או, והנה תאורי הדייטים
דייט עם מי נהר שקד הציעה ללכת לדיסקוטק מי נהר- ____________טוב_________ שקד *נאנחת* -בערב- שקד- "נו כבר מי נהר! כמה זמן לוקח להכנס למונית?! תתכופף וזהו!" מי נהר- _____________*נדחק למונית* "נו, מה עכשיו? אתה כועס עלי כי גערתי?" שאלה שקד את הברברי הדחוס *שתיקה מעיקה ומתח עושים חינגה כל משך הנסיעה* -בדיסקוטק- המאבטחים והאנשים שבדיסקוטק מתפלאים לראות אדם גבוה, לבוש אדרת פרווה (ששקד הסכימה לו ללבוש רק מעל הבגדים) שמנסה להתכופף ככל האפשר כדי להכנס לדיסקוטק, וילדה נמוכה ורזה, וגוערת וצועקת "אתה עושה לי פדיחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -בתוך הדיסקוטק- שקד רוצה לרקוד... כולם צורחים את השירים ושקד רוצה להשתלב. מי נהר אפילו לא מנסה. שקד גוערת במי נהר "הורד את האדרת הארורה!" מי נהר טוען כי קר לו. בחצי פה. שקד מתכווצת תחת המבטים הנעוצים באדרת הפרווה המקוללת, אבל עד מהרה מתעשתת ותולשת את האדרת מעל מי נהר, חושפת חולצת גולף אופנתית עם ציור של דרקון. "הייתי חייב ללבוש משהו שקשור לדרקונים?" שואל מי נהר *שקד לא עונה* מי נהר ממלמל משהו בשפת קה-שו ושואל אם אפשר ללכת למסעדה. שקד מסתובבת ועל פניה מבט מסוכן. "די..." היא ממלמלת בלחישה קולנית "אני לא אשרוד את הערב.. מחניק פה, וכואב לי הגב והצוואר" גורס מי נהר "די..." אמרה שקד שוב, יותר בקול "נו באמ-" מי נהר עצר, נחרד לראות זיק מסוכן ניצת בעיניה של שקד, הדבר האחרון שראה לפני ששקד התנפלה עליו, כחיה המתקיפה טרף. *מי נהר מתעורר בבית החולים, שקד בבית הכלא*