שאלה

אז ככה...

קודם כל - אני תמיד אומר כוס חלק!!! אני בכלל לא בעד גילוח!!!!!!!! לאישתי אני מוכן בשמחה לממן לייזר... וכפי שאני מוכן בשביל חברה שלי לעבוד על הגוף שלי או לפעול על מנת לשנות כל דבר בגופי (שניתן לשינוי) שהיא רוצה על מנת שהיא תהנה יותר - אני מצפה את אותו הדבר ממנה... אין סיבה לקבל מצב כפי שהוא אם אפשר לשפר אותו...

just mor

New member
לאישתך

כפי שידוע לי ותקן אותי אם אני טועה אתה לא נשוי עד שיגיע מצב שיהיה לך אישה,יש זמן :) ולבנתיים? צריכים לסבול עבורך? וטיפוח הגוף שאתה עושה,גם אנחנו עושות. אם זה בדיאטה או בשמירה לפחות של כמות האוכל,אם זה בטיפוח העור/שיער וכדומה. אתה סתם מחפש תירוצים-העיקר שנמות מכאבים (ואפילו יצא לי חרוז :) אני לא נגדך (בעצם,אולי קצת) אבל זה פשוט מעצבן..

קודם כל...

ההערה על אישתי הייתה להסביר את הרצון שלי וגם אני מעוניין להתחשב בכן, אבל אין לי בדיוק יכולת לשלם עוברכן בגיל הזה... מצטער... את יכולה להמשיך את הויכוח הטיפשי הזה - ככה אני!!! וככה רוב הגברים (תרצי או לא...) אז זה מה יש... לכל אלו שיטפסו עלי בגלל ההערה שככה רוב הגברים אז: רוב הגברים שאני מכיר ודיברתי איתם הם כמוני אם לא יותר... אולי אתם מכירים סוג אחר... אני מדבר מהיכרות אישית - אז לא להעיר בנושא!!!

just mor

New member
אני אוהבת את מה שאתה אומר

והלוואי וכל הבנים היו כמוך
תגיד,יש לך חברה במקרה? ירדת פעם למישהי? מה היה מצבה שם למטה? :)

liran b

New member
לא אין לי חברה..

לא כרגע לפחות.. כן לחברה האחרונה שלי ירדתי.. מצבה שם היה כדלהן: היו לה שערות לא משהו רציני כ"כ ..נכון בהתחלה זה הגעיל .... אבל הבנתי שהם היא "סובלת" את שלי אז גם אני מסוגל.. אחרי כמה חודשים היא הפתעיה אותי והיא גלחה או הורידה שם את הרוב.. זה הפתיע אותי מאוד :) היה אולי יותר כיף.. אבל זה ממש לא מפריע לי..

ופה לך יש טעות ..

באותה מידה אני ממשיך את הטיעון שלך 3 צעדים קדימה: אם אתה באמת אוהב את חברה שלך אז לא יזיז לך אם היא כבר לא תוריד שיער בבית השחי
/ברגליים
/תסדר גבות
/תתקלח
. "הרי אם אתה אוהב אותה באמת, זה לא יזיז לך ואתה עדיין תנשק אותה", למרות שזה יהיה כמו לנשק גבר לכל דבר (טוב, עם מעט הבדלים). רגע.. מה קרה? פתאום לא ממש בא לך לגעת בחברה שלך? אה, אתה צריך חופש? מרגיש שהקשר הזה חונק אותך? ככה בדיוק חשבתי
. עד כאן לתקן אותך (לא אישי
). וכעת נעבור להצעות (ולשם שינוי- מקיפות):
אני לא אומר שהיא צריכה לגלח/לצבוע/להחליק/לעשות פן שם. אבל כל עוד שערות נכנסות לפה זה איכסה
אם היא לא מתפחת שם ת'איזור (לא הבחורה עם הבעיה, אני מדבר בתיאוריה), אז שלא תצפה לטובות.
נכון, זה איכסה גם כשלנשים נכנסות שערות לפה, אבל אי אפשר להשוות, כי אין שיער על הזין עצמו
נשים רוצות שירדו להן
סבבה
אני נורא בעד (אחד האקטים האהובים עליי). רק מה
שיער בפה זה עדיין איכסה, אז צריך להוריד. אהה, כואב להוריד
יש כמה אופציות: 1.במקום להתבכיין, תמצאו גבר שיהיה מוכן לרדת לכן עם השיער הזה. 2.סכמו עם הגבר שלכן משהו בסגנון- "אם אני מורידה, אתה מוריד" (ולהיפך- "אם אתה לא מוריד, אני לא מורידה"). 3.סכמו עם הגבר שלכן משהו בסגנון "אם אתה לא יורד לי, אני לא יורדת לך" (כן, גם זה יכול לפעול הפוך). 4.אפשר פשוט להתבכיין בפורום סקס לנוער. אבל קחו בחשבון את זה- הנאה זה אמנם דבר חולף, אבל כדי שממש תהנו צריך לסבול קצת לפני/אחרי. או שפשוט תתרגלו לטעם של שיער. לי אישית זה לא כזה מפריע.

