שאלה!!!!

שאלה!!!!

רציתי לדעת מהם 10 הדיסקים שהשפיעו על חייך???????? אז שכול אחד ירשום מחכה לתשובות....

Rוית

New member
10?! כ"כ הרבה? ../images/Emo3.gif

טוב ניתן לאחרים לענות קודם (אולי נקבל רעיונות
). חחח לי אישית אין כ"כ הרבה נראה לי... (וזה אם אני מכלילה את אלאניס
)

10?? באמת הרבה...../images/Emo153.gif

אני מניח שבראש ובראשונה יבוא... 1. alanis morissette - jagged little pill 2. red hot chilli peppers - californication 3. איפה הילד - זמן סוכר 4. alanis morissette - mtv unplagged 5. חמי רודנר - גאולה 6. איפה הילד - שדים 7. green day - dookie 8. alanis morissette - under rug swept 9. res hot chilli peppers - by the way 10 . חמי רודנר - מלנכוליה אהובתי זה לפי סדר מסויים, אבל זה לא בהכרח מסודר לפי כמות ההשפעה שזה השפיע עליי... אלה בעיקרון עשרת הדיסקים שאני הכי אוהב...

אין משמעות מיוחדת לסדר...

הנה: 1.alanis morissette-Supposed Former Infatuation Junkie 2.היהודים-היהודים 3.עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט 4.pearl jam-ten 5.המגפה-ערב שקט 6.alanis morissette-Jagged Little Pill 7.anouk-Graduated Fool 8.fiona apple-When the Pawn Hits the Conflicts He Thinks Like.. 9.The Cranberries-No Need To Argue 10.עברי לידר-האנשים החדשים~

j u n k

New member
ממ 10 זה באמת קצת...

טוף.. לעבודה ולמלאכה: 1. jagged little pill- alanis morissette 2. supposed former infetuation junkie-alanis morissette 3. mtv unplugged-alanis morissette 4.fiona applle- by the pawn 5. janis joplin- greatest hits 6. tracy chapman-fast car 7. nirvana-nevermind 8. anouk-together alone 9. k's choice-cocoon crush 10. Garbage-i think i'm parenoid

AdiBaba

New member
אני יתחיל

ואני לא מתכוונת לכלול את הדיסקים של אלאניס, כי זה מובן מאליו. אבל האמת שחוץ מהדיסקים שלה, אף דיסק ממש לא השפיע על חיי, אז ני פשוט יציין 10 דיסקים שאני מאד אוהבת. ואין חשיבות לסדר שרשמתי. 1) pearl jam - ten דיסק חובה לכל אוהב רוק. כולל את הלהיטים alive ו-jeremy וגם שאר השירים מצויינים. 2) linkin park - hybrid theory אני יודעת טוב מאד מה אתם חושבים עליהם להקת בנים עם גיטרות. נו שיהיה. זה לא סותר את העובדה שאותי הם מצליחים לרגש, למרות שהם די מסחריים אני מוצאת במוזיקה שלהם משהו אמיתי. מאד קל לי להזדהות עם הכעס, העצבים והמתח בשירים שלהם. ולשני הסולנים יש לדעתי יכולת ביצוע מדהימה. 3) foo fighters - colour & the shape הדיסק הטוב ביותר של הלהקה המצויינת הזאת. פשוט דיסק רוק מדהים עם לא מעט שירים סוחפים. 4) nirvana - unplugged יש מה לפרט בכלל. 5) shakira - unplugged - אל תהיו בהלם. כן כן שאקירה. שמקשיבים לדיסק הזה מתחילים להבין את ההשוואה לאלאניס. גם אם אתם לא אוהבים אותה אתם בטח מודעים ליכולות הקוליות האדירות שלה. אני לא מבינה מילה אחת ממה שהיא שרה, אבל היא בכל זאת הצליחה לרגש אותי ולהשאיר אותי פעורת פה. את מה שהיא עושה היום לא עושה לי את זה, אבל תאמינו לי שהאנפלאגד שלה באמת מדהים. 6) muse - Origin of Symmetry מייקל אני מסכימה איך. מיוז בהחלט להקה מצויינת. אוהבת הכי בדיסק הזה את bliss ו-new born. 7) supergrass - supergrass קניתי את הדיסק אחרי ההופעה שלהם בארץ ונדלקתי. זה הדיסק הראשון שלהם. דיסק ממש קליל וכיפי. 8) green day – האוסף. לא הרגשתי צורך לקנות את כל הדיסקים שלהם, אז קניתי את האוסף שמאגד בתוכו את הסינגלים שלהם. פאנק סוחף. להקה חביבה. ולמרות שאני לא חולה על מוזיקה ישראלית, יש שני דיסקים ישראליים שאני חייבת לכלול: 9) החברים של נטאשה – הדיסק הראשון. לא ברור לי למה כולם כל כך סוגדים לדיסק השני שלהם שבעצם הראשון הוא יצירת המופת לארקדי אין קול גדול, אבל אף אחד לא מסוגל לשיר כמוהו בצורה כל כך אמיתית וכואבת. גדלתי על הדיסק הזה ולנצח הוא יהיה בשבילי הדיסק הישראלי הכי אהוב. כל שיר בו מושלם. אף מילה לא מיותרת. ממש הג'גד הישראלי. 10) מוניקה סקס – פצעים ונשיקות. עוד דיסק שגדלתי עליו. חבל שהם לא עושים יותר מוזיקה כזאת טובה. זהו פחות או יותר עשרת הדיסקים האהובים עליי חוץ מאלאניס.

