שאלה

Full Of Holes

New member
שאלה

סורי שאני נדחפת לכם לפורום.. ויש לי שאלה שאולי בכלל לא תדעו לענות לי אבל כבר התייאשתי וחשבתי שאולי אתם תוכלו לענות לי.. אתם יודעים אולי על מחנות קיץ בצפון שיהיו השנה? בתקווה שתענו לי.. תודה

Full Of Holes

New member
תודה על היחס..../images/Emo4.gif

ציפיתי לתגובה.. במיוחד ממכם הצופים שנחשבים לאנשים נחמדים לפחות בעיניי.. גם אם אתם לא יודעים הייתם רושמים שאתם לא יודעים

MajorGad

New member
גם אנחנו בני אדם..

ומה לעשות...יש לנו מבחנים\מתכונות\בגרויות\לימודים בבית ספר ויש לנו גם דברים מעבר לזה. את כתבת את ההודעה שלך בזמן שכולם הולכים להתקלח לישון ואת "מעירה" לנו בזמן שכולם חוזרים מבית ספר. מה עם לתת צ'אנס לענות?

MajorGad

New member
אני לא מהנהגת צפון

ואין לי קשר למפעלים שלהם...צר לי אבל לא אוכל לעזור לך. מה שכן "שירושקין" ו "יעל 2" מהנהגת צפון ואני מאמין שהן יוכלו לעזור לך יותר ממה שאני יכול.

S u B

New member
עצה..

יש אפשרות להכנס לאתר של הצופים ושם לבדוק את מספר הטלפון של הנהגת צפון ולשאול אותם לגבי המחנות.

MajorGad

New member
אין צורך להצטער.. ../images/Emo13.gif

רק פעם הבאה קצת יותר התחשבות
את יכולה לשלוח להן במסרים את שאלותייך לגבי הצפונבורי או לחכות שהן יגיעו לפה.

אני פה..:)

מחנה קיץ- הנהגת צפון- צפונבורי.. יער עפר! (יער מדהים) תאריכים: ט- י"ב: 24-31.7.03 ד- ח: 27-31.7.03 המון המון סבבה!!!

י ע ל 2

New member
גם אני פה!!!!!! הוספה..

בנסוף גם יש ב-19 ליוני (עוד מעט - ביום של הבגרות בהיסטוריה.) יש ערב בריכה לשכב"ג הנהגתי.. אני לא בטוחה בת כמה את אבל מילא.. ויש שבטים שמביאים גם את הקורס.. ובטח בשבט שבאזור שלך יש עוד פעילויות לנו יש יום דרגה למשל..

למעלה