just mor

New member
הבחורה עם הבעיה

שלום,אני מור נעים להכיר והבעיה היחידה שלי לא החוסר טיפוח באזור כפי שאמרתי מאתיים פעם בשרשור הזה זה שאני כן מורטת את האזור,אמנם לא הכל-ועד כמה ה"לא הכל" מפריע לכם. והכל נקי ונעים שם :) אז לא יפה לרדת על ה"בחורה עם הבעיה"

שלום מור,

נעים מאוד, סתיו
בתגובה מעליך לא התייחסתי אליך (וכתבתי את זה), אלא דיברתי באופן תיאורטי והיפותטי בלבד. כדיברתי על הטיפוח לא התייחסתי אל הבעיה שלך (ואפילו אמרתי את זה), אלא תיקנתי את הבחורון מעליי. ולא ירדתי עליך
למה מאשימים אותי סתם
אני תמים
(ההתייחסות היחידה שלי אליך בתגובה למעלה היא דיבור בגוף שלישי, ולא ירידה)

דרך אגב...

נשים... הורג אותי שלא העלתן את זה בעצמכן... אני מכיר הרבה בנות שמורידות עם המשחה הזו שלכן... לא כואב ולא בטיח... די לחפש תירוצים!...

יו נכון../images/Emo70.gif ככה הורידו לי את השיער

ברגל כשעשיתי ת'קעקוע
איך שכחתי מזה....

liran b

New member
וואלה אחי..

פה בקטע של השיער בכל הגוף התקלת אותי.. אבל אני לא מתכוון לזה.. אני מדבר ספציפית על השיער בכוס.. מצטער עוד לא יצאתי עם הבחורה שלא עושה גבות , לא מוריה שערות בבית שחי וברגליים. ואני מניח שאני גם לא יצא אם אחת כזו .. למה? ככה..

liran b

New member
כל אחד והסיבות שלו :)

מה לעשות כמו שלהט לא רוצה בחורה עם יער או שדה למטה :) גם לי יש איזה דרישה או משהו מינמלי :) כמו שאני משער לכל בחור אחר.. אבל תראה לי את הבחורה שלא עושה רגליים , לא מורידה מהגבות שלה , ולא עושה בית שחי.. :) אתה תמצא מעטות כאלו אם בכלל..

The Cat Woman

New member
איזה בולשיט בנאדם!!!

גם בת, אם היא דואגת שהשיער לא יהיה שם כמו יער, אם היא "חופפת" אותו, דואגת להיגיינה ולניקיון (ובשביל זה יש הרבה סבונים מיוחדים, לא צריך להתאמץ הרבה) לא צריך להיות שם מגעיל במיוחד. וגם אצל כל בת יש שיער שונה בכמות שונה. יש כאלה שיש להן המון ויש כאלה שלא.

נמאסו עלי הויכוחים האלה!!!

חאלס!!! ככה אני!!! אלו הרצונות שלי ושל רוב מוחלט מהגברים שפגשתי/שאני מכיר/שדיברתי איתם... אז אין מה לעשות. עכשיו בבקשה לעזוב את הורידים ולהרפות מהצוואר... תודה רבה עלוקות.

just mor

New member
להיות עלוקה זה נחמד ../images/Emo13.gif (יש שאלה..)

סתם.. בעקרון שאלונת אישית עבורך חברה שלך,בוא נגיד הרבה זמן,בוא גם נגיד שאתה אוהב אותה ופעם ראשונה שאתה יורד לה יש לה קצת שיער לא תרד לה?

ההההווווווו השאלות ההיפוטטיות...

קודם כל... לפני שאני חבר של מישהי אני מכיר אותה בתחום הזה ולכן אני לא קונה חתול בשק... אישית, לא נתקלתי במצב הזה אבל אני מאמין שבמקרה היפוטטי כזה (שיש לי חברה הרבה זמן, אני אוהב אותה, עדין לא ירדתי לה ויש לה קצת שיער
בקיצור - מצב בלתי אפשרי) אז תלוי מה זה קצת שיער... כללי - אני ארמוז הרבה מאוד על תספורת לפני כן... אם זה לא יעזור אז אני אהיה מוכן...

just mor

New member
אז רגע

חלק לגמריייייייייייי??? ז"א-שהיא חייבת לגלח. כי עם שעווה אי אפשר בשום פנים ואופן להסיר הכל.. האזור שממש קרוב לשפתיים נורא נורא נורא רגיש!!! והקטע עם ההיפוטטי בכוונה.. ומה הכוונה שאתה לא קונה חתול בשק ובודק לפני? בדייט הראשון אתה שואל אם חלק לה שם למטה?!

אני מעדיף חלק

אבל גם אם לא זה לא נורא אם אני אוהב אותה אני יעשה הכל בשביל שהיא תהיה מאושרת!! אבל אם לא לגלח ויש ממש הרבה אז לפחות לגזור קצת עם מספריים שיהיה יותר נעים!!! כוס חלק לשלטון!!! (וגם פחות חלק חחח)

למעלה