שאלה

עוזיג

New member
שאלה

זה רק אני או שהקטע שבו העלו את אביב גפן לבמה אתמול בשיר האחרון בהופעה של ברי בבארבי היה מיותר בטירוף:המיקרופון שלו היה דפוק,אין קול ממש לשירים של ברי ובכלל זה היה נראה כאילו הציקו לו והעלו אותו עם בקבוק הבירה שלו בכוח לבמה.חוץ מזה היתה הופעה פצצה כמו שברי יודע לתת.הביצוע שהוא נתן ל"לילה,לילה מסתכלת הלבנה" היה ממש הפתעה נעימה.שאלה נוספת-למה ברי בחר לפתוח את ההופעות עם המוזיקה של "הפרח בגני" (לא שאני מתנגד-זה אחלה,פשוט מעניין אותי)

אמממ אין לי ממש תשובה

כנראה שהוא אהב
אמממ עוזיג אחינו
אם תסתעל בקישורים בפורום ודאי תראה שלכל הופעה יש לנו כתבים שנשלחים לסקר אותה
הכתבים הם לא אחרים מאשר חברי הפורום שהיו נוכחים בהופעה ושיתפו את כולם בחוויה שלהם בכך שפרסמו סיקור
נשמח אם גם אתה תעשה כן
אני מבין שהנהת אתמול
שמח בשבילך

ענת1986

New member
היי... נעים לראותך שוב... ../images/Emo6.gif

לא הייתי אתמול בהופעה...
אולי תשתף אותנו בחוויה המדהימה הזו של הופעה ב"בארבי"?
נשמח לשמוע...

עוזיג

New member
בארבי

רק שיהיה ברור-אני מאוד אוהב את ברי אבל זה לא שאני הולך רק להופעןת שלו- סתם לדוגמא הייתי בהופעה של חמי רודנר בבארבי לפני שבוע וגם נהנתי מאוד.אני אוהב מוסיקה בכלל ורוק ישראלי בפרט.ולכן אני לא ממש יכול לסקר את ההופעות,בנוסף אני לא מכיר את כל השירים שהוא שר אלא את רובם (המוכרים יותר מן הסתם). לגבי אביב-הוא עלה לבד עם חולצה שעליה היה משהו שנראה כמו פורטרט של עצמו.

giba70

New member
זה לא סותר

רוב חברי הפורום אני חושב אוהבים כל מיני זמרים שונים ולא רק את ברי, והולכים לא רק להופעות של ברי. אוהבים רוק ישראלי ובין השאר את ברי סחרוף, אולי קצת יותר מאשר אחרים. גם כאן לא כולם מכירים את כל השירים של ברי. זה לא אומר שלא יכולים לכתוב קצת על ההופעה, לא חייבים להכיר ולהזכיר את כל השירים שהוא נתן, תכתוב איך זה היה בשבילך, איך אתה חווית את ההופעה, מה אתה זוכר ממנה. ואגב, הרגשתי צורך לזה... השיר של לאה גולדברג שברי שר בהופעה, והוא שר אותו בערב מחווה ללאה גולדברג שהיה השבוע בברכת הסולטן, נקרא "פזמון ליקינטון". באותו ערב הוא שר גם את "משירי ארץ אהבתי" שבמקור שרה (נפלא) חווה אלברשטיין.

the don1

New member
גם אני הייתי בהופעה ...

בקשר לאביב, לקראת סוף ההופעה לפני שהוא עלה, הוא נכנס עם עוד מישהו לתוך האולם מכניסה צדדית ואני בדיוק הייתי שם, יצאתי לרגע, ופתאום אני רואה אותו בא ומתחיל לדפוק ע הדלת ולבעוט בה שיפתחו לנו אותה.. לא משו מיוחד סתם נחמד.

inflatable

New member
אז ממה שידוע לי

אביב הגיע כמו כל מעריץ אחר לראות את ההופעה (כמובן שלא כמוונו פשוטי העם הוא לא שילם אבל זה כבר משהו אחר) ואחרי שהיא נגמרה (עוד לפני ההדרנים) הוא הלך לומר לברי וללהקה שלום... ואז הגיע הרעיון להעלות אותו לשיר, כמובן שהוא לא רצה, אבל אורן לוטנברג חייב אותו, ולפי מה שהבנתי התוצאה לא הייתה כל כך טובה...

למעלה