שאלה!!!!

avivs

New member
קניתי את זה...

בטואר. 79 ש"ח. זה מוזר כי בדקתי באמאזון ואין שם בכלל את המהדורה הזאתי. מהשירים שרשמתי השיר האחרון על הפאפארצי נראה לי הכי יפה. איזה שירים מהדיסק הם בהופעה חיה? האמת קצת קשה לי להכנס אל הדיסק הזה, הוא מוזר כזה, אבל אם הצלחתי לאהוב את הדיסק האחרון שלהם, והא עוד נחשב להכי גרוע שלהם אז אני מקווה לאהוב גם את זה.

מייקל21

New member
גם אני רוצה

הנה אלבומים שאני תכלס מכור אליהם (נטול פלצנות) 1. אביתר בנאי - הראשון (אלוהי) 2. אביב גפן - גדלתי עליו - אור הירח, עכשיו מעונן, אביב 3, שומקום, המכתב, חלולים, לילות לבנים, יומן מסע 3. איפה הילד? - מישהו שומע אותי? 4. אלאניס מוריסט - JLP, URS, SFIJ, UNPLUGED (טוב אני מכור אליה 1) 5. עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט, מלטף ומשקר, האנשים החדשים (טוב אני מכור אליו 2) 6. מיוז - אוריג'ן אוף סימטרי, שואו ביז 7. החברים של נטשאה בהופעה 8. משינה ההופעה 95 (כמעט ממצה את הנפלאות שלהם) 9. ברי סחרוף - סימנים של חולשה, חם על הירח, נגיעות, האחר, ההופעה (טוב גם אליו אני מכור) 10. שלומי שבן - הבכורה (משהו משהו)

I Was Hoping

New member
אני אנסה גם...

מתוך ידיעה מוקדמת בטוחה שאני בטוח אשכח מלא. אין שום חשיבות לסדר: Kate Bush - The whole Story Bjork - Debut The Cranberries - Everybody else is doing it, so why can't we? The Piano - soundtrack היהודים - מציאות נפרדת Lenny kravitz - Circus The Cranberries - No Need To Argue Tori Amos - Little Earthquakes Tori Amos - Scarlets' Wave Alanis Morissette - SFIJ ניסיתי שלא לכלול את אלניס אבל באמת של- SFIJ יש חלק משפיע מאוד, יותר מהאחרים, למרות שאת מה ש- JLP עשה לי אני לא אשכח לעולם... אבל זה לשירשור אחר... [זה ויכוח שאני מנהלת עם עצמי כבר שנים]

I Was Hoping

New member
אוף

כבר אני מגלה ששכחתי את דפש מוד... הנה אני מתחילה להתעצבן אז אני פשוט אלך מפה... לא זוכרת מי כתב על האחרון של טורי, ואמר שמתוך 18 שירים יש 16 ממש יפים... יש שם רק אחד שאני לא מבינה מה הקשר שלו לדיסק!!! אז מי שרשם את זה, שירשום את איזה הוא לא אהב, שאני אדע שהכל בסדר אצלי...

avivs

New member
השיר הוא...

שיר מספר 8 נראה לי, ווגאס. שמעתי אותו כמה פעמים ואני לא מצליח לאהוב אותו. יש עוד קטע שזה לא ממש שיר אלה תפילה אז אני לא מחשיב את זה ממש כמו שיר. אבל חוץ מזה כל השירים יפים, ברור שלא כולם יפים כמו texi ride וa sorta farytale אבל עדיין כולם חביבים.

I Was Hoping

New member
חשבתי שהתכוונת לשיר אחר

לשיר 3 למשל, שאני ממש לא מבינה למה הוא קשור לדיסק...

j u n k

New member
אוח טוב ששכחת אותם :p

איזה גועל של מוזיקה סתם סתם- על טעם וריח

למעלה