שאלה

נכון, כי אתה לא יכול להביע דיעה

משלך בלי שלמישהו תהיה בעיה עם זה. כתבתי את זה לפני שיוציאו את דבריי מהקשרן (מה שאנשים נורא אוהבים לעשות).

../images/Emo9.gif

נראה לי אני אוסיף לחתימה שכל מה שאני כותב זה בציניות/בהומור... אנשים פה פשוט לא מבינים... מכה.

liran b

New member
אמממ או קיי..

תחשוב על מעשה הירידה.. שבנות עושות..ותראה שיש מגע עם השערות שלנו שם למטה ולא משנה כמה נמוכות הן.. הבנים מתלוננים די הרבה על זה שלבנות יש יער ... אז נכון יש גבול לכמה שיערות יש לכן אי שם בגבעה... ובאמת יש כאלה שיש להן יער אבות שלא נגעו בו איזה 20 שנה... אבל אני מדבר על הבנות שישש להן שערות אבל לא כ"כ הרבה .. קיצר בנים כדאי לכם להפסיק לבוא בטענות לבנות...

אתה עושה צחוק?...

מה אתה משווה בין בנים לבנות?... לדעתי זה לגיטימי ביותר!!! כשבת יורדת לגבר היא לא נתקלת בפיה ובאפה בשיערות מגעילות וקשות... לעומת זאת אנחנו צמודים עם כל האיזור של הפה והאף לשם וזה פשוט דוחה שהאיזור לא חלק... אין מה לעשות. אישית - לא יורד לבת שלא חלקה באיזור... אני עושה משהו שהוא לא מהמהנים ביותר (הדבר היחיד שאני אוהב בזה זה לראות אותה נהנת...) אז לפחות שתקל עלי לעשות אותו... עכשיו כווווווולם יכולים לקפוץ עלי - אבל מה לעשות, ככה אני ולדעתי לגיטימי לחלוטין...

icy rain drop

New member
../images/Emo25.gif

תודה לך, צדיק בסדום! רק בשביל הרקורד, אני לא נהנית מירידות, אבל העקרון. :)

יש לי שאלה להוסיף

נכון שרובכם מעדיפים כמה שפחות שיער,השאלה שלי היא כמה ממכם פשוט לא יסכים אם היא לא תוריד

just mor

New member
תראו...

לא אמרתי שאני מגדלת יערות שם למטה מן הסתם זה מפריע גם לי-זה פשוט לא אסטתי.. בכל אופן,לשאול אותו?! כי הביישן שלי עוד מסוגל להגיד ששום דבר לא מגעיל אותי בו (והוא אמר את זה פעם אחת בהקשר לאותו מקום..) הבעיה היא שלי יש בעיה עם המקום הזה אבל אני לא מוכנה לגלח. (כל אזור קטנטן בגוף שלי נעשה אך ורק עם שעווה..) ויותר מזה,אני לא מוכנה להוריד שם הכל עם שעווה,זה גם ככה כואב! מה עושים? :) ועצות מועילות בבקשה...
חוץ מזה,שגם לכם יש שערות ואנחנו לא מתלוננות! אם היו אומרים לכם להוריד את השערות מאזור המפשעה?! אוף איתכם..

just mor

New member
תודה רבה :)

ועוד מישו שם הביא לי חידוש של שיר שעשו מישו ממנו מכוער לדעתי :)

liran b

New member
אז אני כן צודק אה?

אני שומע פה מישהי שאמרה שאני כן צודק?

כמו שאמרתי...

אין בכלל מה להשוות לשיערות הערווה של הגבר... במקרה שאתן יורדות אתן לא נתקלות בשיערות קשות ומגעילות בפה, באף ובאיזור... אנחנו לעומת זאת כן... ושיערות הערווה של הגבר זה לא משהו שמפריע (אולי לבנות מסוימות זה רק מפריע למראית עין)... ןכל עוד הגבר דואג לחפוף ולנקות את האיזור כל מקלחת אין שום בעיה עם ריח או אסטטיקה... לעומת זאת המצב הוא ממש לא אותו הדבר איתכן הבנות, ואני לא צריך להסביר לכן למה...

liran b

New member
פה יש לך טעות ..

לדעתי לפחות.. אם לבת יש שיער.. לא משהו ענקי! אלא יש לה שיער.. וגם הוא מטופח והיא דואגת להיגיינה באזור אז אם אתה באמת תואהב אותה והכל .. אתה תשים זין על זה.. ותרד לה כמו גבר .. כי אם אתה לא אוהב את איך שחברה שלך נראת זה ממש אבל ממש גרוע..

איזה שטויות...

שיער באיזור זה לא משהו שבא כחלק מהמראה... אם לא הייתי אוהב את המבנה שלה/פנים וכו' (חלקים שלא ניתנים לשינוי) אז זה היה גרוע... אבל כאשר יש משהו שממש מפריע לי וניתן לשינוי בקלות אני לא מוצא בזה שום דבר פסול!!!

just mor

New member
בקלות ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

אני מוכנה לנסות להוריד לך בשיא הק-ל-י-ל-ו-ת את השערות מהאיזור ואז תרגיש. ודיי כבר להגיד תגלחי. כי אם לגלח והאזור צריך להיות חלק,אז יש לגלח פעם ביומיים-שלוש כמו שמישהי אמרה אחרת יש זיפים שחורים מגעילים ומעצבנים!!!

למעלה