שאלה.

MadonnaFan

New member
שאלה.

ייתכן שהיא טחונה, אם היא אכן כזאת, תחיו. נראה לי.
בכל אופן, השאלה שלי היא כזאת: א. עם מי מאנשי הספרים הייתם רוצים להיות (זוגיות של ממש)? ב. למי מאנשי הספר הייתם עושים טובה (רק טובה, לא זוגיות)? --התשובות שלי--: א. תניס. ב. דאלאמר, קרמון, תניס, קיטיארה, הממ... אולי לאורנה... בטח אני אזכר בעוד בהמשך
תורכם!

מממ...

1)חלמיש...סתאאאם...לא יודע. אולי סהר פז אם היא לא הייתה מתחסדת כזאת. 2)ללא ספק קיטיארה...

../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

הנושא די טחון אבל מילא.. א. גילתנאס, ללא ספק. הוא בחור נחמד ונחוש, ויודע להודות בטעויות שלו, אבל הוא לא משפיל את עצמו ומתייסר כמו תניס. הוא קצת יהיר וגזעני מדי, אבל הוא משתפר עם הזמן.. ב. כמעט לכל אנשי הרומח.. אבל זה תלוי במידה רבה מהי הטובה, אם היא בניגוד לעקרונותי אני לא אעשה את זה.

KagomeSama

New member
תשובה! בית הספר שלי עולה באש!!!

זוגיות ממש? לא יודעת... כולם מעצבנים ובלתי נסבלים בדרכם. אולי דלאמאר, כי הוא שקסי... תניס-יתחיל להשוות אותי לכל אחד מחברותיו הקודמות, ויתייסר במחשבה שאני אוהבת אותו ולא מישהו שיותר ראוי ממנו, או לחילופין, שהוא אוהב שמונים בנות שונות. רייסטלין-די ברור, לא? קרמון-אני באמת צריכה לפרט? לנעל דרוסה יש יותר אינטיליגנציה ממנו... מי נהר-נחזור אל הנעל שלנו, אפילו היא יותר מעניינת ממנו... הייתי ממשיכה אבל אני חושבת שהוכחתי את הנקודה... למי הייתי עושה טובה? דלמאר, קרמון, מי נהר (אחרי הכל, הוא גבוה וחטוב...) ורייסטלין (רק כדי להראות לו מזה, למרות שזה עלול להרוג אותו) עוד משהו: הייתה היום שריפה בבית הספר שלי! ווא, איזה צחוקים... המורה השרוטה שלנו ללשון ניסתה להשאיר את כולנו בכיתה בזמן שהקראוונים ומכונית אחת או שתיים נשרפים להם בסבבה. למי לעשות

גם שלי! ../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

אולי מפני ששתינו לומדות באותו הבית ספר? גם אני רציתי לכתוב את זה, אבל מילא. השריפה הייתה באמצע טקס יום ירושליים, ובאמצע השיר מלא ילדים התחילו לרוץ לחלונות.. היו בחוץ את כל הילדים מכיתות ח' ו -ט' שלומדים במבנה נפרד.. ברור שכולם היו בהיסטריה ורצו לכל הכיוונים, ובסוף אספו אותנו ורצנו דרך השער האחורי הנעול.. זה היה כזה כיף.. אני מאד מקווה שלא נלמד מחר אבל לא נראה לי כי המבנה לא נפגע אלא רק הקראוונים והמגרש וכמה מכוניות.. בכל מקרה זה היה מצחיק בטירוף..

KagomeSama

New member
וואלה? סתם סתם...

האהא, ראיתי חלק מהטקס שלכם! רק לנו לא עושים טקסים... אבל במקום טקס היה לי מבחן בביולוגיה. ייאי, מבחן, איזה כיף לי. רק המורה המפגרת שלנו ללשון לא שיחררה אותנו! וכולם היו בחוץ! ואנחנו צועקים עליה יא מטומטמת, אנחנו נשרף! היה ממש מצחיק! שפכו עליי שני בקבוקי מים, נגד השריפה ^_^ אממ אני שמעתי שהקראוונים וכמה מכוניות נשרפו, לא המגרש... בכל אופן, אומרים שאחת הסיבות לשריפה הייתה סיגריה מהמחששה... הייתכן?

tantals

New member
כמובן... מי אם לא...

