שאלה

just mor

New member
שאלה

יש פה שירשור על כוס חלק בזמן סקס אבל אמרו פה שאם הוא ירד לה עדיף באמת שהוא יהיה חלק אני אישית עושה עם שעווה את המפשעות וגולשת יותר קח שנשאר פס אבל לא ממש דק.. אם חבר שלי יתחיל לרדת לי,ואני לא מתכוונת להתחיל לגלח,מה עושים?! גם לקצץ(מספריים?) באזור זה בסדר. באזור ז"א איפה שהפס שנשאר.. כי זה ממש מדכא אותי,אני מתה שהוא ירד לי כבר וגם הוא נראה לי אבל לא נעים לי מהקצת שיער שיש שם. ואגב,מה הקשר ריח רע עם שיערות?!?! אני אישית לא נתקלתי בעניין.. אבל כל אחת וההגיינה שלה נראה לי..

זה לא היא המציאה את זה

זה נדב אם אני לא טועה באחת ההודעות שלו אמר משו כזה שהיה נשמע כאילו הריח בא מהשיערות שבכוס וגם אני לא הבנתי מה לעזאזל הקשר בטח בגלל זה היא אמרה את זה עכשיו

T r i l i a n

New member
הריח לא בא מהשער, אבל

הריח "נשאר" על הגוף בגלל השיערות. יש הטוענים שבשביל זה יש לנו שיער גוף - בשביל לצבור ריח גוף ובגלל זה גם השיער שנותר הוא במקום שבו מזיעים הכי הרבה או קרוב לאיבר המין. ריח גוף אמור למשוך פרטנרים . לפחות, משך בראשותה של אבולוציה. בעידן ההיגיינה העכשוי אנחנו עושים הכל בשביל להלחם בריחות האלה, בין השאר משתמשים בבישום ומגלחים שער.

The Cat Woman

New member
שיער, חמוד שלי....

נמצא במקומות האלו בגלל שיש שם נקבוביות וזה נועד להגן על העור מחשיפה לגורמים מזהמים. לא כדי לשמור על הריח! בכל המקומות שיש בהם שערות (שהן לא שיער גוף בלתי נראה) יש גם נקבוביות. ע"ע- בית השחי, יש שם בלוטות זיעה ויש סכנה לזיהומים, לכן יש שיער... כנ"ל גם לגבי איברי המין והפתחים שנמצאים שם.

just mor

New member
מה שאומר שבנות חשופות יותר

לזיהומים... כי אנחנו הרי מגלחות/מורטות ואצל הבנים הכל נשאר טבעי מדכא עד כמה שזה נכון.. :)

The Cat Woman

New member
נכון......

מי אמר שלא? אבל מצד שני- אנחנו יותר יפות
וגם תחשבי על זה שלנו יש יותר חורים בגוף

just mor

New member
חח יותר מידיי חורים בגוף ../images/Emo13.gif

וזה שאני יותר יפות-אין עוררין על כך!

T r i l i a n

New member
ולכן כתבתי - "יש הטוענים"

זאת תיאוריה נחמדה שהוצגה לא מזמן בערוץ 8. רציתי לשתף.

ואנחנו חמודים שכמותנו

מורידים אותו! כשהטבע שם אותו שם כדי להגן עליינו...
ים שכמותנו...

just mor

New member
בדיוק

את ההערה על הריח בשיער הערתי בעקבות הערה שמישו רשם בשרשור ההוא והייתי מאוווווווד מופתעת :)

liran b

New member
משהו בקשר לריח...

השערות אולי לא גורמת ישירות לריח אבל יש להן השפעה בדיוק כמו שבנים מסריחיםפ נגיד מבית השחי שהם מזיעים.. הריח הזה נקלט על השיער שם.. ואז שלמטה יש כל מיני נוזלים שיוצאים או אנערף מה קורה לכן במהלך כל היום...זה יוצר ריח לא משהו..

liran b

New member
אמממ..לא אוהב את הבנים האלה

שירדו לחברה שלהם רק אם היא תגלח... כאילו מה אם אתה אוהב אתה אז אתה תעשה לה טוב לא משנה איך היא נראת.. אני עדיין לא ראיתי שום בת מתלוננת על קצת השיער שיש לנו.. :).. אז בנים די לקטר..

מעט פרופורציה:

על השמוק שלנו עצמו אין שערות (ולמי שיש, שיבדוק את זה
). אולי בגלל זה לא ממש תשמע בנות שמתלוננות על השיער שיש לך שם (ואם תשמע כאלו אז תבדוק אם אין לך אפרו שם או משו, כי השיער אצלנו לא אמור להוות בעיה. לרוב).

נקודה נוספת (לפני שיצלבו אותי פה):

לי לא מפריעות כמה שערות שם למטה. זה די מיותר ולא ממש נעים על הלשון, אבל זה לא משו שיגרום לי להתלונן/להעביר ביקורת/להפסיק.

למעלה