AdiBaba

New member
ישמור האל

התפוז האלה דפוקים או המחשב שלי. עד שאני מצליחה לשלוח פה הודעה יוצאת נשמתי. קראתי להודעה שלי "אני יתחיל", כי אף אחד עדיין לא כתב. זה משגע לי את השכל עד שהודעה נשלחת לי. גם לכם זה קורה?

Rוית

New member
אולי יש לך עומס על המחשב..

כשאת שולחת את ההודעה פתוחות לך עוד מלא תוכנות עם זה? כי זה יוצר עומס שיכול לעקב את הפעולה של תפוז.. חוץ מזה, זה
, יש להם את הרגעי חולשה שלהם

AdiBaba

New member
לא פתוח לי כלום

אני בקושי משתמשת במחשב. מאז ומתמיד היתה בעיה לשלוח הודעות. אבל בזמן האחרון זה נעשה בלתי נסבל. זאת אחת הסיבות שבגללן אני בקושי כותבת בפורום. אין לי עצבים לזה. יש לי פתיל קצר.

utopia 111

New member
גמני רוצה.

אנשים !!! כתבתם פה על דיסקים ממש מעולים... הנה שלי, כמובן שכל האלבומים של אלאניס הם חלק מהרשימה, אבל אני לא אכתוב אותם, כי גם ככה 10 דיסקים זה לא הרבה ... וזה גם לא לפי הסדר או משהו. 1.anouk-urban solitude 2.guano apes-dont give me names 3.היהודים-פחד מוות 4.k's choice-cocoon crash 5.k's choice-paradise in me 6.the cranberries-bury the hachet 7.meatloaf-bat out of hell II 8.radiohead-the bends 9.pj harvey-stories from the city, stories from the sea 10.placebo-black market music

פי ג'י

היא פשוט זמרת מעולה!!!! אני כול כך מחכה לדיסדק הבא שלה~~ ועדי...בקשר למוניקה סקס אני מסכים איתך לאללה , אין על הדיסק שלהם "פצעים ונשיקות" אבל החדש שלהם גם נחמד, לא כמו פצעים! אבל גם טוב

נריה פי

New member
ו....שלי!