מי נהר
או לחילופין
חלמיש
או לחילופין
דלאמאר
או לחילופין
גילתאנס
או לחילופין... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם! דרך אגב... גם אני בנחשון "במקרה"! השריפה הושיעה אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! בטקס ישבתי ליד ילד שקוראים לו אלירן והוא הסריח מזיעה... אז הלכתי לחפש מקום ומכשלא מצאתי חזרתי וגיליתי לצערי כי מקומי נתפס... לכן הייתי צריכה לשבת ליד קהל בנים ארור שירק, הפליץ, גיהק ובנוסף לכך... לצערי... לא נוכח לניפלאות הדאורדוראנט... ובנים תמיד מתגוששים ומזיעים בהפסקה! כמה התאפקתי לא לצעוק "הושיענא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" לכן נגאלתי על ידי השריפה, שהתגלתה מאוחר יותר כארורה מאין כמוה...

tantals

New member
או, והנה תאורי הדייטים

דייט עם מי נהר שקד הציעה ללכת לדיסקוטק מי נהר- ____________טוב_________ שקד *נאנחת* -בערב- שקד- "נו כבר מי נהר! כמה זמן לוקח להכנס למונית?! תתכופף וזהו!" מי נהר- _____________*נדחק למונית* "נו, מה עכשיו? אתה כועס עלי כי גערתי?" שאלה שקד את הברברי הדחוס *שתיקה מעיקה ומתח עושים חינגה כל משך הנסיעה* -בדיסקוטק- המאבטחים והאנשים שבדיסקוטק מתפלאים לראות אדם גבוה, לבוש אדרת פרווה (ששקד הסכימה לו ללבוש רק מעל הבגדים) שמנסה להתכופף ככל האפשר כדי להכנס לדיסקוטק, וילדה נמוכה ורזה, וגוערת וצועקת "אתה עושה לי פדיחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -בתוך הדיסקוטק- שקד רוצה לרקוד... כולם צורחים את השירים ושקד רוצה להשתלב. מי נהר אפילו לא מנסה. שקד גוערת במי נהר "הורד את האדרת הארורה!" מי נהר טוען כי קר לו. בחצי פה. שקד מתכווצת תחת המבטים הנעוצים באדרת הפרווה המקוללת, אבל עד מהרה מתעשתת ותולשת את האדרת מעל מי נהר, חושפת חולצת גולף אופנתית עם ציור של דרקון. "הייתי חייב ללבוש משהו שקשור לדרקונים?" שואל מי נהר *שקד לא עונה* מי נהר ממלמל משהו בשפת קה-שו ושואל אם אפשר ללכת למסעדה. שקד מסתובבת ועל פניה מבט מסוכן. "די..." היא ממלמלת בלחישה קולנית "אני לא אשרוד את הערב.. מחניק פה, וכואב לי הגב והצוואר" גורס מי נהר "די..." אמרה שקד שוב, יותר בקול "נו באמ-" מי נהר עצר, נחרד לראות זיק מסוכן ניצת בעיניה של שקד, הדבר האחרון שראה לפני ששקד התנפלה עליו, כחיה המתקיפה טרף. *מי נהר מתעורר בבית החולים, שקד בבית הכלא*

Miss Pigmelion

New member
אממ....אני..../images/Emo163.gif

להיות עם אממ....תניס, לא..אבל הוא בצורה כלשהי הכי נורמלי, לא.. לעשות טובה, לא יודעת, אבל אני אוהבתאת רייסט בי שום קשר!!

Moondust

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

זוגיות? אף אחד מהם... אבל טובה... מממ... דאלמאר.

guevara

New member
מעניין

ברמת הזוגיות הייתי מוכן לבחור בסהר פז או לאורנה טובה........:) רק קיטיארה (אילמלא ההכרות הייתי קורא לה חתלתולה)

guevara

New member
../images/Emo108.gifמעניין

ברמת הזוגיות לאורנה או סהר פז טובה......... רק קיטיארה

nedisrael

New member
אוקיי, ביסקסואלית שכמוך ../images/Emo13.gif

זוגיות: טיקה, אני מניח. גם יפה, גם אופה. לא מטורפת כמו קיטיארה, לא מעצבנת נודניקית כמו לאורנה. הייתי עושה טובה? ברומח לא הייתי עושה טובה לאף אחד, הם היו עושות *לי* טובה! אם זה רק Zיון אז קיטיארה (כמובן!), לאורנה, סהר פז כשהיא צעירה.. אבל קודם כל קיטיארה, פראית שכמותה!

למעלה