שאלה...

bubble boy

New member
שאלה...

יותר נכון שתיים: האם משהו יוכל לתת הסבר מלומד לפשר הגלגל בקוטר 24" בדגמי הביג היט , יתרונות מול חסרונות. האם משהו רוכב או ניסה את אחד מדגמי ה FR של NORCO או IRON HORSE , אשמח לשמוע גם סתם חוות דעת ממשהו שלא רכב אך יש לו דיעה בעניין. תודה מראש, שחר

ilfreerider

New member
24" בביג היט

אז ככה : יתרונות - *מאפשר בניית שלדה עם בסיס גלגלים קצר יותר *חזק יותר מגלגל 26" בגלל השימוש בשפיצים קצרים יותר *תאוצה עדיפה על גלגל 26" *אולי איזשהוא חיסכון במשקל (למרות שזה בטח זניח יחסית) חסרונות - *בגדול , החסרון הבולט הוא נחיתות בגלגול על פני מכשולים ויצירת מעין תחושת "תקיעה" בתוואי שטח מסוימים (בולדרים , חריצים וכד') *מבחר מצומצם יחסית של צמיגים וחישוקים הערה : בתור אחד שרוכב על ביג היט אני יכול להגיד לך שקוטרו הקטן של הגלגל כמעט ולא בא לידי ביטוי והדבר יורגש בעיקר במסלולי דאון היל מהירים (שאין בארץ כ"כ הרבה). אם יש עוד שאלות רק דבר - ILFREERIDER

benishtis

New member
לי יש נורקו..

אני רוכב על NORCO LAUNCH שייבאתי לארץ עצמאית ויש לי רק מילים טובות לומר על האופניים מתלה הFSR שנלקח מספשלייזד עובד מצוין כידוע והבונוס מבחינתי הוא שהקנדים אוהבים לייצר אופניים בלי יותר מידי אינצ'ים מאחורה מה שמוסיף ליכולת הטיפוס של האופניים אני רוכב על 5 אינץ ויש לי אופציה להרבה יותר השלדה היא לרוב אותה שלדה, חזקה בצורה מפלצתית, קפצתי איתה כבר 3 מטר והיא צייתה בהכנעה גמורה הקיצר, באמת אופניים סבבה ועוד דבר ... הם גם בהחלט מסובבים ראשים...

benishtis

New member
עלו לי....

2400 דולר קנדי אחרי התמקחות ישראלית טיפוסית שתכפיל את זה 3.2 ותקבל בסביבות ה7500 שקל אבלאת זה קניתי בחו"ל... בארץ הם בסביבות ה11000 אגב אם אתם קונים בחו"ל תבקשו מהמוכר שיכתוב משומש על הקבלה יחסוך לכם הרבה צרות בארץ...

yos1s25

New member
לי יש iron horse

אופניים פגז עם 7" מאחורה וBOXXER RACE מקדימה

למעלה