורום למען מעריצים שזה מאוד יפה ומתחשב מצידה! חצופים!! ואני לא עוד אחת ממעריצותיה כבר ציינתי זאת קודם לכן, פשוט כל העניין צרם לי באופן כללי!

למעלה