שאלה

חזקוש

New member
הלא אתה אינך מכיריני כלל ואינך יודע

מקור מחשבותי וגם עד היכן יכולת השגתי מגעת. מדוע זה הנך מתיימר לדעת את אשר אינך יודע. איני רואה על מה יכול אני להתדיין אתך ואיני רואה שאוכל וארצה ללמוד ממך, קצה נפשי בפניותיך המשונות לי עד מאוד , הנח לי.

ל נ צ ח

New member
תניח לי והניח לך אך לא לזכות התגובה

כי שוב הזכיר לך שכאן זה פורום בו כולנו כותבים ומגיבים על הודעות שבחרנו להגיב על נושאים שהועלו ולא איזה בית שימוש פרטי שלך ושל כמה מאמינים שכמותך בו על האחרים שלא נראים לך רצונך מהם שיניחו לך. זכותי להגיב על מאמריך או על כל מאמר אחר של כל חבר הכותב בפורום וכך זאת גם זכותו של כל חבר(ה) העניין שאינך עדיין קולט כנראה זה שמי שסוטה מגופו של עניין ובגלוי או במרומז בוחר לפגוע בי אישית, ממני לא הוא זה שילקק דבש. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

חזקוש

New member
מי שהחל לסטות מדיבור לגופו של

עניין ועבר לדבר על גופי אני ,היית דווקא אתה. מכאן קבלתי את הלגטימציה להצהיר ולהצביע עליך כמטיף לכת. איך תכתוב על אמונתי שאינך יודע מהי? מאמרי אינם מסגירים את אמונותי אם בכלל קיימות. אין לי כוונה לפגוע בזכות ההתבטאות שלך! איך אתה מגדיר אמונה?

ל נ צ ח

New member
שקר! אותי אישית השפלת ואותך רוממת:

מיוזמתך לדבר לגופו של אדם(אלי אישית) בזלזול יזום " אני" - ""אתה"" ציטוט דבריך: <<<<<<<<<< אני לא עוסק במיסטיקה, אלא רק בבאורו אתה מדבר על אזו שהיא תקווה מיסטית שאינה קשורה כלל להגיגי. כי אולי יש בתקווה המיסטית הזו קרבה לעכו"ם >>>>>>>>>> _______________ ******** _______________ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

אליהו ד

New member
לנצח,אנא ממך-עסקינן בדיונים פילוסופ

פילוסופים,לא בהיעלבות אישית.הרי וודאי אתה יודע,כמה היו ההעלבות האישיות מנתח לקם של פילוסופים במשך הדורות.מה היה קורה אם כל אחד היה מתחיל להיעלב?עזוב את השטויות מהצד,ודבר לעניין,ככה יקחו את דבריך ביתר רצינות.גם אם אתה מרגיש שעלבו בך,תגובה על כך מסמלת חולשה מצדך,הלא כן?

ל נ צ ח

New member
לא! מסמלת נחישות! והתנצלות מצידך!

כך חכם צריך לנהוג כלפי לאחר שהבין שאותי אישית הוא ולא אני זה שיזם לאחטיא בדבר: מאת שמואל דהרי תאריך: 19/08/2001 שעה: 00:15 לנצח היקר. אני מבקש ממך סליחה, באמת לנצח היקר, אחרי שקראתי את הדברים הנפלאים, הרבים והטובים שנאמרו עליך - הבנתי שטעיתי בך. צר לי על טעותי הגסה, הנמהרת, חסרת הרגישות, והרשלנית. השטן - דרכו לשבש את הדעת, כידוע, ובמקרה שלי נכנס בי השטן ימח שמו, וניצחני. אין לך עוול גדול יותר מפגיעה בחף מפשע, ואני עוויתי, פשעתי ונכשלתי. אני שב ומתנצל בפניך מעומק ליבי, ומבקש את סליחתך. וְהוּא רַחוּם, יְכַפֵּר עָוֹן וְלֹא יַשְׁחִית לילה טוב ושבוע טוב

ל נ צ ח

New member
סליחה, זאת תגובתי לחזקוש ולא לך.

אני מתנצל על זאת הטעות מצידי. ואמרו כבר חכמים לפני: <<<<< לטעות זה אנושי לסלוח זה אלוהי. >>>>> ושוב סליחה * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

חזקוש

New member
אכן כך כתבתי אלא שמסקנתיך בטעות

יסודן. כתבתי על התקווה המיסטית המחשידה בקרבה לעכו"ם אך בשום מקום לא יחסתי זאת אליך אישית. מי הסיק מסקנות והעלה חרון אף ואף השתלח בי אישית ראשונה, היה דווקא אתה: קטע מהודעתך 20/06 שעה 9:35 "כי אתה מאמין באמונתך ??? אמונתך ולא אמונתי אמונת-אלילים כי אתה הוא זה הסוגד להם! " נסה נא להיות אובייקטיבי

אליהו ד

New member
אתה באמת מאמין רק בהוכחות?

אממ,אין פילוסופיה שבנויה רק על הוכחות לוגיות,משום שאם הייתה כזו,אני מניח שלא היה קיים פורום פילוסופיה.

חזקוש

New member
קיומו של פורם הפילוסופיה אינו מצוי

בתחום אחריותי. דרך ההוכחה אינה אמונה כי אם הכרעה אכסיומטית אישית. היכן שיש אמונה אין צורך וגם לא נכון להוכיח. כשיש הוכחה אין צורך באמונה. אמונה באה במקום שאין הוכחה.

ל נ צ ח

New member
מה הקושי בלהבין שהצורך תמיד ישנו

וכל משחק המילים שהצגת אינם מבטלים אותו??? כאשר אתה מבטל כביכול את הצורך, כבר בזה האקט רימית את עצמך <<<<< כי הצורך הוא שורש-דבר >>>>> הרצון שורש-השורשים-הוא ולעד אינו ניתן לביטול! ממנו גם הצורך שלך להראות לנו מהגיגי"חוכמתך" כביכול מהגותך אותה יתכן מאוד וליקטת משם ומשם לאוסף "החוכמות" שכאלה שלך ודרך רצונך בחרת לשלוף אותם לכאן מבלי לפני-כן לראות להבין שהצורך אינו ניתן לביטול וכך מהקדמותיך המטעות אותך שלפת זה הכזב שממך בקשר אליו. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

חזקוש

New member
שוב חזרת להשתלחויות אישיות

ומיילל לאחר שעונים לך באותה מטבע. קראתי את האיומים שלך למעלה ואני מאשר לך לשנוא אותי כאוות נפשך כמובע במאמריך . לדעתי אתה כותב בחציפות מרובה ומזלזל בזולת ואין זה ממנהגי החכמים מה שמעיד לאן אינך שייך. באונגליונים הנוצרים הבדיוניים נכתב על יש"ו סיפורי התעללות ורוע לא יודע למה אבל נזכרתי. אבל אולי אתה צריך להיזהר שלא להימחק מהפורם הזה!

למעלה