1.alanis morissette-jagged little pill 2.alanis morissette-unplugged nirvana-in utero.3 4. alanis morissette-supposed former infatuation junkie 5.alice in chains-alice in chains 6.nirvana-bleach 7.pearl jam-ten 8.guns n' roses-appetite for destruction 9.היהודים- מציאות נפרדת 10.עברי לידר- האנשים החדשים

AlanisJunkie

New member
אנשים...

מה נסגר איתכם? עדיין לא גיליתם את הסמית'ס? נכון, אחלה בחירות יש לכם...אבל, איפה הסמית'ס? מלבד אלאניס, פיונה, טורי איימוס, הקרנבריז וכו', מוריסיי הכי השפיע עליי עד עכשיו, במיוחד הדיסק של הסמית'ס בה הוא היה חבר, The Queen is dead. הדיסק הזה פשוט בא לי בזמן כשחשבתי שיותר אין למוזיקה מה לחדש לי והכל חוזר על עצמו. הליריקס של מוריסיי, הגיטרות של מאר. זה פשוט גאוני מה שמתחולל בדיסק הזה. אל תתנו לעצמכם לסיים חיים שלמים בלי להאזין לדיסק הזה! זה יהיה בזבוז. כמובן שכל שאר הדיסקים שלהם לא פחות מהממים.

avivs

New member
רשימתי הפשוטה.

lene marlin- כשרון ענק! שירים שקטים ומרגשים. alanis- jlp- מה כבר אפשר להגיד על זה שלא נאמר? alanis- sfij- הדיסק ששינה לי את הטעם במוזיקה, אולי הדיסק הכי טוב שיש לי. tori amos- scarlet walk- טורי שיחקה אותה הפעם, 18 שירים ו16 מהם באמת יפים. lifehouse- no name face- דיסק בכורה מצוין, שירים נהדרים. madonna- ray of light- אחד מהדיסקים הגדולים של הפופ בשנות ה90. הפקה נהדרת ביצירת המופת של מדונה. the crenberries- stars- זה האוסף שיצא להם, חוץ מכל הלהיטים יש שם גם שני שירים חדשים ומצוינים. עברי לידר- האנשים החדשים- אני לא אוהב מוזיקה ישראלית, אבל עברי ממש מיוחד. madonna- האוסף הכחול- כל להיטי שנות השמונים שלה בדיסק אחד. מומלץ! alanis- unplugged- אלאניס מוכיחה שהסטודיו סתם מפריעה לה ושהיא יכולה לעשות דיסק מצוין גם בלעדיו ובלי חשמל, הייתי ממליץ עליו אבל אין סיבה להמליץ לאלה שכבר יש אותו. זו הרשימה פחות או יותר, זה כל הזמן משתנה. אתמול קניתי את הדיסק של הקרנבריס bury the hatcher, זה מהדורה מיוחדת עם עוד חמישה שירי בונוס! זה נשמע נחמד, אבל צריך עוד להתרגל.

avivs

New member
הנה...

baby blues sweetest thing woman without pride such a shame paparazzi on mopeds הדיסק יצר במקור ב99/8, מה שיש לי זה מהדורה חדשה מ2002. כתוב שם (the complete sessions 1998-1999) ו texi ride זה השיר הכי טוב בדיסק לדעתי. היא הייתה אמורה לשחרר אותו בתור סינגל שני אבל אני לא יודע מה קרה.

utopia 111

New member
איזה כיף לך

איפה קנית את המהדורה המיוחדת ? אני קניתי את המהדורה הרגילה של הדיסק הזה, אני לא זוכר מתי בדיוק, אבל זה היה ישר אחרי שהוא יצא. הוא מלווה אותי מאז, זה דיסק ממש ממש מדהים. אפילו רשמתי אותו פה ברשימה של 10 הדיסקים. דיסק מעולה.

AlanisJunkie

New member
וואו....מכיר את השירים האלה מזמן..

השגתי את המהדורה הזאת בדיוק כשיצאה, שנה אחרי המהדורה הרגילה. יש גם שירים בהופעה חיה...:)

למעלה